Himedia 900 a/b/c

Το πηρα σημερα γιατι με τους συγχωριανους τους προντιτζυ :) δουλεια δεν γινετε. το πηρα με την κεραια το περιμενω την παρασκευη οπως μου ειπανε,δεν νομιζω να εχω να προσφερω κατι νεο εγω γιατι απ οτι βλεπω ειμαι ο τελευταιος που ξυπνησε :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Το προβλημα ειναι οτι οσες φορες κι αν κανω format μεσα απο το HD900B δεν μου τους εμφανιζει τους φακελους αυτους και βαζω τις ταινιες χυμα.
Εσυ ποια διαδικασια ακολουθεις?
Τον έκανα format με το Paragon Manager και μετά πήρα από τον εξωτερικό δίσκο τις ταινίες με copy paste σε ένα καινούργιο φάκελο μέσα στον εσωτερικό σκληρό και τις μετέφερα όλες γιατί δικτυακά αργεί πολύ.

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Λευτέρη έχω συνδέσει το 900Β μέσω usb 3.0 με το laptop (Win7) . Όταν ανοίξω τη συσκευή τότε μένει στο BOOT και μέσω του υπολογιστή μου κάνω όλες τις μεταφορές στον εσωτερικό του 900Β που παρεμπιπτόντως μπορεί και να μην τον αναγνωρίζει με την 1η .Για να δω ταινία πρέπει ν αποσυνδέσω το laptop.

Αν τώρα είναι ανοιχτό το 900Β και το συνδέσω στο laptop με ρωτάει ! και αν απαντήσω ΟΚ πάλι μπαίνει σε κατάσταση BOOT !
H απάντηση της futeko στο άνωθεν είναι ότι το παρουσιάζει αυτό επειδή είναι slave η 3.0 και θα πρέπει να δοκιμάσω στη non slave για να μην μπαίνει στο BOOT

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ τα Firmware που εχουν βγει ειναι για τη ολη τη σειρα 900 η μονο για το 900B? βλεπω πως τα περισσοτερα ποστ αναγραφουν το 900B, τα εχει περασει κανεις και αν ναι ποια εκδοση και σε τι μηχανημα...........ευχαριστω

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ τα Firmware που εχουν βγει ειναι για τη ολη τη σειρα 900 η μονο για το 900B? βλεπω πως τα περισσοτερα ποστ αναγραφουν το 900B, τα εχει περασει κανεις και αν ναι ποια εκδοση και σε τι μηχανημα...........ευχαριστω
Σημερα πέρασα και το .13 στο 900Β και ολα οκ

Χρόνια πολλά σε όλους!

Μου ήρθε και εμένα το 900B πριν λίγες μέρες. Το σύνδεσα με την TV με HDMI και όλα οκ. Φοράει λειτουργικό 10.0.0.26 και έχει και Android πάνω 2.2 (αν θυμάμαι καλά). Δυστυχώς το Android είναι πολύ φτωχό, δεν έχει ούτε ελληνικά, 5-6 γλώσσες και οι περισσότερες κινέζικα ή τοπικοί διάλεκτοι τέλος πάντων. Περίμενα τουλάχιστον το Android να ήταν ολοκληρωμένο, ούτε Market δεν έχει!
Έβαλα την ανάλυση 1080p αλλά όταν ανοίγω τον IE του Himedia είτε τον explorer του Android μου τρώει από την οθόνη λίγο. Δεν βρήκα επιλογή να το φέρω στα ίσα του, υπάρχει?
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τι DNLA server να χρησιμοποιήσω για να κάνω streaming από Mac OS X Lion? Έψαξα για και δοκίμασα μερικούς αλλά κάποιοι θέλουν συνδρομή και άλλοι δεν έτρεξαν. Βρήκα έναν άλλον που σου δίνει free κάθε μήνα 10 GB . Μετά παρατήρησα την ίδια περιγραφή και στους άλλους. Γιατί έχει χρέωση ανά μήνα? Μέσω web γίνεται το streming? Μέσω δικτύου δε μπορεί να γίνει?

Και κάτι ακόμη, μήπως πρέπει να κάνω κάποια αναβάθμιση λειτουργικού? Υπάρχει κάτι ποιο καινούργιο ή κάτι διαφορετικό που μπορούμε να περάσουμε?

Ευχαριστώ, καλή χρονιά να έχουμε!

To πρόβλημα που σου τρώει την οθόνη θα διορθωθεί σε επόμενο fw .Κατέβασε το 1.13 και αναβαθμισέ το

παρελαβα και γω σημερα το 900 Α (ΑΨΟΓΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ) και η πρωτη εντυπωση θετικη σχετικα με τη λειτουργεια του (εχθες ειρθε και ο ξαδελφος προντιτζυ ,αναποφευκτη συγκριση εμφανισιακα ) του εβαλα iso 3d (δεν εχω 3d tv) AVATAR TRANSFORMERS BOOK OF SECRETS με εξωτερικους υποτιτλους και εδωσε ρεστα το μηχανημα :) .....μουσικη, δεν εχω κατι αλλο περα απο mp3 και αυτα τα επαιξε μια χαρα, android ,μονο το youtube δουλεψε σωστα ολα τ αλλα θελουν επισκευη αμεσα,δεν ειναι για να ασχοληθεις με τον web browser που εχει γιατι θα σου σπασει τα νευρα.ΔΙΚΤΥΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ WIN 7,δεν βλεπει κανεις κανεναν οτι κι αν εκανα ωσπου αναγκαστηκα στο τελοσ να βαλω το προγραμμα για να κανω κοινη χρηση τους δισκους ,σε αναπαραγωγη μου εκανε ενα μικρο κολληματακι το τρανσφορμερσ, κατι 720, 1080 mkv τα επαιξε απροβληματιστα,την κεραια δεν την κουμπωσα επανω και δεν ξερω αν λειτουργει σωστα. απο ηχο (δεν γνωριζω και πολλα) εχω μεινει ευχαριστημενος ,με toslink του εχω δωσει σε samsung HT-BT1255 ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ 1.01.13

παρελαβα και γω σημερα το 900 Α (ΑΨΟΓΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ) και η πρωτη εντυπωση θετικη σχετικα με τη λειτουργεια του (εχθες ειρθε και ο ξαδελφος προντιτζυ ,αναποφευκτη συγκριση εμφανισιακα ) του εβαλα iso 3d (δεν εχω 3d tv) AVATAR TRANSFORMERS BOOK OF SECRETS με εξωτερικους υποτιτλους και εδωσε ρεστα το μηχανημα :) .....μουσικη, δεν εχω κατι αλλο περα απο mp3 και αυτα τα επαιξε μια χαρα, android ,μονο το youtube δουλεψε σωστα ολα τ αλλα θελουν επισκευη αμεσα,δεν ειναι για να ασχοληθεις με τον web browser που εχει γιατι θα σου σπασει τα νευρα.ΔΙΚΤΥΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ WIN 7,δεν βλεπει κανεις κανεναν οτι κι αν εκανα ωσπου αναγκαστηκα στο τελοσ να βαλω το προγραμμα για να κανω κοινη χρηση τους δισκους ,σε αναπαραγωγη μου εκανε ενα μικρο κολληματακι το τρανσφορμερσ, κατι 720, 1080 mkv τα επαιξε απροβληματιστα,την κεραια δεν την κουμπωσα επανω και δεν ξερω αν λειτουργει σωστα. απο ηχο (δεν γνωριζω και πολλα) εχω μεινει ευχαριστημενος ,με toslink του εχω δωσει σε samsung HT-BT1255 ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ 1.01.13

Κανε καμμια συγκριση με το prodigy, γιατι απο κει τα εχουνε βαψει μαυρα

..........................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

ενας player ειναι και τιποτα παραπανω τα μηχανακια αυτα τα πηραμε για να βλεπουμε ταινιες για να ακουμε μουσικη και αυτος ιναι ο σκοπος τους,καποιοι μαλλον εχουν μπερδευτει και νομιζουν αγοραζοντας αυτο η το προτιντζυ αντικαθιστουν τα pc h τα λαπ τοπ.....το μονο που εκαναα με το προτιντζυ ηταν να του περασω το αβαταρ για να δω αν εχουν διαφορες,και δεν ειδα καμια διαφορα ,και ειλικρινα και τα 2 δεν ειχαν να μου προσφερουν απο αποψη εικονασ κατι παραπανω απο αυτο που μου δινει το movie cube ths emtec, ο browser kai to android ειναι χειροτερα απο το 900a,μαρτυριο,κολαει αφανταστα,θελει συνεχεια ρεσταρτ........απο βδομαδα τωρα ξανα με το προτιντζυ

ενας player ειναι και τιποτα παραπανω τα μηχανακια αυτα τα πηραμε για να βλεπουμε ταινιες για να ακουμε μουσικη και αυτος ιναι ο σκοπος τους,καποιοι μαλλον εχουν μπερδευτει και νομιζουν αγοραζοντας αυτο η το προτιντζυ αντικαθιστουν τα pc h τα λαπ τοπ.....το μονο που εκαναα με το προτιντζυ ηταν να του περασω το αβαταρ για να δω αν εχουν διαφορες,και δεν ειδα καμια διαφορα ,και ειλικρινα και τα 2 δεν ειχαν να μου προσφερουν απο αποψη εικονασ κατι παραπανω απο αυτο που μου δινει το movie cube ths emtec, ο browser kai to android ειναι χειροτερα απο το 900a,μαρτυριο,κολαει αφανταστα,θελει συνεχεια ρεσταρτ........απο βδομαδα τωρα ξανα με το προτιντζυ

Ετσι ειναι ακριβως..

..................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Last edited:
έκανα update και πήγε στην 1.0.1.13 έκδοση αλλά το πρόβλημα που δε χωρούσε στην οθόνη δε λύθηκε. πάλι βγαίνει έξω από τα όρια. στο λειτουργικό του himedia αν κάνω zoom 90% μπορώ να δω όλη την οθόνη αλλά σε android δε πιάνει αυτό.

κατέβασα το eyeconnect και έκανα share καποιους φακέλους. έχω αργό και όχι τόσο καλής ποιότητας stream σε κάποια πράγματα. αρχίζει να με απογοητεύει πολύ το μηχάνημα. νομίζω δε μπορεί να κάνει αυτό που λέει..

εσείς είστε όλοι ικανοποιημένοι? με το θέμα της οθόνης είστε εντάξει?

έκανα update και πήγε στην 1.0.1.13 έκδοση αλλά το πρόβλημα που δε χωρούσε στην οθόνη δε λύθηκε. πάλι βγαίνει έξω από τα όρια. στο λειτουργικό του himedia αν κάνω zoom 90% μπορώ να δω όλη την οθόνη αλλά σε android δε πιάνει αυτό.

κατέβασα το eyeconnect και έκανα share καποιους φακέλους. έχω αργό και όχι τόσο καλής ποιότητας stream σε κάποια πράγματα. αρχίζει να με απογοητεύει πολύ το μηχάνημα. νομίζω δε μπορεί να κάνει αυτό που λέει..

εσείς είστε όλοι ικανοποιημένοι? με το θέμα της οθόνης είστε εντάξει?
Το 1.13 δεν λύνει το πρόβλημα με το άνοιγμα της οθόνης .Θα γίνει σε επόμενη αναβάθμιση .Με το θέμα της οθόνης προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει γιατί το έχω για ταινίες μουσική και φωτό .Το ίντερνετ στην tv είναι περιττό για μένα καθώς και το android

βαλε την οθονη σου χωρις κλιμακωση στην τηλεοραση,εγω ετσι εκανα και δεν μ ενοχλει.

o bit torent δουλευει μια χαρα. δοκιμασα και τον m κατεβασε ενα αρχειο μεχρι το 80 % και σταματησε απο τοτε δεν δουλευει καθολου μου βγαζει συνεχεια error