HiMedia 600A / 600B

Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

Καλημερα!Να ρωτησω και εγω κατι: Συνδεωα ασυρματο πληκτρολογιο και το αναγνωριζει μαι χαρα! Ομως οταν ειμαι στον browser δεν μπορω να γραψω τιποτα! Δεν μου βγαζει κανενα γραμμα οταν παταω για να κανω αναζητηση στο google. Επισεις, οταν χρησιμοποιω το τηλεκτοντρολ γιαν να κανω την αναζητηση, γραφει κανονικα, μου βγαζει αποτελεσματα αλλα οταν επιλεγω ενα απο αυτα, πιο κουμπι ειναι το enter??? δεν εχω καταφερει μεχρι τωρα να το βρω. Τι εχω χασει?

παραπάνω κάπου είχα γράψει ότι ο browser του είναι τρομερά δύσχρηστος (σχεδόν άχρηστος), και ήταν ακριβώς για αυτό το θέμα... Πρέπει πρώτα να "μπεις μέσα" στην γραμμή που γράφεις, και μετά το πληκτρολόγιο λειτουργεί σαν... πληκτρολόγιο. Μέχρι τότε είναι κάτι σαν πλήκτρα συντομεύσεων σε διάφορες λειτουργίες. τέσπα, νομίζω θες απαραίτητα και ποντίκι (είχα εκνευριστεί τότε και δεν το έψαξα περισσότερο).

@gkazantzis, -ARIS-
έτσι κάνουν όλα...

Re: Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

@gkazantzis, -ARIS-
έτσι κάνουν όλα...

Kαλα που δεν καλεσα τον εξορκιστη...
τζαμπα θα την πληρωνα την επισκεψη!!! :rofl:

Τα φωτα σας παρακαλω...

αγορασα προσφατα την Panasonic 42E30E (200Hz)

Τι επιλεγω στο 600Α
1080p 50Hz ή 1080p 60Hz ?

What about 1080P 24P?

Ευχαριστω

Καλημέρα ..... σε όποιον ξενυχτάει.
Βοήθεια, αδέλφια !!!!!!!!
Προσπαθώ να φτιάξω thumbnails στο 600Β. Χρησιμοποίησα το Thumbgen , όλα καλώς έδειχναν.......
Πέρασα τον usb σκληρό δίσκο στο 600Β και διάλεξα απο το File Manager την λειτουργια thumbnails. Μου τα παρουσιάζει όλα, αλλά δεν μπορώ να δώ το thumbnail κάθε ταινίας μόνο του σε fullscreen. Kάνω κατι λάθος ?????
Μήπως παραλείπω κάτι ???? Στό folder της ταινίας εκτός απο το αρχείο της ταινίας και το αρχείο thumbnail , μήπως δεν πρεπει να υπάρχει τίποτε άλλο ???
Πρέπει να μετονομάσω τα thumbnails ???? ετσι όπως δημιουργήθηκαν απο το thumbgen έχουν όλα σαν ονομασία wd_tv , το κάθένα στο αντιστοιχο με την ταινία του folder βέβαια.
Αν κάποιος ξέρει την σωστη διαδικασία, ή , έχει να υποδείξει άλλο τρόπο δημιουργίας thumbnails για το 600Β, παρακαλώ να βοηθείσει.
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους.

Κάνει και για τα δύο
Τα περνάς όπως και τα προηγούμενα δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο

change log google translate:

(1) to solve the problem of incorrect boot time.
(2) to solve the subtitles font is not correct the problem.
(3) solution can not play mms, rtmp, flv video problems.
(4) to solve the problem of DHCP crash.
(5) to solve the wireless connection later on, go search for the AP point problem.
(6) and solve the dts wav files do not support CUE files playback problems.
(7) to optimize the database, scanning more slowly and to solve database corruption can not fix.
(8) solve some of the MKV movie Resume Playback stuck after the problem can not be played.
(9) modification of the film, Blu-ray can not be properly output 1.0 navigation positive track problems.

New in this edition:
(1) WIFI configuration, support WEP ASCII password.
(2) support home access to the media library or directory modes. (One-touch access catalog)
(3) Home Add Hoi Mei Di online direct entry.
(4) add intelligent wireless network setup menu on / off option (enabled by default).
(5) Add option to control the smart set in the interval between double subtitles.
(6) set automatically added when (network) interface.
(7) to support 3D subtitles. (Supported formats around, up and down the format of film source, the correct display subtitles)
(8) network online play support advanced audio settings.
(9) firmware upgrade to increase CRC32 check to ensure the upgrade is correct

Νεο firmware: 1.0.4.15

Τωρα για το τι αλλαγες φερνει μη με ρωτατε... ιδεα δεν εχω!!!

Last edited:
καλησπέρα και από εμένα...

αυτό που ψάχνω είναι αν έχω μια ταινία .mkv με DTS-HD να περνάει o ήχος μέσω optical στο Blu-Ray HC και να παίζει από εκει κανονικά σε όλα τα κανάλια
(έχω δοκιμάσει τα WD, AC-Ryan Mini και ένα sony media player και δεν επαιζε ο ήχος ή έπαιζε stereo, δεν θυμάμαι... οπότε αναγκαζόμουν να κουβαλάω το laptop και να το συνδέω στη TV)

το βρήκα εδώ:
http://www.ebay.co.uk/itm/1080p-H-2...?pt=Home_Theater_in_a_Box&hash=item35b2491bef

επίσης έχετε να προτείνετε την αγορά από κάπου συγκεκριμένα;

ευχαριστώ!

Καλησπέρα

9.O torrent client που έχει έπαιξε αλλά με μόνο ένα torrent ενεργό την φορά. Προσωπικά δεν με καλύπτει. Επίσης δεν φαίνεται να έχει interface μέσα από την συσκευή παρά μόνο από το PC.

Ο περιορισμός του ενός torrent την φορά ξέρετε αν έχει επιλυθει ;

Ειχα αυπνιες χθες το βραδυ και παρατηρησα πως το λαμπακι του εξξωτερικου σκληρου που εχω μονιμα συνδεδεμενο στο 600Α αναβοσβηνε οποτε καταλαβα πως και οταν ειναι κλειστο το himedia η θυρα usb συνεχιζει να δινει ρευμα.
Στο προηγουμενο media player που ειχα νομιζω δεν γινοταν κατι αναλογο!
Ειναι κακο για τον εξ. δισκο να ειναι μονιμα συνδεδεμενος;
...αν ειχε φωνη θα φωναζε 'οχι αλλο καρβουνο!'??? :flipout: