hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Εγω πάντως σταμάτησα να παίρνω το National Geographic πριν ενάμισυ χρονο, όταν εβαλε καποιο ντιβιντι για τα ευαγγέλια του Ιούδα που ουδόλως με ενδιέφεραν και το πουλούσε 15 ευρώ αντι 7 (εκτοτε παιρνω το Geo). Υποτίθεται πως θα υπήρχε και επιλογή σκέτου, αλλά στην επαρχία τουλάχιστον δεν ήρθε ποτέ! Το Hi Tech όμως...δεν μπορώ να το κόψω γιατι με ενδιαφέρει περισσότερο το αντικείμενο, έτσι πριν λίγο έδωσα τα 15 ευρώ. Για τα 12 που λέτε...ίδομεν!

Ρε παιδιά μην αρχίζετε πάλι τα ίδια . Τα είπαμε , τα ξανά είπαμε , φτάνει πια . Τα συμπεράσματα μας τα βγάλαμε . ¨ώρα είναι τώρα να αρχίσουμε για το εξώφυλλο , το κουτί κλπ.
Εγώ τουλάχιστον βαρέθηκα.

Να πω και εγω μια απορια που εχω? Στο κουτι του dvd γραφει οτι χορηγος ειναι η Sony. Οταν σου ανεβαζει τοσο την τιμη τι στο καλο χορηγια γινετε?

Απάντηση: Re: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Εγώ πάντως σταμάτησα να παίρνω το hi tech απ' όταν έβαλε BD.
.
Και πολύ καλά έκανες . Εγώ πάλι που το είχα κομμένο εδώ και πολλά χρόνια τα ξανάρχισα τώρα με το BR

Και ποιος είπε ότι σώνει και καλά θέλουμε το BD δηλαδή; Αν δεν έχεις BD player (ή δεν σκοπεύεις να πλουτίσεις τη Sony αγοράζοντας τη σαχλαμάρα της) τι να το κάνεις, σουβέρ;
Κρίνοντας από το περιεχόμενο του περιοδικού , τα άτομα που το αγόραζαν και δεν ενδιαφέρονται για BD και HD κάποιο λάθος πρέπει να έκαναν...
Τους υπόλοιπους τους σπρώχνει λίγο με μια πολύ αξιοπρεπή τιμή για τα δισκάκια, και δεν θα έχουν μεγάλα παράπονα.

Ειναι κριμα ενα τοσο ενδιαφερον θεμα να κατανταει ετσι.

Λυπαμαι τοσο πολυ...

Και πολύ καλά έκανες . Εγώ πάλι που το είχα κομμένο εδώ και πολλά χρόνια τα ξανάρχισα τώρα με το BR

κι εγώ. κι εξ αιτίας του πήρα και το ps3 - και δεν το μετάνιωσα. αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου μέτρο σύγκρισης, δέχομαι όλες τις απόψεις λοιπόν ... δικαίωμα του καθενός να πάρει το περιοδικό, να μην το πάρει, να το κριτικάρει θετικά ή αρνητικά ...

εξ άλλου, γι αυτό υπάρχουν τα fora σαν και τούτο ...

Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Ρε παιδιά μην αρχίζετε πάλι τα ίδια . Τα είπαμε , τα ξανά είπαμε , φτάνει πια . Τα συμπεράσματα μας τα βγάλαμε . ¨ώρα είναι τώρα να αρχίσουμε για το εξώφυλλο , το κουτί κλπ.

+1

σας χαριζουν ενα βλου ρει δισκακι και εχετε παραπονο.....

και το λετε και το λετε και το λετε ....... και θεματα ενα πισω απο το αλλο ......... και ξανα μανα ..........

δηλ, ποσο το θετε το βλου ρει ρε παιδια 5 ευρω ;;;;;;

ε παρτε το απο κανα αφρικανο αμα εχει.....

Mπελλο μου

εχεις κανα συμφερον να πουληθει το περιοδικο πιο πολυ απο οσο θα επρεπε ??

Τιποτα μετοχες του Δολ???

Εκτος αμα εσυ διακεδαζεις να σε πιανουν Κοτσο και μετα να στο λενε......

Βιτσια ειναι αυτα δε λεω...

Αααααααααα ολα κι ολα.......

Εχει δικιο ο Κωστας....το παραξεφτιλισαμε.

Αυριο να συζητησουμε για την ραφη της θηκης :flipout::flipout:

Εγω ενα εχω να πω :) ως νεο μελος του forum δεν ξαναπαιρνω Hiteck επειδη ανακάλυψα το forum αυτο. εκτώς αυτου 15Ε/μηνα = 30Ε/2μηνο =1 blue ray disc της επιλογής μου καθε 2μηνο! και οτι γραφει τα ξερω απο πριν απο εσας :)

.........

Και ο Θεος εφταξε το Internet!

ΥΓ: Ευχαριστω ολους σας :)

Εγω ενα εχω να πω :) ως νεο μελος του forum δεν ξαναπαιρνω Hiteck επειδη ανακάλυψα το forum αυτο. εκτώς αυτου 15Ε/μηνα = 30Ε/2μηνο =1 blue ray disc της επιλογής μου καθε 2μηνο! και οτι γραφει τα ξερω απο πριν απο εσας :)

.........

Και ο Θεος εφταξε το Internet!

ΥΓ: Ευχαριστω ολους σας :)

Τελικά αυτό είναι όλο το ζουμί. Πριν μπούμε όλοι μας εδώ μέσα και πριν μάθουμε να αντλούμε πληροφορίες για την τεχνολογία απ το internetόλοι αγοράζαμε το συγκεκριμένο περιοδικό και όλοι η σχεδόν όλοι από εκεί ξεκινήσαμε ν ασχολούμαστε με το άθλημα και τώρα μας φαίνεται φτωχό και ανούσιο και πανάκριβο γι αυτά που προσφέρει . Αν λοιπόν το δισκάκι από μόνο του πωλούταν στα ράφια των καταστημάτων σαν νέα κυκλοφορία BRκαι μάλιστα μεταγλωττισμένη θα τρέχαμε όλοι να το αγοράσουμε και μάλιστα θα θεωρούσαμε τον εαυτό μας και τυχερό που αγόρασε BRμε 15 . Άρα λοιπόν δεν είναι τα 15 ( αύριο θα είναι 12 ) αλλά ο ξερωλισμός μας και η μαγκιά που μας ξεσηκώνει και γκρινιάζουμε . Ναι ρε παιδιά , σε μας όλους το περιοδικό ότι είχε να το προσφέρει από ύλη το πρόσφερε και με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια . Πλέον μας φαίνεται λίγο και μπορεί και να έχουμε δίκιο. Ατός όμως δεν είναι λόγος να φτύνουμε εκεί που τρώγαμε για να μην το πω αλλιώς

Ας τα αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος την μιζέρια μας και ας κοιτάξουμε μπροστά

Υ.Γ συγνώμη αν παραφέρθηκα κάπως αλλά ρε παιδιά έχει παραγίνει το κακό με την γκρίνια -bye-

Εγω σταματησα να το παιρνω μετα απο οσα ειπε ο blizard στο αλλο νημα. Επισης ανεβαλλα την αγορα PS3 επ' αοριστο.:flipout:
XAAXA... μπράβο σου ... αν θές πες μου να βρω και τι άλλο να μην πάρεις φίλε.

Re: Απάντηση: Re: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Τελικά αυτό είναι όλο το ζουμί. Πριν μπούμε όλοι μας εδώ μέσα και πριν μάθουμε να αντλούμε πληροφορίες για την τεχνολογία απ το internetόλοι αγοράζαμε το συγκεκριμένο περιοδικό και όλοι η σχεδόν όλοι από εκεί ξεκινήσαμε ν ασχολούμαστε με το άθλημα και τώρα μας φαίνεται φτωχό και ανούσιο και πανάκριβο γι αυτά που προσφέρει . Αν λοιπόν το δισκάκι από μόνο του πωλούταν στα ράφια των καταστημάτων σαν νέα κυκλοφορία BRκαι μάλιστα μεταγλωττισμένη θα τρέχαμε όλοι να το αγοράσουμε και μάλιστα θα θεωρούσαμε τον εαυτό μας και τυχερό που αγόρασε BRμε 15 . Άρα λοιπόν δεν είναι τα 15 ( αύριο θα είναι 12 ) αλλά ο ξερωλισμός μας και η μαγκιά που μας ξεσηκώνει και γκρινιάζουμε . Ναι ρε παιδιά , σε μας όλους το περιοδικό ότι είχε να το προσφέρει από ύλη το πρόσφερε και με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια . Πλέον μας φαίνεται λίγο και μπορεί και να έχουμε δίκιο. Ατός όμως δεν είναι λόγος να φτύνουμε εκεί που τρώγαμε για να μην το πω αλλιώς

Υ.Γ συγνώμη αν παραφέρθηκα κάπως αλλά ρε παιδιά έχει παραγίνει το κακό με την γκρίνια -bye-

Kαλα κανεις και γκρινιαζεις για τους γκρινιαρηδες, αλλωστε πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις.
Μονο που διαχωριζε αν εχεις την καλοσυνη την ξερωλιαση η την μαγκια απο το καταναλωτικο παραπονο η το καταναλωτικο γαμωτο.

Γιατι υπαρχουν ολα εδω μεσα και δεν ειναι σωστο το τσουβαλιασμα.

Ειναι σαν να μπω στο μαγαζι σου και να πω οτι ολο το απο κει ραφι ειναι σκουπιδια επειδη ειναι σε προσφορα........

Και φυσικα το περιοδικο καποτε μας συντροφευε....και το τιμουσαμε με τον οβολον μας.
Αλλα θα επρεπε κι αυτο να σεβαστει τον πελατη του........κατι που ομολογουμενως δεν ισχυει πια.

Αλλοι καιροι φαινεται κοπιασανε.....

Με τον Κώστα συμφωνώ απόλυτα......και μη φανταστεί κανείς ότι μου περισεύουν τα χρήματα γιά να γοράζω κάθε μήνα το περιοδικό, προκειμένου να γίνω συλλέκτης τους!!!
Αλά βρε παιδιά, ειδικά σε τέτοια θέματα, πολύ μέσα την γκρίνια είμαστε...μου θυμίζουμε τις κακιές πεθερές!!!