hi tech τελικα δεν αντεξε η αληθεια λεει

Ο τίτλος μάλλον σημαίνει :

Hitech : Τελικά δεν αντεξε ? 'Η αλήθεια λέει ?

(το "'Η" είναι διαζευκτικό)

και αναφέρεται στην τιμολογιακή πολιτική που ανεβηκε στα 15 Ευρώ λόγω BluRay αλλά έπεσε στα 12 ...

argi επιβεβαίωσε το συλλογισμό ή απορριψέ τον να ξέρουμε :flipout:

Φίλιππος

Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει κατι. Το dvd γραφει πανω οτι η SONY ειναι χορηγος. Σε μια τετοια περιπτωση υποθετω οτι η sony τους παρεχει το Dvd τσαμπα. Αρα δεν θα επρεπε να υπαρχει η τωρινη χρεωση.

Τελος παντων. Το περιοδικο παει απο το κακο στο χειροτερο και δεν το βλεπω να κραταει για πολυ καιρο ακομα.

Όταν ήταν 1080i έλεγαν ότι είναι 1080p.
Τώρα που λένε ότι είναι 1080i, δεν το ελέγχει κανείς να δει αν είναι 720p? -bye-

χορηγος δεν ειναι =τσαμπε

μπορει να συμετεχει με ποσοστο πει της αγορας του

αν ηταν 100% δωρεαν η τιμη θα ηταν 6 ευρω και οχι 15 ουτε θα επεφτε με καθε αλλαγη τιμων των BR διεθνώς

Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει κατι. Το dvd γραφει πανω οτι η SONY ειναι χορηγος. Σε μια τετοια περιπτωση υποθετω οτι η sony τους παρεχει το Dvd τσαμπα. Αρα δεν θα επρεπε να υπαρχει η τωρινη χρεωση.

Τελος παντων. Το περιοδικο παει απο το κακο στο χειροτερο και δεν το βλεπω να κραταει για πολυ καιρο ακομα.

χωρίς χρεωση πως θα ρεφάρουνε
το περιοδικο δεν κραταει απο τις πωλησεις αλλα απο τις διαφημησεις και απο αυτες παει σουπέρ

παντως αντιστοιχο περιοδικο του χωρου αναφερει στο τευχος αυτου του μηνα οτι περιοδικο τπυ εξωτερικου,τσεχικο η βελγικο αν δεν με απατα η μνημη μου,εβαλε στο τελευταιο τευχος του ταινιαBD (οχι ντοκυμαντερ) και οτι ειναι το πρωτο στην ευρωπη που το κανει.Οπως επισης σε ερωτηση για το κοστος του εν λογω BD το περιοδικο απαντησε οτι ειναι κατω απο 1 ευρω.Αν ισχυουν δηλαδη αυτα περι κοστους μηπως καποιοι μας δουλευουν?και στην τιμη αλλα και στις προδιαγραφες(1080p/i η 720p) των δισκων που και καλα προσφερουν?

Αν ισχυουν δηλαδη αυτα περι κοστους μηπως καποιοι μας δουλευουν?και στην τιμη αλλα και στις προδιαγραφες(1080p/i η 720p) των δισκων που και καλα προσφερουν?
μας δουλεύουν I do not think so
άλλο μας κάνουν απλά δεν το καταλαβαίνουμε
η μας αρεσει και ας ποναμε

Μακάρι το κόστος του BD να έχει πέσει τόσο πολύ, και οι ταινίες να δίνονται σχεδόν τζάμπα .... θα σημαίνει και ότι όσα έλεγαν για το πιο μικρό κόστος του HD-DVD είναι πραγματικά παρελθόν.