HIFIMAN HE-400 Planar Headphone

Grace Jones... La Vie en Rose...

Ε, α στα διάλα! Μέχρι που μύρισε τριαντάφυλλο... :flipout::flipout::flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

BTW, σε 5 μέρες έχω επέτειο (ένας χρόνος από την αγορά των ΗΕ-6)!

:)

Τουρτίτσα, κεράκι, ευχούλα... :drummer:

Αντουάν, αν σ' αρέσουν οι Lambchop, βάλε να δεις πως τα HFM βγάζουν την φωνή του Κουρτ ... θα πάθεις ...

.....Μιχάλη πέρασαν μόλις 2 χρόνια, αλλά το κατάφερα το σετάπ και δεν το μετανοιώνω στιγμή.
Είναι τα πρώτα ακουστικά που έχω στην κατοχή μου ανοικτού τύπου οπότε επιτρέψτε μου να ενθουσιαστώ με τον αέρα τους, τη μεγαλύτερη σκηνή τους...
ΙΜΗΟ: Φυσικός ήχος, πολύ καλή τονική ισορροπία, το μπάσο πλούσιο και ελεγχόμενο (όλα τα προαναφερθέντα σε συνδυασμό με τον Black Cube)... ροκάρουν και αϊ αμ στιλ ιν λαβ!!!!
Dire Straits και το πολυαγαπημένο μου "Once Upon a Time in the West" --> :music-smiley-005:

Αγαπητέ Αντώνη (που αυτές τις μέρες σε "τραγουδάω" καθημερινά στο Μέγαρο -Venus & Adonis- -bye-) εύχομαι να τα χαρείς όσο δεν πάει!!!!! Καλές και πολύωρες ακροάσεις!!!!!!!

Με γειά αγαπητέ! Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια...

Ευχαριστώ Πολύβιε... ευχαριστώ πολυ!!!

Αγαπητέ Αντώνη (που αυτές τις μέρες σε "τραγουδάω" καθημερινά στο Μέγαρο -Venus & Adonis- -bye-) εύχομαι να τα χαρείς όσο δεν πάει!!!!! Καλές και πολύωρες ακροάσεις!!!!!!!

Μιχαλιό καλή αρχή στο έργο σου!!!

Καλες ακροάσεις Αντωνη! Για πλαναρ πρέπει να εχει πολυ λογικες απαιτήσεις, φαντάζομαι ο συνδυασμος να ειναι πολυ δυνατός και σε τιμή ας πουμε λογικη.

Παναγιώτη κατέληξα στο μεσαίο gain (+10db) καθώς δεν έχω παρατηρήσει να φέρνει θόρυβο, το background παραμένει σκοτεινό και τα +10 είναι ακριβώς εκεί που το θέλω. Pot στη θέση 12:00 (max max 13:00) και αφήνεσαι...

Καλά για το κόστος που τα απέκτησα εγώ, μιλάμε για bargain του αιώνα.
Και επ' ευκαιρίας να ευχαριστήσω άλλη μια φορά το φίλτατο Panoso!!!

Καλος ηχος σε χαμηλη τιμη, το ονειρο καθενός εδω μεσα! Και παλι καλες ακροασεις

Καλος ηχος σε χαμηλη τιμη, το ονειρο καθενός εδω μεσα! Και παλι καλες ακροασεις

Σ' ευχαριστώ Παναγιώτη. Ήμουν τυχερός γιατί έτυχαν κοντά χρονικά οι συγκυρίες... και ο Panoso που μου έδειξε ιδαίτερη συμπάθεια και υπομονή.

Τα θεωρεις πολλα ή λιγα?

Πολλά!

Και ΑΝ ισχύει... είναι δυνατόν ο Αμερικάνος να μου έστειλε καινούργιο τόσο αβίαστα;;;