HiMedia 600A / 600B

Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

Καλησπέρα

Ο περιορισμός του ενός torrent την φορά ξέρετε αν έχει επιλυθει ;

Σε αυτο εχει κανεις απαντηση? :a0210:

Καλησπέρα

Ο περιορισμός του ενός torrent την φορά ξέρετε αν έχει επιλυθει ;

Επικοινώνησα με futeko.com . Ιδού η απάντησή τους :

(εγώ)
Hi ,
i am interested in buying HiMedia 600B media player and it is my understanding that it incorporates a torrent client (for both downloading and seeding). I have read in a forum that only one simultaneous torrent is supported. Can you verify this or does the player support more than one simultaneous torrents ? In the later case, is there a limit ?
Thanks

---------------------------------------------------
(futeko.com)
Hi,
The limit in the settings is for 10 simultaneous torrents.
Simon
futeko.com

(εγώ)
Hi,
thank you for your prompt reply.
Can you clarify the following for me ?
A. 10 simultaneous is for both downloading and seeding or for downloading ?
B. Suppose i choose 15 torrents to be downloaded. The first 10 will start getting dowloaded and the 5 next will be queued? Once , a torrent download is finished , will the next one in line start dowloading ?
C. Is there a web interface to change this settings or are they fixed ?

(futeko.com)
Hi, The player uses the 'Neighbour Web' interface.
Torrents can only be managed via this web interface on a network connected PC/Mac. Neighbour Web is quite commonplace so there's lot of info about it online. It's also used by the ACRyan players for instance.
I think, but it's only think, that 10 is for both seeding and downloading.
You can add as many torrents as you want but only the number you specified as max (up to 10) will download at any one time.
When a torrent has finished the player will move onto the next torrent in the queue.
So in the case of 15 torrents with the max simultaneous set at 10, the first 10 will download first the when one is finished the player will move onto number 11.
See attached screenshot for a shot of the web interface settings screen.
Simon
futeko.com

σημείωση : δεν έχω ανεβάσει το screenshot

Το τελευταίο επίσημο firmware από το site της Himedia, το οποίο πρέπει να εγκατασταθεί με forced upgrade (άνοιγμα της συσκευής με το στικάκι μέσα και το reset πατημένο) μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

http://dl.himedia-tech.cn/HD600/HD600_104.17_diy.rar

Οι βελτιώσεις του είναι:
1)add HiMedia online enter interface on main menu
2) add switch off/on for wifi setup
3) add anto control on dual subtitle display
4) support 3D subtitle
5) online playback support audio setup
6) New HiTV2.0 online playback add new function by Red/green/Yellow/Blue keys
7) Online playback: save play history, add favor/continue, add buffer, add advance search, add timeseek bar
8)It's ready for you to add your local famous channels on.

Επίσημο 1.0.4.21 στην σελίδα των firmwares.
http://www.himedia-tech.cn/en/service_firmware_update_list.php?center_id=33&class_name=HD600#

Bug fix

(1) Fix the incorrect system time at just bootup
(2) Fix the subtitle Font isn't correct at some language
(3) Add mms, rtmp, flv supported
(4) Enhanced the DHCP client
(5) Enhanced the wifi AP scan
(6) Fix CUE playback issue,which cann't select the track except the first one.
(7) Optimize the sqlite database.
(8) Fix the resume playback failed issue on some MKV file
(9) Fix the audio passthrough issue on BD1.0 navigation mode.
(10) add patch for SATA driver
(11) some lpcm5.1 file can only output 2.0 channel over HDMI
(12) some DTS-HDMA file can't passthrough 5.1 DTS core over SPDIF
(13) youtube issue fixed

New features
(1) WIFI configuration, support WEP ASCII password.
(2) file browser mode and One-touch access directory
(3) add HIMEDIA ONLINE entrance
(4) Add ON/OFF for wifi module
(5) add subtitle setup option for two subtitle's inter-space
(6) add time setup for NTP
(7) to support 3D subtitles.
(8) network online play support advanced audio settings.
(9) add CRC32 check for firmware file
(10) add VP6 supported
(11) add HiTV2.0 online service.

Suggest to use "Safe Mode Upgrade" on this version.

Safe Mode Upgrade
1)Rename the downloaded firmware to install.img;
2)Copy the “install.img” to the root directory of USB disk. Insert the USB disk into the media player;
3)Press and hold “UPGRADE” button in the little hole on the back panel of the media player;
4)Power on the media player (Don’t release the “UPGRADE” button until the “UPGRADING START PAGE” appears);

link

παιδια εχεις κανεις αλλος προβλημα να περασει το φρεσκο firmware.

Με τη προτεινομενη μεθοδο δεν γινεται και οταν παω να εφαρμοσω την αλλη μου γραφει update not found (το ονομα του αρχειου που βαζω στη root του σκληρου ειναι σωστο...καρατσεκαρισμενο!)

Τι να κανω;

Λετε να με πηρε πρεφα πως εχω μπει στο powerbuy του prodigy γι αυτο μου κανει πεισματα;;; :flipout:

θα το δοκιμασω και θα επανελθω... παντως το 1.0.4.17 το περασα κανονικα με safe upgrade, το εχω γραψει παραπανω, το επισημαινει και ο xrthammp

το φρεσκο το περνας με safe? το αναγραφει και ο λυκ

Last edited:
το φρεσκο το περνας με safe? το αναγραφει και ο λυκ

Αρχικα με αυτη τη μεθοδο δοκιμασα να το περασω!
Οταν δεν ειδα να γινεται δουλεια δοκιμασα ... τη ριψοκινδυνη!

Το μονο "λαθος" που εκανα ηταν πως δεν περασα τη 1.0.4.17 με safe upgrade (βεβαια εγινε επιτυχως με τη μια... δε συναντησα καποια δυσκολια!)

Τωρα που το σκεφτομαι τη πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω την αναβαθμιση σημερα, ναι μεν ειχα πατημενο το "κουμπακι" στη πισω πλλευρα του πριν το ανοιξω μα ειχα ξεχασει να συνδεσω το σκληρο που ειχε μεσα το αρχειο!
Σας φανταζει ως πιθανη αιτια για το σκαλωμα που εχει φαει;
Πως μπορω εν παση περιπτωση να το συνεφερω; (κατι σαν hard reset, επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις ισως;)
Βεβαιως δοκιμασα να βαλω το αρχειο και σε ενα στικακι μπας κ του φταιγε ο σκληρος δισκος μα τιποτα!

κατσε γιατι δεν σε καταλαβα...
το αρχειο αναβαθμισης δεν το τρεχεις απο στικακι usb?
θα εχεις σε ενα στικακι μονο το αρχειο “install.img” (θα το unzip/unrar) και θα τρεξει απο κει...
δεν θεωρω πως ο εσωτερικος παιζει κανενα ρολο (εγω πχ τον εχω παντα πανω)

η συσκευη δουλευει κανονικα κατα τα αλλα?... αν ναι κανε restore factory settings και κανε το update...

Χτες το βραδυ ειδα μια ταινια... μια χαρα δουλευει κατα τα αλλα!

Τωρα το πρωι περασα σε ενα usb stick μοναχα το αρχειο αναβαθμισης (ξεζιπαρισμενο με ονομα install.img) του κανα και restore factory settings...
μα παλι τζιφος!!!

Αρχιζει να με διαολιζει...

Γεια σας. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου player (600Β), μόλις από σήμερα. Είναι το πρώτο media player που παίρνω ποτέ. Έκανα το firmware update 1.0.4.21 σε safe-mode μια χαρά. Προς το παρόν δεν του έχω βάλει εσωτερικό δίσκο, περιμένω έναν 2ΤΒ για να του βάλω, αύριο-μεθαύριο. Ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις για κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω.. αν είναι εύκολο και ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.

1. Όταν του βάλω δίσκο, μπορώ να τον κάνω απλά share και να φαίνεται στο PC μου και να μεταφέρω αρχεία από εκεί, και αν ναι, πως γίνεται; Ή χρειάζεται αναγκαστικά το Samba; Δεν γνωρίζω καθόλου τι είναι αυτό.. Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου;

2. Υποτίθεται ότι έχει bit-torrent client αλλά δεν καταβαίνω που βρίσκεται.. Δεν το βλέπω κάπου στο menu. Το μόνο που βλέπω είναι το BT Process on/off. Πως λειτουργεί;

Γεια σας. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου player (600Β), μόλις από σήμερα. Είναι το πρώτο media player που παίρνω ποτέ. Έκανα το firmware update 1.0.4.21 σε safe-mode μια χαρά. Προς το παρόν δεν του έχω βάλει εσωτερικό δίσκο, περιμένω έναν 2ΤΒ για να του βάλω, αύριο-μεθαύριο. Ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις για κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω.. αν είναι εύκολο και ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.

1. Όταν του βάλω δίσκο, μπορώ να τον κάνω απλά share και να φαίνεται στο PC μου και να μεταφέρω αρχεία από εκεί, και αν ναι, πως γίνεται; Ή χρειάζεται αναγκαστικά το Samba; Δεν γνωρίζω καθόλου τι είναι αυτό.. Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου;

2. Υποτίθεται ότι έχει bit-torrent client αλλά δεν καταβαίνω που βρίσκεται.. Δεν το βλέπω κάπου στο menu. Το μόνο που βλέπω είναι το BT Process on/off. Πως λειτουργεί;

ΟΚ άκυρη η πρώτη ερώτηση! Όταν άνοιξα το Samba Process εμφανίστηκε το φλασάκι που είχα συνδεμένο στο 600B ως share δίσκος στο δίκτυο, οπότε κομπλέ! Τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί αυτό.

Η δεύτερη ερώτηση για τα torrent ισχύει ακομη:

Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

ΟΚ άκυρη η πρώτη ερώτηση! Όταν άνοιξα το Samba Process εμφανίστηκε το φλασάκι που είχα συνδεμένο στο 600B ως share δίσκος στο δίκτυο, οπότε κομπλέ! Τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί αυτό.

Η δεύτερη ερώτηση για τα torrent ισχύει ακομη:

το btorrent το δουλέυεις από το pc χτύπα την ip που έχεις δώσει στο μηχάνημα στον ie.

Ok ευχαριστώ πολύ dfoust! Το βρήκα, το είδα τελικά και στις οδηγίες του futeko.

Το μηχάνημα είναι κορυφαίο απλά. Να μην το ματιάσω. Δεν είχα ποτέ media player αλλά πραγματικα σου λύνει τα χέρια σε πολλά πράγματα. Με ενδιέφερε πολύ η διαχείριση από το PC και το AC3 και DTS pass-through από οπτική και τα κάνει μια χαρά. Θα το τεστάρω σιγά σιγά και με 1080p κτλ.

Μια ερώτηση ακόμη. Τον σκληρό δίσκο να τον φορμάρω κατευθείαν από μέσα, ή στο PC καλύτερα; Θα κάνει quick format ή θα κάνει 1 ώρα; Το φορμάρει σε απλό NTFS;

ειναι πολυ γρηγορο, δεν θα κανει πανω απο 1-2 λεπτα...
θα σου φτιαξει και τα folders οπως πρεπει πχ. ΒΤ-image-movie-music και παει λεγοντας...
μετα απο το PC θα το βλεπεις ως Venus-->hdd---> (folders media player) και απο κει θα μπαινεις οπου επιθυμεις.