Γιατί ρε Μπίλ,στους φρέρυδες πηγαίναμε και μεγαλώσαμε με νταντάδες και πιάνο;
Γιατί ρε Μπίλ,στους φρέρυδες πηγαίναμε και μεγαλώσαμε με νταντάδες και πιάνο;
περάστε έξω ΚΥΡΙΕ εδώ είναι hiend !! ακου κει ufo kai uriah heepOλο το πρωί φλόμωσα στα 70s
Deep Purple, Ufo,Uriah Heep, Led Zeppelin..
περάστε έξω ΚΥΡΙΕ εδώ είναι hiend !! ακου κει ufo kai uriah heep
ΝΤΡΟΠΗ !!!
ΑΝΤΕ καλά , ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ όμως !Μη με διώχνετε καλέ κύριε!
Είχα γενέθλια σήμερα και είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου!
Καλά βρε, κοντεύεις τα πενήντα κι ακόμα Ούφο ακούς;
Δρ, Δρ, πλήηηηηηηηηηηζζζζζ...
Ρεμάλια, εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζιά!
![]()
Για εμένα δεν έχει και τόσο νόημα το ερώτημα.
Το χόμπυ είναι κάτι που σου δίνει προσωπικά χαρά και τίποτα άλλο.
Σε άλλον αρέσει να μαζεύει δίσκους , σε άλλον αρέσει να δοκιμάζει μηχανές, σε άλλον αρέσει να μαζεύει τα προγράμματα από τις συναυλίες που πηγαίνει και σε άλλον αρέσει να μαζεύει φωτογραφίες από τα ταξίδια του κλπ, κλπ.
Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα πουθενά. Και αυτός που έχει ένα σύστημα 100.000 ευρώ και 10 δίσκους μια χαρά είναι για εμένα . Δηλαδή οφείλει να απολογηθεί σε κανένα για το αμάρτημά του.?
Η μήπως αυτός που έχει 10 ουίσκυ 18άρια στο σπίτι του πρέπει να πίνει 3 μπουκάλια την ημέρα για να αυτοεπιβεβαιώνεται.?. Η μήπως αυτός που αγοράζει μία Canon D1 πρέπει να τραβάει 200 φωτό ημερησίως μήπως χάσει την «πιστοποίηση».
Όταν έχεις ένα χόμπυ αναφορά δίνεις μόνο στον εαυτό σου γιαυτό που κάνεις.
Αρκεί βέβαια να μην ενοχλείς άλλους με την συμπεριφορά σου.
εσείς αγαπητέ μου Ηλία που νομίζεται ότι ρέπει το σπορ , στους μεν η στους δε ?Και μία προσθήκη .
Αλλο χόμπυ είναι μουσικόφιλος και άλλο συσκευόφιλος.
Υπάρχουν βέβαια και αρκετοι που τα συνδυάζουν. Αλλά όπως υπάρχουν μουσικόφιλοι που ούτε έχουν ακουστά γιά το Hi-End είνα απόλυτα λογικό να υπάρχουν και συσκευόφιλοι που δεν τους αρέσει κατά βάθος η μουσική.
Συγνώμη, μία άσχετη ερώτηση: τα αστεράκια κάτω από το όνομα τι σημαίνουν?
Υπάρχουν βαθμοί και προαγωγές των μελών ή είναι απλά θέμα αρχαιότητας?
Θ.Ζ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.