Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B
παραπάνω κάπου είχα γράψει ότι ο browser του είναι τρομερά δύσχρηστος (σχεδόν άχρηστος), και ήταν ακριβώς για αυτό το θέμα... Πρέπει πρώτα να "μπεις μέσα" στην γραμμή που γράφεις, και μετά το πληκτρολόγιο λειτουργεί σαν... πληκτρολόγιο. Μέχρι τότε είναι κάτι σαν πλήκτρα συντομεύσεων σε διάφορες λειτουργίες. τέσπα, νομίζω θες απαραίτητα και ποντίκι (είχα εκνευριστεί τότε και δεν το έψαξα περισσότερο).
@gkazantzis, -ARIS-
έτσι κάνουν όλα...
Καλημερα!Να ρωτησω και εγω κατι: Συνδεωα ασυρματο πληκτρολογιο και το αναγνωριζει μαι χαρα! Ομως οταν ειμαι στον browser δεν μπορω να γραψω τιποτα! Δεν μου βγαζει κανενα γραμμα οταν παταω για να κανω αναζητηση στο google. Επισεις, οταν χρησιμοποιω το τηλεκτοντρολ γιαν να κανω την αναζητηση, γραφει κανονικα, μου βγαζει αποτελεσματα αλλα οταν επιλεγω ενα απο αυτα, πιο κουμπι ειναι το enter??? δεν εχω καταφερει μεχρι τωρα να το βρω. Τι εχω χασει?
παραπάνω κάπου είχα γράψει ότι ο browser του είναι τρομερά δύσχρηστος (σχεδόν άχρηστος), και ήταν ακριβώς για αυτό το θέμα... Πρέπει πρώτα να "μπεις μέσα" στην γραμμή που γράφεις, και μετά το πληκτρολόγιο λειτουργεί σαν... πληκτρολόγιο. Μέχρι τότε είναι κάτι σαν πλήκτρα συντομεύσεων σε διάφορες λειτουργίες. τέσπα, νομίζω θες απαραίτητα και ποντίκι (είχα εκνευριστεί τότε και δεν το έψαξα περισσότερο).
@gkazantzis, -ARIS-
έτσι κάνουν όλα...