HiMedia 600A / 600B

Κι όμως να τα ξαναλέμε.

Το δοκίμασα με 600Β (ίδιο αρχείο και λίγο μεγαλύτερο, 46GB). Με samba παίζει άψογα, δεν κολλάει στο ελάχιστο, και ο Pioneer LX-60 μένει κλειδωμένος στο DTS-HD MSTR. Δεν ξέρω τι φταίει στο δίκτυο σου αλλά δεν είναι το 600. firmware version 1.0.4.21, switch 3COM 5πορτο 1000αρι.

Και επειδή κάποιος μπορεί να αμφιβάλλει αν όντως είναι έτσι ας στείλει PM να περάσει να το δει.

Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο. Ότι του έχω δώσει να παίξει σε dts hd master το έχει παίξει κανονικότατα. Στην αρχή μου έκανε νουμεράκια αλλά ήταν θέμα ενισχυτή. Του πέρασε όμως. Τωρα όλα τρέχουν κανονικά και μάλιστα βλέπω σε προτζέκτορα. Απίστευτη εικόνα χωρίς το παραμικρό κόλλημα αλλά μόνο με NAS δικτυακά. Τ' αξίζει τα λεφτά του. Αν του βάλουν και το tuner που έλεγαν θα είναι πάρα πολύ καλό για την τιμή του.

Τελος με τα προβληματα που ειχα με το δυκτιο μου , το προβλημα ηταν τελικα οχι στο himedia αλλα στην καρτα δυκτιου που δεν ηταν συμβατη τε τα 7 αρια που περασα προσφατα.Ολα καλα λοιπον τιμιο μηχανακι !sory ρε Σπυρο για την διαφωνια ειχες δικιο τελικα!

Προς τον φιλο lykman.Αυτη την στιγμη δυκτυακα παιζει σε αψογη κινηση το AVATAR στην BR εκδοση των 40 γιγα.Προσπαθω να βρω ψεγαδι αλλα ματαια.Το μηχανακι ειναι πολυ καλο.

Ουπς, αυτό μου είχε ξεφύγει.
Δεν αντιλέγω, έτσι και αλλιώς και εγώ με αυτό βλέπω και έχω βολευτεί πια. Ομως τα τρία "υγ." που έγραψα πρωτύτερα, ισχύουν...

Έκανα αυτο που μου είπες δηλαδή στον πρώτο φάκελο tinger Taylor soldier spy κατέβασα srt και αφού του έδωσα την ίδια ονομασία με τον πρώτο φάκελο πριν μπούμε bdmv και certificate ανοίγω την ταινία και ΤΖΊΦΟΣ .καλα άλλος τρόπος δεν υπάρχει να βλέπω πόση χωριτηκοτητα έχει ο κάθε φάκελος;έλεος μέχρι και ένα egreat τετραετίας που είχα το έκανε !!!!!!

Re: Απάντηση: HiMedia 600A / 600B

Έκανα αυτο που μου είπες δηλαδή στον πρώτο φάκελο tinger Taylor soldier spy κατέβασα srt και αφού του έδωσα την ίδια ονομασία με τον πρώτο φάκελο πριν μπούμε bdmv και certificate ανοίγω την ταινία και ΤΖΊΦΟΣ .καλα άλλος τρόπος δεν υπάρχει να βλέπω πόση χωριτηκοτητα έχει ο κάθε φάκελος;έλεος μέχρι και ένα egreat τετραετίας που είχα το έκανε !!!!!!

Δηλαδη θεωρεις οτι να ψαχνεις το μεγσλυτερο m2ts ειναι ευκολοτερο? Δες το post 350. Μετα που ξεκινησες την ταινια εκανες επιλογη εξωτερικων υποτιτλων?

Tι εννοεις υπαρχει επιλογη στο μενου για εξωτερικους υποτιτλους?????εγω απο το remote control επιλεγω υποτιτλο και μου βγαζει μονο τους ενσωματωμενους!!!!!

οχι φιλε,βγαζει κανονικα εξωτερικους υποτιτλους απο το τηλεκοντρολι.Αυτο γινεται απο το κουμπι που βρισκεται πανω απο το HOME.

http://dl.himedia-tech.cn/HD600/HD600_1.0.6.14.tar.gz

1.0.6.14

από το facebook (δεν το εχω δοκιμάσει)

HD600 latest FM version:1.0.6.14
NEW FUNCTION

1) network diagnostic (setup-network) function
2) Seemless playback in HITV online ( QIYI/SOHU/YOUKU/KU6)
3) VFD display in HITV Online

Bug fix

1) improve Idx+sub function
2) youtube XL crash issue
3) remove MP4 display on AUDIO list.
4) fix playback issue on some m4v file.
5) improve the HDD auto-power off workflow

Ενώ άλλοι σταματάνε την υποστήριξη και καλά επειδή η Realtek δεν υποστηρίζει πλέον (αν δεν το έλεγα θα έσκαγα), άλλοι συνεχίζουν την υποστήριξη, λες και όλα τα προβλήματα είχαν να κάνουν με την Realtek. Έτσι λοιπόν για το 600Α/Β έχουμε καινούργιο firmware 1.0.6.17. Σύντομα θα δώσω το link για να το κατεβάσετε. Προς το παρόν ορίστε το changelog.

New Function:
1. Support seemless playback on HiTV's site, say Youku,Qiyi,Sohu,Ku6
2. Add new function for network diagnositic。
3. Add VFD Status display for HiTV 。
4. Add supported product list, HD600-DTH、HD600-DT
5. add DVBT/DMBTH TV function
6. Add multi-server selection for HITV online

Bug Fix:
1. Fix the issue about some idx+sub non-display
2. fix the youtube xl issue on 1.0.5.7
3. Fix some wmv file playback issue
4 Fix the external subtitle dispear on the sencond file of BDMV
5. Re-sync the DNS address on every network setup
6. add more option for ZOOM setup , say 1.1x , 1.2x

Και για να σας προλάβω, είδα και εγώ το (5) στις νέες λειτουργίες και ήδη περιμένω απάντηση αν όντως είναι η λειτουργία ψηφιακού δέκτη που περιμένουμε και αν αφορά τα υπάρχοντα μηχανάκια με κάποια κάρτα ή κάποιο νέο μοντέλο. Μέχρι τότε κρατάτε μικρό καλάθι μην απογοητευτούμε ομαδικά.

Απάντηση: Re: HiMedia 600A / 600B

Και για να σας προλάβω, είδα και εγώ το (5) στις νέες λειτουργίες και ήδη περιμένω απάντηση αν όντως είναι η λειτουργία ψηφιακού δέκτη που περιμένουμε και αν αφορά τα υπάρχοντα μηχανάκια με κάποια κάρτα ή κάποιο νέο μοντέλο. Μέχρι τότε κρατάτε μικρό καλάθι μην απογοητευτούμε ομαδικά.

α χα χα, είχα ήδη ξεκινήσει να γράφω ερωτήσεις και μετά είδα την τελευταία πρόταση σου!!! :flipout:

Και μια άλλη άσχετη ερώτηση, το θέμα του cinavia κυκλοφορεί σε μπόλικα άλλα θέματα, δεν έχει ακουστεί τίποτα από την Hi, σωστά?

Προς τον φιλο xrthammp.Δεν κανεις καμμια προσπαθεια να εξελληνισεις το μενου;Θα σου ειμαστε υποχρεοι.

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν σου κρύβω ότι εδώ και μήνες έχω τα λεκτικά του μενού για αυτό ακριβώς τον λόγο μια που πάντα στα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουμε προσπαθούμε να έχουμε Ελληνικά μενού.

Το κακό είναι πως το excel που έστειλε η Himedia για μετάφραση για το 600 και για το 900 δεν είναι 100-200 γραμμές αλλά περίπου 1500-2000 γραμμές αφού περιέχει λεκτικά για τις πιο απίθανες λειτουργίες που φαντάζεσαι - πιθανότατα από κάποιο generic excel της realtek. Ίσως όμως τελικά το τέλειο να μην χρειάζεται και να φτιάξω ένα υποσύνολο με τα βασικά και αν θέλει κάποια βελτίωση στο μέλλον βλέπουμε.

Οπότε λίγη υπομονή.