HiMedia 600A / 600B

Ο φίλος μας ο Intelligent-Pro το δίνει στα 90 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά.

http://www.ebay.com.au/itm/1080p-H-...ome_Theater_in_a_Box&hash=item35b2491bef#shId

Βέβαια, δε νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρει κάποιος το κόστος του τελωνείου για να γλιτώσει 10-15 και να μην το πάρει από futeko. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που αγόρασαν το προηγούμενο μοντέλο από τον ίδιο πωλητή, μπορούν να μας πουν αν πλήρωσαν κάτι επιπλέον?

Sorry αν είμαι off topic...

Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

Ο φίλος μας ο Intelligent-Pro το δίνει στα 90 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά.

http://www.ebay.com.au/itm/1080p-H-...ome_Theater_in_a_Box&hash=item35b2491bef#shId

Βέβαια, δε νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρει κάποιος το κόστος του τελωνείου για να γλιτώσει 10-15 και να μην το πάρει από futeko. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που αγόρασαν το προηγούμενο μοντέλο από τον ίδιο πωλητή, μπορούν να μας πουν αν πλήρωσαν κάτι επιπλέον?

Sorry αν είμαι off topic...

εγώ που πήρα το 300Α δεν πλήρωσα τπτ παραπάνω

Δεν αντεξα και το ανοιξα λιγο στο μαγαζι...
του εβαλα και το 1.0.3.0
ο browser αργει να φορτωσει την πρωτη φορα??
το αφησα αρκετη ωρα με ενα 0% κατω δεξια στην οθονη κι αυτο ηταν...δεν προχωραγε..

Δεν αντεξα και το ανοιξα λιγο στο μαγαζι...
του εβαλα και το 1.0.3.0
ο browser αργει να φορτωσει την πρωτη φορα??
το αφησα αρκετη ωρα με ενα 0% κατω δεξια στην οθονη κι αυτο ηταν...δεν προχωραγε..

Είσαι σίγουρος ότι έχει πάρει IP κλπ; Δες από το setup τις πληροφορίες δικτύου.

Ειχε παρει ip ναι...τεσπα..δεν μας πειραζει προς το παρων αυτο...
με λιγα λογια μ`αρεσει πολυ πολυ...αρκετα πιο σωστο απο το προηγουμενο 1073+,ηχος χωρις κολπα,εικονα πολυ καλυτερη απο τα προηγουμενα Realtek..
το μονο μειον η library...και σαν thums και σαν λιστα δεν μας τα λεει καλα...
ολα στη φορα...mkvs,samples κι αντε βγαλε ακρη..

Ήρθε και σε μένα το 600Β.
Μόνο που δεν μου βλέπει τον εσωτερικό σκληρό.
Θα περάσω τώρα το 1.0.3
Ξέρει κανένας καμία λύση ?

Το παραπάνω πρόβλημα λύθηκε.
Το ερώτημα μου τώρα είναι για το δίκτυο...
Έχω κάνει τα πάντα shared στο pc, εχω ενεργοποιήσει workgroup κλπ,
αλλά βλέπω το βλέπω μόνο από UPnP και βλέπει μόνο τα μισά αρχεία, παρόλο που είναι στον ίδιο φάκελο με τα άλλα.

Και ένα δεύτερο :
Απο το pc με την διευθυνση στο browser το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ο torrent client.
Δεν θα έπρεπε να μπορώ να βλέπω και τον εσωτερικό σκληρό ?
Απο το visit neighbor βλέπω τις συνδεδεμένες συσκευές αλλά με όποιον browser (chrome-ie) και να μπώ δεν με αφήνει να κάνω τπτ άλλο.
Πρέπει να κάνω κάτι με το samba ?

Last edited:
Για όποιον ενδιαφέρεται τα 600Α, 600Β καθώς και το 560Β-Τ είναι πλέον διαθέσιμα.

Eυγε!Ειναι καλο που εισαγονται καλα μηχανακια.
Μπορουν να ανακοινωθουν τιμες?
Ειναι ολα οκ με την υποστηριξη των ελληνικων?

Προτεινόμενες λιανικής με ΦΠΑ ως εξής:

600A (w/o wifi), 129
600Β (w/o wifi), 165
600B (w/ wifi), 180
560Β-Τ, 215

Με το 560Β-Τ που είχε θέμα στο EPG τώρα είμαστε ΟΚ. Τα άλλα ήταν ΟΚ εξ αρχής.

Προτεινόμενες λιανικής με ΦΠΑ ως εξής:

600A (w/o wifi), 129
600Β (w/o wifi), 165
600B (w/ wifi), 180
560Β-Τ, 215

Με το 560Β-Τ που είχε θέμα στο EPG τώρα είμαστε ΟΚ. Τα άλλα ήταν ΟΚ εξ αρχής.

Καλοπροαίρετη παρατήρηση, 30% πιο ακριβά από futeko? Πώς δικαιολογείται?

Έχεις δίκιο. 30% στα φτηνά, 20% στα ακριβά. Διακαιολογείται αν σκεφτείς ότι πέρα από λιανική ο κύριος όγκος των πωλήσεων έρχεται από την χονδρική (μεταπώληση). Πρέπει να βγάλει κάτι και ο συνεργάτης που το πουλάει. Έτσι δεν είναι;

Έχεις δίκιο. 30% στα φτηνά, 20% στα ακριβά. Διακαιολογείται αν σκεφτείς ότι πέρα από λιανική ο κύριος όγκος των πωλήσεων έρχεται από την χονδρική (μεταπώληση). Πρέπει να βγάλει κάτι και ο συνεργάτης που το πουλάει. Έτσι δεν είναι;

Είχα την εντύπωση ότι το futeko πουλάει κυρίως λιανική. Οι τιμές που έχει στο site του είναι τιμές λιανικής, όχι χονδρικής. Άρα, σε απόλυτες τιμές οι τιμές λιανικής έχουν μια διαφορά 20-30%. Εσείς προμηθεύεστε απευθείας από HiMedia ή από κάποιον προμηθευτή τύπου futeko? Γιατί, αν αγοράζετε και οι 2 από HiMedia τότε ή πετυχαίνει καλύτερες τιμές αγοράς η futeko ή εσείς πουλάτε με πολύ μεγαλύτερο κέρδος....Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Το ίδιο ακριβώς λέμε. Οι τιμές που αναφέρω είναι λιανικής. Αν ήσουν μεταπωλητής θα είχες άλλες τιμές φθηνότερες. Αν κάναμε μόνο λιανική και άρα δεν υπήρχε το κέρδος του μεταπωλητή τότε θα ήμασταν πιο κοντά στη futeko αλλά σε κάθε περίπτωση όχι φθηνότεροι.

Ναι παίρνουμε απευθείας από himedia. Ίσως όμως να μην παίρνουμε τις ίδιες τιμές γιατί όπως είναι λογικό δεν διακινούμε τις ίδιες ποσότητες.