hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Συμφωνω με τις "γκρινιες" οσον αφορα την τιμη του περιοδικου, με τη δικαιολογια του BR. Διαφωνω εαν καποιος αναφερεται στην ποιοτητα της υλης. Και το 2ο ειναι πια φυσικο, αφου ποσοι να δουλευουν στο περιοδικο? 20? 50???? Οταν σε φορα σαν το δικο μας οι πηγες και οι αναφορες ειναι απο χιλιαδες ατομα, δεν ειναι απολυτως φυσικο κι επακολουθο να τα γνωριζουμε σχεδον ολα πριν απο το περιοδικο? Οποτε τι να αγοραζουμε? Κατι το οποιο απλα θα ξαναδιαβασουμε?? Δεν πρεπει να ξεχναμε ομως οτι ολοι μας το τιμησαμε (και πολλοι απο εμας το τιμαμε ακομα) και μαθαμε απο αυτο πολλα πραγματα. Σωστα και μη, δεν εχει σχεση, ομως μπηκαμε στο χώρο, καναμε μια αρχη. Απο εκει και περα το μερακι και η θεληση του καθενος μας, σε συνδυασμο με την ανταλλαγη της γνωσης εδω μεσα, μας οδηγησε ενα βημα παραπερα και πιο μπροστα απο αυτα τα περιοδικα. Αυτη πιστευω οτι ειναι η αληθεια.

Οσο για τις "γκρινιαρες/κακιες πεθερες" που ειπε κι ο Γιαννης...δεν εχει και πολυ αδικο :p

AVCLUB rules!!! :fahne90:

Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

το περιοδικό λέω.

Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις για να ξέρεις τα θέματα...
TV, προβολείς, ενισχυτές AV, ηχεία για home cinema.
Ίσως να λείπει κάποιο από τα παραπάνω σε κάποιο περιοδικό αλλά σίγουρα μπαίνει στο επόμενο. :flipout:

Εσύ φαίνεται είσαι υπεράνω όλων (μας) τελικά :p

Δεν το νομίζω...
Ίσως έβαλα internet νωρίτερα από άλλους ή απλά ξέρω να χρησιμοποιώ τις μηχανές αναζήτησης καλύτερα. :BDGBGDB55:

Τελευταίο περιοδικό που θυμάμαι να διαβάζω με ενδιαφέρον ήταν το PC Master και τα review του Τσουρινάκη.
Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (βλ. internet).

Last edited:
Δεν το νομίζω...
Ίσως έβαλα internet νωρίτερα από άλλους ή απλά ξέρω να χρησιμοποιώ τις μηχανές αναζήτησης καλύτερα. :BDGBGDB55:

Τελευταίο περιοδικό που θυμάμαι να διαβάζω με ενδιαφέρον ήταν το PC Master και τα review του Τσουρινάκη.
Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (βλ. internet).
Άστα αυτά, απλώς είσαι ξερόλας! :p

Respect @ Τσουρινάκης / Adventures.

Άστα αυτά, απλώς είσαι ξερόλας! :p

Respect @ Τσουρινάκης / Adventures.

Δηλαδή εσύ βρε Σύριε, που δεν είσαι ξερόλας όπως εγώ, περιμένεις να ενημερωθείς από τα περιοδικά (είτε λέγεται HiTech είτε Stereophile είτε κι εγώ δεν ξέρω τι...);;
Δεν με πείθεις. :p

Κι άντε ότι έχεις όλη την καλή διάθεση να ενημερωθείς... Ειδικά στο θέμα του Hi-Fi, που με αφορά περισσότερο, παλιότερα το HiTech ήταν πίσω από τον Ήχο σε θέματα ποιότητας και θεματολογίας. Για να μη θυμηθώ πως ένα φεγγάρι "τα DVD έπαιζαν καλύτερα μουσική από τα CD"....
Τώρα που ο Ήχος...δεν είναι ο Ήχος που ήταν κάποτε, δε βλέπω διάθεση (ή δυνατότητα) από τη μεριά του HiTech να καλυφθεί το κενό.
Ούτως ή άλλως το ενδιαφέρον του κόσμου - και κατ'επέκταση το χρήμα - είναι στην εικόνα.

Last edited:
Τώρα αν μιλάμε για όσους δεν τα πάνε καλά με τους υπολογιστές ή/και τα Αγγλικά δεν είναι το δυνατό τους σημείο, αλλάζει το πράγμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στις μέρες μας και ειδικά αν γυρίζεις στο Internet και δεν γνωρίζεις Αγγλικά είσαι περίπου αναλφάβητος. Sad but true.

. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στις μέρες μας και ειδικά αν γυρίζεις στο Internet και δεν γνωρίζεις Αγγλικά είσαι περίπου αναλφάβητος. Sad but true.

+1
Και κρεμεσαι και απο τον καθε συντακτη στον ειδικο τυπο που ειναι αμφισβητουμενο με ποιο σκοπο γραφει κατι.

@ Κώστας

Χάνεις κι εσύ το χιούμορ σου μου φαίνεται....:p

Εννοείται ότι δεν διαφωνώ πουθενά μαζί σου (υπέθετα ότι το ήξερες ήδη)

@ Ναθ

Η γνώμη μου είναι ότι οι συντάκτες ''επηρεάζονται'' πρώτον από την άγνοιά τους και μετά από οτιδήποτε άλλο.

@ Κώστας

Χάνεις κι εσύ το χιούμορ σου μου φαίνεται....:p

Εννοείται ότι δεν διαφωνώ πουθενά μαζί σου (υπέθετα ότι το ήξερες ήδη)

@ Ναθ

Η γνώμη μου είναι ότι οι συντάκτες ''επηρεάζονται'' πρώτον από την άγνοιά τους και μετά από οτιδήποτε άλλο.

:afro:

Ε, μου φάνηκε περίεργο που διαφωνούσες αλλά, όσο να'ναι, περνάνε και τα χρόνια... Όταν γερνάει ο άνθρωπος βγάζει παραξενιές! :p

Αν παίξει καφές με Τσουρινάκη θα ειδοποιήσω. :2thumb22sup:

Ε, μου φάνηκε περίεργο που διαφωνούσες αλλά, όσο να'ναι, περνάνε και τα χρόνια... Όταν γερνάει ο άνθρωπος βγάζει παραξενιές! :p
Μπα, δεν χρειάζεται να γεράσω παραπάνω. Μου φτάνουν αυτές που έχω τώρα. :p

Αν παίξει καφές με Τσουρινάκη θα ειδοποιήσω. :2thumb22sup:
Τι λες τώρα!

Άντε κανόνισέ το και θα κανονίσω κι εγώ με Τερενς Κουίκ. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Mπελλο μου

εχεις κανα συμφερον να πουληθει το περιοδικο πιο πολυ απο οσο θα επρεπε ??

Τιποτα μετοχες του Δολ???

Εκτος αμα εσυ διακεδαζεις να σε πιανουν Κοτσο και μετα να στο λενε......

Βιτσια ειναι αυτα δε λεω...

δεν μιλαω για το περιοδικο μιλαω για το δισκακι που σας το δινουν στη μιση τιμη και σκατε γαιδαρο ......:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

δεν μιλαω για το περιοδικο μιλαω για το δισκακι που σας το δινουν στη μιση τιμη και σκατε γαιδαρο ......:guitarist:

Μπελλο μου αστο γιατι μαλλον δεν γνωριζεις την αγορα....

Αγορασε το εσυ οσο θες και ασε εμας να γκρινιαζουμε.:flipout:

Καποτε ισως να μαθεις.:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Μπελλο μου αστο γιατι μαλλον δεν γνωριζεις την αγορα....

Αγορασε το εσυ οσο θες και ασε εμας να γκρινιαζουμε.:flipout:

Καποτε ισως να μαθεις.:firstprize:

ναι KOSH μου μην πικραινεσαι...

Υπαρχει λυση σε οποιον το περιοδικο φαινεται ακριβο και δεν θελει το BR. Πολυ απλα το αγοραζει και πουλαει το δισκακι 8 ευρω οποτε το περιοδικο του κοστιζει 7 ευρω και ετσι δεν εχουμε γκρινιες. Αν και εγω το εχω ηδη παρει απο χθες οποιος δεν το θελει μου στελνει πμ για να το δωσω σε φιλο που δεν το παιρνει το περιοδικο για τον ακριβως αντιθετο λογο (θελει το BR αλλα οχι το περιοδικο).

επειδή δουλεύω σε περίπτερο και βλέπω τι γίνεται με τις πωλήσεις ,,αυτό που βλέπω είναι ότι απ την στιγμή που έβαλε το δισκάκι μέσα, μπορεί οι πελάτες να έμειναν σταθεροί η ακομα και να αυξήθηκαν παρόλα αυτά μειώθηκαν τα περιοδικά που μας έφερναν για πώληση...

από 10 με 15 κομμάτια τον μήνα που μας έφερναν ο αριθμός τον μήνα που διανύουμε ήταν 2!!!!!

τώρα τι ακριβώς παίζει δεν μπορώ να καταλάβω...