High Definition Formats και δημιουργία guide αναπαραγωγή τους

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΟ..ΤΑΒΑΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 5.1 ΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ
ΚΑΙΝΑ ΗΧΟΥ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ PLAYER KAI ALLA PLAGIN HXOY

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ..!! ΣΕ 10 ΤΑΙΝΙΕΣ Π.Χ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΣΤΙΣ 2-3 ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΡΡΕΝΤ.
ΝΑΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ??? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ??? ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ
ΟΚ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ??

ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΣΥΧΡΟΝΟ ΜΕ ΒLUΕ RAY 8300 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 512 ΜΝΗΜΗ + ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΕ SPDIF OΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ?

Το λαπτοπ μου ειναι to HP-DV9860EV... πιστευω δεν ειναι απο κει.
ριχτου μια ματια..

Εκτός του AutoMKV (που το παιδεύω 3 μέρες) υπάρχει άλλο πρόγραμα μετατροπής .ts σε .mkv

Να το ρωτήσω εδώ, μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να ρυθμίσω στον MPC ώστε από την έξοδο spdif να μου βγάζει στερεοφωνικό ήχο και όχι σήμα AC3/DTS? Το λέω γιατί δεν έχω πολυκάναλο σύστημα, και συνδέω το λαπτοπ μέσω toslink με το (στερεοφωνικό) dac. Και φυσικά δεν παίζει ήχο, αλλά κάτι σαν ριπή οπλοπολυβόλου. Αντιθέτως σε άλλα players (πχ smplayer, mkplayer) τα έχω καταφέρει, αλλά εκεί υπάρχουν κολλήματα. Α ρε άτιμα vista....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High Definition Formats και δημιουργία guide αναπαραγ

Mias kai exete mpei sto kopo na grapsete ola auta den mas deinete ta fwta sas gia tis kalyteres dynates rythmiseis sto coreAVC gia anaparagwgh MKV?

Αν έχεις καμιά παλιά ταινία (δλδ παλιό encoding) βάλε το deinterlacing στο bob.
Δε χρειάζεται επίσης να βάλουμε input levels pc και output tv ή το χει by default?

Παιδιά, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση που θα κάνω (αλλά λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να ψάξω όλο το νήμα) ..

Αρχεία τύπου .bdmv πώς ανοίγω ? Με ποιό πρόγραμμα.. (έχω ακολουθήσει τις οδηγίες απο το νήμα του Kώστα Νάκου σχετικά με "Αναπαραγωγή όλων των αρχείων σε Vista μέσω Media Center")

Τα αρχεία τύπου .bdmv δεν είναι αρχεία εικόνας/ήχου. Είναι αρχεία που περιγράφουν το disk structure των Blu-Ray. Δεν τα ανοίγει μόνα τους κανένα πρόγραμμα.

Αν θέλεις να παίξεις Blu-Ray, οι επιλογές σου είναι οι γνωστές δυο, PowerDVD Ultra και Arcsoft TMT, με το PowerDVD να συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα.

To MPEG-4 Part 14 αποτελεί standard, οπότε υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος / αλγόριθμος για το encoding / decoding του.

Αλλά, υπάρχουν και διάφορα παρεμφερή codecs που χαρακτηρίζονται "MPEG-4" ή "MPEG-4 based", όπως π.χ. το φορμά της Apple, τα x264, VC-1, WMV, κτλ.

Όλα τα παραπάνω είναι "συγγενείς" του MPEG-4.

Απάντηση: Re: High Definition Formats και δημιουργία guide αναπαραγωγή τους

Αν θέλεις να παίξεις Blu-Ray, οι επιλογές σου είναι οι γνωστές δυο, PowerDVD Ultra και Arcsoft TMT, με το PowerDVD να συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα.

τι εννοεις συμπεριφερεται καλυτερα;

Έχει μεγαλύτερη συμβατότητα με τίτλους, και επίσης κολλάει λιγότερο συχνά.

Βέβαια, τα παραπάνω αλλάζουν με κάθε νέα έκδοση των προγραμμάτων που βγαίνει.

Αυτή τη στιγμή το TMT έχει κάπως "στρώσει", αλλά καλύτερα να γράψουν και άλλοι φίλοι, περισσότερο αρμόδιοι από εμένα, καθότι δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, έχω τηλεόραση που στην θύρα usb υποστηρίζει αναπαραγωγή αρχείων ts/mpeg2 με ήχο Ac3. Ως γνωστόν στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ταινίες συνήθως σε mkv. Υπάρχει τρόπος να γίνει η παραπάνω μετατροπή χωρίς όμως να γίνει από την αρχή κωδικοποίηση της ταινίας (μετατροπή ίσως μόνο του container ?)