Che
AVClub Addicted Member
Αρχείο 40 gb capten America full rip ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΉΧΟ όταν του δίνω dts-MA στο δυκτιο μην τα ξαναλέμε !
Προσφορά ημέρας στο GetItNow το 600Α με 95 ...
Προς τον φιλο lykman.Αυτη την στιγμη δυκτυακα παιζει σε αψογη κινηση το AVATAR στην BR εκδοση των 40 γιγα.Προσπαθω να βρω ψεγαδι αλλα ματαια.Το μηχανακι ειναι πολυ καλο.
Έκανα αυτο που μου είπες δηλαδή στον πρώτο φάκελο tinger Taylor soldier spy κατέβασα srt και αφού του έδωσα την ίδια ονομασία με τον πρώτο φάκελο πριν μπούμε bdmv και certificate ανοίγω την ταινία και ΤΖΊΦΟΣ .καλα άλλος τρόπος δεν υπάρχει να βλέπω πόση χωριτηκοτητα έχει ο κάθε φάκελος;έλεος μέχρι και ένα egreat τετραετίας που είχα το έκανε !!!!!!
HD600 latest FM version:1.0.6.14
NEW FUNCTION
1) network diagnostic (setup-network) function
2) Seemless playback in HITV online ( QIYI/SOHU/YOUKU/KU6)
3) VFD display in HITV Online
Bug fix
1) improve Idx+sub function
2) youtube XL crash issue
3) remove MP4 display on AUDIO list.
4) fix playback issue on some m4v file.
5) improve the HDD auto-power off workflow
Και για να σας προλάβω, είδα και εγώ το (5) στις νέες λειτουργίες και ήδη περιμένω απάντηση αν όντως είναι η λειτουργία ψηφιακού δέκτη που περιμένουμε και αν αφορά τα υπάρχοντα μηχανάκια με κάποια κάρτα ή κάποιο νέο μοντέλο. Μέχρι τότε κρατάτε μικρό καλάθι μην απογοητευτούμε ομαδικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.