Himedia 900 a/b/c

Για να κλειδωση ο ηχος και η εικονα σωστα πρεπει ο ενισχυτης σου να εχει HDMI 1.4 διαφορετικα να το συνδεσεις κατευθειαν στην τηλεοραση και να παρεις ηχο απο την οπτικη ινα 5.1 μετα αναγκαστηκα.
τελικα ειναι γραφτο της μοιρας μου να εχω προβληματα με τα μηχανακια....

εχω καταληξει πιο συγκεκριμενα στο προβλημα, το οποιο ειναι σπασιματα συνεχεια στην εικονα κ δεν παιζει ο ηχος σε 3D ταινιες μονο.

λοιπον οταν η μπαντα ειναι DTS HD MA μονο τοτε κανει κολπα.
αν το γυρισω σε DD / DTS απλο ολα νερακι.

κλειδωνει κανονικα σε 3d με ηχο κανονικα ολα καλα.

αν παω στις ρυθμισεις κ βαλω 5,1 αντι του 7,1 , δηλαδη δει dTS απλο κι οχι HD ΜΑ ολα καλα.

αντε τωρα να βρω τι μπορει να ναι κ τι φταιει κ πως θ ακουσω σωστα....

υπ οψιν πως εβαλα κ το τελευταιο custom firmware.

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

εννοειται πως ειναι 1.4 , ειναι ο Pioneer LX 55 , ειναι κ 3d.

μπορεί και να μην έχει βάση η ερώτηση μου, αλλά αν τα ψάχνεις όλα, το καλώδιο hdmi σου είναι της προκοπής? (1.4 highspeed?)

νεες δοκιμες με το himedia 900a και LAN streaming.
Εγινε αλλαγη σε 1000αρι switch της tplink, αλλαγη σε καλωδια cat 6 και σημερα σε δοκιμαστικη αναπαραγωγη του sunshine full blu ray (κανενα δεκαλεπτο που εβαλα) δεν υπηρξε το παραμικρο σπασιμο εικονας! Το μικρο της himedia με εχει καταενθουσιασει.
Στην ιδια δοκιμη με το xtreamer sidewinder 2 μεσω LAN playback υπηρχαν μικρα μεν και σπανια, σπασιματα στην εικονα. Θελω να πιστευω πως ειναι θεμα firmware.

Μπράβο Bill, να ευχαριστηθείτε τώρα καμιά ταινία...!! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=26&lm_2=6&pid=290

αυτο ειναι απο το 900 προς τον ενισχυτη.
οι προδιαγραφες του ειναι οκ, ετσι φαινεται τουλαχιστον

δε νομιζω να υπαρχει ερωτηση που να μην εχει βαση!!..

πιστευω κατι παιζει με τα καλωδια...μετα ειναι απο τον ενισχυτη προς τον προβολεα... αλλα μονο εικονα στελνει, οποτε ..ισως εκει κατι παιζει..κλειδωνει ομως 3d!

πρεπει να κανω δοκιμες, ειναι κ 15μ !

Αν θυμάσαι είχαμε πει για δοκιμή προσωρινά να πας το 900 δίπλα στον προβολέα και να το συνδέσεις απευθείας πάνω με ένα κοντό καλώδιο. Έγινε αυτή η δοκιμή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Για οποιον εχει προβληματα με το δυκτιο να ξερεται οτι φταινε τα win 7 πρεπει να κατεβασετε το Windows share Manager δειτε και εδω στο παρακατω video http://xtreamer.net/downloads/community-projects/windows-share-manager.aspx
Το δοκίμασα και δουλευει αψογα .Μου έλυσες τα χέρια

Επειδη ψιλοαπογοητευτηκα απο το νημα του prodigy ,αυτο εχει παιδικες ασθενειες?br δομες με εξωτερικους?στο 3d ,srt αναγνωριζει?

Ένα ενοχλητικό bug είναι ότι όταν συνδέσεις το 900Β με το laptop τότε η συσκευή μπαίνει σε κατάσταση BOOT και παραμένει εκεί μέχρι να αποσυνδέσεις !!

Ένα ενοχλητικό bug είναι ότι όταν συνδέσεις το 900Β με το laptop τότε η συσκευή μπαίνει σε κατάσταση BOOT και παραμένει εκεί μέχρι να αποσυνδέσεις !!

Νομίζω ότι έτσι συμπεριφέρονται όταν λειτουργούν σαν εξωτερικά κουτιά δίσκων...

Μέσω δικτύου ή από το μενού του όταν σβήσεις ένα αρχείο από τον εσωτερικό δίσκο ενώ φαίνεται ότι σβήστηκε υπάρχει εκεί ακόμα.
Μέσω usb 3.0 μήπως λύνεται αυτό το πρόβλημα ?

Εχω την εντύπωση ότι τα ίδια λένε και για το Prodigy!!!

Λευτέρη έχω συνδέσει το 900Β μέσω usb 3.0 με το laptop (Win7) . Όταν ανοίξω τη συσκευή τότε μένει στο BOOT και μέσω του υπολογιστή μου κάνω όλες τις μεταφορές στον εσωτερικό του 900Β που παρεμπιπτόντως μπορεί και να μην τον αναγνωρίζει με την 1η .Για να δω ταινία πρέπει ν αποσυνδέσω το laptop.

Αν τώρα είναι ανοιχτό το 900Β και το συνδέσω στο laptop με ρωτάει ! και αν απαντήσω ΟΚ πάλι μπαίνει σε κατάσταση BOOT !

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Πηρα και εγω το 900Α και ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενος.Μια μονο ερωτηση:Ξερει κανεις γιατι μου βγαζει τις γνωστες μαυρες μπαρες στις ταινιες πανω κατω? Παρατηρησα οτι το κανει μονο σε ταινιες 720. Στις αλλες μου τις κοβει πανω κατω. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω???Και κατι ακομη: Το εχω συνδεσει με εναν ενισχυτη Yamaha RXV 471. Για να βγει σωστα ο ηχος τι ρυθμιση πρεπει να κανω??????Ευχαριστω πολυ....

Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Λοιπον εχω το εξης προβλημα που μου εχει σπασει τα νευρα εδω και μερικες μερες που εχω το HD900B
Κατ'αρχην εχω εσωτερικο δισκο 2ΤΒ
Τον φορμαρω μεσα απο το μηχανημα.
Συνδεω το HD900B στο PC μου με Win7 μεσω USB 3.0 αντιγραφω τις ταινιες ολα καλά εως εδω.
Οταν συνδεω την TV και το ανοιγω κανω update την library και μου εμφανιζει τις ταινιες και εδω ολα καλα.
Το προβλημα ξεκιναει οταν κλεισω το HD900B και το ανοιξω παλι τοτε μου γραφει οτι δεν υπαρχει καμια ταινια και θελει παλι rescan και γινεται συνεχεια το ιδιο.
Δηλαδη βαζει παλι τις ταινιες στη library και οταν το κλεισω και το ξανα ανοιξω παλι εχουν εξαφανιστει και παλι απο την αρχη rescan.
Εχω δοκιμασει ολα τα firmwares που βρηκα, official και beta με το ιδιο αποτελεσμα.
Εδω να πω οτι καποια στιγμη που εκανα format και το συνδεσα στο PC ειχε δημιουργησει καποιους κενους φακκελους ' movie, image, music' αλλα μονο μια φορα μετα οσα format εκανα δεν μου τους εμφανισε παλι.
Μπορει να βοηθησει καποιος.
Εσεις πως περνατε τις ταινιες μεσω PC?
Τι μπορει να κάνω λάθος

Κι εμένα έχει δημιουργήσει ακριβώς έτσι τους φακέλους αλλά τους βλέπει κανονικά γιατί τις έχω σε δικό του φάκελο όλες τις ταινίες και τις έχω περάσει από το laptop στο 900Β

εχω δει τα συγκριτικα αναμεσα στα 900α κσι 900β,καποιος που εχει δοκιμασει και τα 2 εχει δει διαφορες? εμεενα δεν με νοιαζει το wifi η εμφανιση εξωτερικα.....να παω για το α η για το β που κοστιζει και 60-70 ευρα παραπανω? ευχαριστω

ΥΓ το UPnP και το DLNA χωρις wifi μπορουν να δουλεψουν?

Last edited:

Το προβλημα ειναι οτι οσες φορες κι αν κανω format μεσα απο το HD900B δεν μου τους εμφανιζει τους φακελους αυτους και βαζω τις ταινιες χυμα.
Εσυ ποια διαδικασια ακολουθεις?

Κι εμένα έχει δημιουργήσει ακριβώς έτσι τους φακέλους αλλά τους βλέπει κανονικά γιατί τις έχω σε δικό του φάκελο όλες τις ταινίες και τις έχω περάσει από το laptop στο 900Β

Δουλευουν και οπως ειναι γνωστο για "βαρια" αρχεια, η ασυρματη συνδεση δεν λεει,σαν το καλωδιο δεν εχει....

Δουλευουν και οπως ειναι γνωστο για "βαρια" αρχεια, η ασυρματη συνδεση δεν λεει,σαν το καλωδιο δεν εχει....

καλυτερα να υπαρχει για οποιαδηποτε αλλη χρηση παρα να την χρειαστω και να την ψαχνω...... ευχαριστω να σαι καλα

εχω δει τα συγκριτικα αναμεσα στα 900α κσι 900β,καποιος που εχει δοκιμασει και τα 2 εχει δει διαφορες? εμεενα δεν με νοιαζει το wifi η εμφανιση εξωτερικα.....να παω για το α η για το β που κοστιζει και 60-70 ευρα παραπανω? ευχαριστω

Το Α νομίζω βγαίνει σε έκδοση με αλλά και χωρίς wifi, στο Β πρέπει να είναι μόνο με...