HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

Πέτρο κι εσύ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω . Αλλο ακούω την μουσική που θέλω και προσπαθώ να την ακούω όπως μου αρέσει εμένα και όσο καλύτερα μου επιτρέπει το προσωπικό μου γούστο και άλλο αγοράζω μουσική που ακούγεται ωραία.

Ε, ναι, σωστα. Αυτο το τελευταιο ειναι αστειο να το κανει καποιος.

Re: HIEND μηχανές οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσίκη

Καλά.... Βλέπεις παιδιά που μπαίνουν τωρα στον χώρο και καταλαβαίνεις ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν μια συσκευή με συγκεκριμένες προδιαγραφές και ας είναι και μπουρούχα... Μόνο και μόνο για να την δείξουν στους φίλους τους. Απλά πίστευα ότι είναι η εξαίρεση, αλλά τωρα κατάλαβα οτι είναι ο κανόνας και αυτοί που μένουν η εξαίρεση.

Επειδη ειμαι ενα απο τα παιδια αυτα, κρινοντας απο την προσωπικη μου εμπειρια, οι φιλοι μου με θεωρουν περιεργο και οτι πεταω τα λεφτα μου.

Η μουσικη που ακουν οι ιδιοι ειναι στο αυτοκινητο, και το συστημα που εχουν εκει ειναι πολυ καλο για τις αναγκες τους.

Εχω προσπαθησει να τους βαλω στο κολπο, αυτους που ξερω οτι τους συγκινει η μουσικη, να διαθεσουν ενα 500ρικο σε ενισχυτη και ηχεια, αλλα δεν εχω καταφερει κανεναν.

Οποτε νομιζω οτι αν καποιος θελει να εντυπωσιασει, θα το κανει πολυ ευκολα με ενα ακριβο κινητο, παρα με ενα ακριβο ηχοσυστημα, το οποιο οι φιλοι ουτε καν θα προσεξουν μπαινοντας στο σπιτι.

Αντε απο περιεργεια, να κατσουν να ακουσουν κι ενα τραγουδι...

Re: Απάντηση: Re: HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

μας έπρηξες με τους Blue Man Group. Να μας δώσεις να ακούσουμε τι είναι αυτό , τώρα που θα κατεβούμε κάτω στην έκθεση ( για να σε περνούμε γενεές δεκατέσσερις πιό άνετα , μετά :BDGBGDB55:)

Μα από τη μουσική κατηγορία τους έμαθα και εγώ... :p

http://www.youtube.com/watch?v=ilsa2bNVrqw

Και φυσικά...

http://www.youtube.com/watch?v=1tWP6aYwi5M

Ο Δημήτρης νομίζω τους ανακάλυψε;
Πάντως όταν βγαίνει το ένα CD τους από το player είναι για να μπει το άλλο! :flipout:

Πολύ ξινίλα ρε παιδιά...

Πιό χαλαρά για χόμπυ και για ανθρώπους μιλάμε...

Στερεοφωνικό σύστημα και δισκοθήκη...

IMHO το να υπάρχει μόνο η αγάπη προς τη πιστότητα είναι σαν να ανοίγεις μπουρδέλο σαν επιχειρηματική κίνηση και επειδή δεν σου έμειναν λεφτά στην άκρη για να προσλάβεις προσωπικό να το δουλεύεις μόνος σου...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΚΑ!!!

Πραγματικα τρομερο.

Δεν εχω σταματησει να γελαω.

:grinning-smiley-043

Εκτος απο αυτο, συνοψιζει καταπληκτικα τη συζητηση....

Να εισαι καλα.

Απάντηση: Re: HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

Τους έχει παρει κολοφεράντζα ο γιος μου ( βρήκα hd videoclip ) και τους βλέπει ακούει 34 φορές την ημέρα .... και εγώ μαζί ....

άγνωστη λέξη . Τοπικό ιδίωμα ; :flipout::flipout:

Re: HIEND μηχανές οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσίκη

Επειδη ειμαι ενα απο τα παιδια αυτα, κρινοντας απο την προσωπικη μου εμπειρια, οι φιλοι μου με θεωρουν περιεργο και οτι πεταω τα λεφτα μου.

Η μουσικη που ακουν οι ιδιοι ειναι στο αυτοκινητο, και το συστημα που εχουν εκει ειναι πολυ καλο για τις αναγκες τους.

Εχω προσπαθησει να τους βαλω στο κολπο, αυτους που ξερω οτι τους συγκινει η μουσικη, να διαθεσουν ενα 500ρικο σε ενισχυτη και ηχεια, αλλα δεν εχω καταφερει κανεναν.

Οποτε νομιζω οτι αν καποιος θελει να εντυπωσιασει, θα το κανει πολυ ευκολα με ενα ακριβο κινητο, παρα με ενα ακριβο ηχοσυστημα, το οποιο οι φιλοι ουτε καν θα προσεξουν μπαινοντας στο σπιτι.

Αντε απο περιεργεια, να κατσουν να ακουσουν κι ενα τραγουδι...

Μπορεί να έχεις δίκιο. Λογικά ακούγονται αυτά που λες. Προσωπικά όμως δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση όταν κάποιος θέλει να πάρει έναν ενισχυτή που να ψήνει και καφέ και ας ακούγεται σαν κονσερβοκούτι παρά να παει σε κάτι ποιό απλό και ποιό ποιοτικό. Πως αλλιώς να το πω... μπορεί απλά να του αρέσει η σύγχρονη τεχνολογία, για τον εαυτό του μόνο.

Re: Απάντηση: Re: HI END μηχανές,οι χρήστες και η σχέση αυτών με την μουσική

Βαγγέλη είμαι 45 και πάνω κι έχω και πικαπ . Μπελαφόντε δεν άκουσα ποτέ κι ούτε σκοπεύω να δώσω έστω και ένα σεντ για να πάρω τώρα -bye-

Τώρα ούτε και γω θα πάρω, αλλά κάτι μπλουζ κολητά τα χορέψαμε και με αυτόν.