Πάντως, εάν σπάσουν οι εγκοπές, όπως αναφέρει παραπάνω ο Χρήστος, μπορείς να κολλήσεις τα παντς στο ακουστικό με blu-tac ...το κάνουν πολλοί, ακόμη και αν οι εγκοπές είναι μια χαρά, και ισχυρίζονται ότι ακούν σφικτόκτερο μπάσο ... κάποια μέρα που δεν θα βαριέμαι, θα το δοκιμάσω και γω ...
Άσχετα από τα παραπάνω ... ουδέποτε ήμουν καλωδιάκιας, ούτε στο σύστημα μου, ούτε και τα τελευταία 5-6 χρόνια που είμαι ακουστικάκιας στα ακουστικά μου ... δεν μου άρεσε να χώνω και χρήματα σε αυτά, καθώς στα αυτιά μου πάντα οι διαφορές ήταν οριακές, με οτιδήποτε είδος καλωδίων ... και πάντοτε ήσσονος σημασίας σε σ´χεση πχ. με διαφορές που προκύπτουν από μια σωστή τοποθέτηση των ηχείων στον χώρο, κλπ. κλπ. ....άσε που βαριέμαι και τα συγκριτικά τεστς και την δουλεία τους όταν πρόκειται για χαζο-καλώδια ... από την άλλη, τα ΗΕ500 τα έχω αγαπήσει και σίγουρα το ασημένιου χρώματος καλώδιο που τα συνοδεύει είναι για μπάτσες, καθώς μικροφωνίζει στην επαφή με τα ρούχα, δείχνει αλλά και είναι ευπαθές, το έχουν θάψει όλοι στα διεθνή φόρα, κλπ. Υπάρχουν αυτή την στιγμή δυό αγγελίες στο head-fi από ένα τύπο που πούλησε τα 500ρια του για δυό σετ καλώδια που του έμειναν, τα toxic cables silver widow & silver virus ...αυτά τα φτιάχνει ένας τύπος στην Βρεττανία, εν ονόματι Φρανκ, [έχει κανονικά και ιστοσελίδα αλλά και δικά του νήματα στο head-fi] και όλοι ορκίζονται, σχίζουν τα ιμάτια τους, πίνουν νερό στο όνομα του, στην ποιότητα κατασκευής και στην ηχητική υπεροχή των καλωδίων του, κλπ. κλπ. Βέβαια είναι ακριβά, ακόμη και μεταχειρισμένα στην αγγελία, πάνε λίγο πάνω από 200 ευρώ [και γω ουδέποτε πλήρωσα για καλώδια περισσότερο από το 10% της αξίας των μηχανημάτων) .... όπως όμως καταλάβατε με τρώει ο ...''τσέπης'' μου και θέλω ένα νηφάλιο παιδί να με σταματήσει ...