παρελαβα και γω σημερα το 900 Α (ΑΨΟΓΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ) και η πρωτη εντυπωση θετικη σχετικα με τη λειτουργεια του (εχθες ειρθε και ο ξαδελφος προντιτζυ ,αναποφευκτη συγκριση εμφανισιακα ) του εβαλα iso 3d (δεν εχω 3d tv) AVATAR TRANSFORMERS BOOK OF SECRETS με εξωτερικους υποτιτλους και εδωσε ρεστα το μηχανημα

.....μουσικη, δεν εχω κατι αλλο περα απο mp3 και αυτα τα επαιξε μια χαρα, android ,μονο το youtube δουλεψε σωστα ολα τ αλλα θελουν επισκευη αμεσα,δεν ειναι για να ασχοληθεις με τον web browser που εχει γιατι θα σου σπασει τα νευρα.ΔΙΚΤΥΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ WIN 7,δεν βλεπει κανεις κανεναν οτι κι αν εκανα ωσπου αναγκαστηκα στο τελοσ να βαλω το προγραμμα για να κανω κοινη χρηση τους δισκους ,σε αναπαραγωγη μου εκανε ενα μικρο κολληματακι το τρανσφορμερσ, κατι 720, 1080 mkv τα επαιξε απροβληματιστα,την κεραια δεν την κουμπωσα επανω και δεν ξερω αν λειτουργει σωστα. απο ηχο (δεν γνωριζω και πολλα) εχω μεινει ευχαριστημενος ,με toslink του εχω δωσει σε samsung HT-BT1255 ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ 1.01.13