Himedia 900 a/b/c

Οντος εβαλα την 1.0.1.13 αλλα τωρα δεν μου παιζουν οι υποτιτλοι σε 3d ταινιες!!! απο τις ηδη υπαρχοντες ταινιες που ειχα στον σκληρο μου, που πριν παιζανε τωρα δεν τα αναγνωριζει!! τους υποτιτλους τους εφτιαχνα με το 3dsubtitle!! εχει κανεις αυτο το προβλημα? ευχαριστω!

Το ίδιο ακριβώς....

αν εχετε την εκδοση 1013 την CUSTOM ΕΧΕΙ BUG και δεν μπορει να τους διαβασει........η αλλη περιπτωση ειναι να κανετε τους υποτιτλους SRT και να εχει την ιδια ονομασια με την ταινια

Εμενα παντως σε αλλες ταινιες half sbs παιζει υποτιτλους αλλα τους μπερδευει ενω σε αλλες δεν παιζει καθολου.
Αν καποιος μπορει να μου πει τι κανει και βλεπει κανονικα θα τον παρακαλουσα να ασχοληθει 5 λεπτα να μας πει,γιατι ειναι και ο βασικος λογος που το αγορασα.
Ευχαριστω.

αν εχετε την εκδοση 1013 την CUSTOM ΕΧΕΙ BUG και δεν μπορει να τους διαβασει........η αλλη περιπτωση ειναι να κανετε τους υποτιτλους SRT και να εχει την ιδια ονομασια με την ταινια

To εκανα και αυτο αλλα δεν τους χωριζει διπλα-διπλα, οταν παιζουν 3d τα δειχνει λαθος. Γινεται να παμε σε παλιοτερη εκδοση απο 10313?

εκανα εναν οδηγο για οποιον θελει να αλλαξει την εικονα στο home menu η διαδικασια ειναι παρα πολυ ευκολη και γρηγορη ,το πολυ 2 λεπτα,

snc00317z.jpg
snc00316m.jpg

snc00315j.jpg

snc00314b.jpg

οι εικονες δεν ειναι και οτι το καλυτερο μειναι τραβηγμενες με ομνια ι900 (με κυνηγαει αυτο το 900 ) :)

εχω και μια εικονα απο το android apps κατεβασμενα απο το site της xtreamer ( σχεδον ολα εγκατασταθηκαν)

ο οδηγος θα τον ποσταρω εδω και υπαρχει και μεσα στο rar αρχειο (φωτο δεν βαζω εδω γιατι θα χρειαστω 3 σελιδες :)

το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι να παμε στο προγραμματα και δυνατοτητες του pc (φωτο 1)

κλικ στο ενεργοποιηση η απενεργοποιηση των δυνατοτητων των windows....περιμενουμε λιγο

στο πινακακι που θα εμφανιστει (φωτο 2) θα κλικαρετε στο διακομιστης και στο προγραμμα-πελατης telnet και πατατε οκ.......περιμενετε λιγακι

τωρα περαστε το φακελο (bg) που θα βρειτε σ ενα usb στικακι και κουμπωστε το επανω στο hd900

τα κλεινουμε αυτα και τωρα τρεχουμε το <putty> σαν διαχειριστης

στο πινακακι που θα εμφανιστει (φωτο3) βαζουμε την ip που μασ δεινει το hd900 (network info)
και ακριβως απο κατω επιλεγουμε το telnet

χωρις να βγουμε απο εδω (πινακακι) πιο κατω επιλεγουμε την επιλογη data
εδω επιλεγουμε <use system username ....) (φωτο 4) και παταμε κατω την επιλογη open

στον πινακα που θα μας εμφανισει (φωτο 5) θα γραψετε την εντολη root (με μικρα γραμματα)

στη συνεχεια απο κατω (φωτο 6) θα γραψετε την εντολη (φωτο 7) dobg και θα πατησετε enter

και αν ολα πηγαν καλα θα δειτε την εικονα (8) (δεν το κλεινουμε το πινακακι μηπως και θελησουμε να αλλαξουμε κατι)

μπαινουμε στο hd,εαν θελετε kanete restart εαν οχι απλα μπειτε στο premium εφαρμογες και ξαναβγειτε.

Για να βγαλουμε την εικονα μασ και να επιστρεψουμε στην εργοστασιακη παταμε την εντολη rmbg και παταμε εντερ

η εικονα ειναι σε μορφη png δοκιμασα κι αλλες μορφες αλλα δεν εκατσαν καλα.

η ολη διαδικασια γινετε σε 2 λεπτα το πολυ,μην βλεπετε που εχω γραψει ολοκληρη εκθεση :)

http://www.megaupload.com/?d=TI6UFZRF

Last edited:
Ενταξει,μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως κανει να τα ακολουθησω πιστα μηπως και καταφερω να δω υποτιτλους και εγω σε half sbs?

Να ενημερώσω ότι το 900Α το φέρνει από χθές γνωστή αλυσίδα με 125 . Το multirama συγκεκριμένα. Όχι κακή τιμή θα έλεγα.

Ήθελα να ρωτήσω, εγώ έχω το 600Β εδώ και κάποιο καιρό. Είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Δεν με ενδιαφέρει το 3D και .iso, μόνο βασικά πράγματα κυρίως ματρόσκες HD AC3 DTS κλπ. Αξίζει να παρω το 900 για κάτι άλλο; Δε ξερω τι παίζει με android... Τι μπορεις να κάνεις με αυτό;

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει τη μπάλα .Ακόμα και στο forum τους τους ρωτάνε τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά με το fw.:violent-smiley-030:

Ας τεστάρω λέω κι εγώ να δω. Βέβαια με τη διαβεβαίωση ότι δεν θα μπρικάρει.Το καλό είναι ότι είναι ασφαλές κάνεις upgrade/downgrade σε ότι σε βολεύει :guitarist:
Σύμφωνα με το 1.0.2.16 την οποία δεν ανεβάζουν στο επίσημο αλλά μόνο στο forum ..... ισχυρίζονται τα ακόλουθα

Release Note
1. optimization the compatibility of 3D BDMV (under “direct play” mode)
2. optimization the compatibility of Pioneer amplifier and 7.1 HD AUDIO output enhanced
3. Fix the issue that wifi can’t auto connect after bootup.
4. Fx the slowness issue after serveral time seek play , when there is the external srt subtitle.
5. Fix the system crash issue on some MP4 files
6. If the TV supports 3D HDMI, HD900 will changed to 3D play mode on 3D film source.
7. Add multi-language support on webkit browser.
8. Change the interval setup of Subtitles position, change the default position of subtitle
9. Add setup option for subtitle default on/off switch
10. Add HiTV 2.0

Από αυτά συνεχίζει το πρόβλημα με το wifi plugin (3)
To Youtube κρασάρει
Το ΒΤ βγάζει ένα error 413 ....

Να πω επίσης ότι μετά την .26 που είναι επίσημη όλες οι άλλες είναι φτιαγμένες από τον OllyP και η τελευταία έχει και το YAMJ
Δικτυακά πάντως προσπάθησα να κοπιάρω από το laptop στον εσωτερικό του 900Β και ενω έδειχνε ότι έγινε η αντιγραφή , μέσα στο δίσκο δεν έδειχνε τίποτα......:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Καλημερα παιδια!

Ειμαι ο μονος που εχω προβλημα με 3d υποτιτλους και αναβοσβημα της τηλεορασης?? Εχω δοκιμασει οοοοοολα τα firmware και ειναι ολα αλλα νταλλον!! το 1.0.1.13 παιζει 3d υποτιτλους αλλα αναβοσβηνει η οθονη!! μια αλλη εκδοση η 1.0.3.2. δεν παιζει 3d υποτιτλους αλλα δουλευει μια χαρα η οθονη!! ελεος!! μαλλον παει πισω κινα αμα δεν βρεθει λυση!! εχω κουραστη απιστευτα!! :(
οριστε και ενα βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=sZBii3vq8us&feature=youtu.be

Σας χαιρετω και προχωραω κατευθειαν στο ψητο:

Ειμαι κατοχος του WD ΤV LIVE και θελω να κανει την μεταβαση σε κατι αλλο πλεον αλλα θελω αν ξερω οτι κανει τα παρακατω. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει!

1) Εχω σκληρο δισκο συνδεδεμενο δικτυακα (GoFlex HOme 2TB), σε switch στον οποιο εχω προσβαση απο οποιαδηποτε συσκευη στο σπιτι η και εκτος σπιτιου δικτυακα. Αν κατεβαζω torrents μεσω του torrent client του Himedia θα μπορω να το κανω απευθειας στο δικτυακο σκληρο ή μονο στο σκληρο που ειναι συνδεδεμενος πανω στο Himedia μπορει να γινει αυτο; ειναι βασικο για μενα αυτο μιας και το wdtv δεν εχει καν torrent client και αν το βαλεις με 'χακια' γινεται αποθηκευση μονο στο δικο του σκληρο...

2) υποτιτλους μεσω UPNP παιζει το Himedia; το wdtv οχι, και αναγκαζομαι οτι ταινια .mkv εχω να ενσωματωνω τους υποτιτλους με το mkvmerge για να εχω υποτιτλους. Με τον σκληρο που ειναι πανω στο wdtv εννοειται δεν εχω το ιδιο προβλημα.

3) αν το Himedia δεν κανει αυτα που θελω, ξερετε αν τα κανει το A300; απλα δεν θα ηθελα να παω τοσο ψηλα στα χρηματα.....

Υ.Γ κατι ακομα ηθελα να ρωτησω αλλα το ξεχασα.... :slapface:

ευχαριστω!!!

Εχει καταφερει κανεις να παιξει δικτυακα 3d iso?
Αγοραστηκε το HD900A αποκλειστικα για αυτη την δουλεια απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια αλλα δεν τα καταφερνει, υπαρχουν κολληματα στην εικονα και αποσυγχρονισμος ηχου.
Σε bd iso δεν υπαρχουν προβληματα. Εχει συνδεθει σε δικτυο με NAS Qnap, cat 6 καλωδιωση και gigabit switch. Φυσικα στο htpc ολα τρεχουν "νερακι"...
Ευχαριστω.

Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Εχει καταφερει κανεις να παιξει δικτυακα 3d iso?
Αγοραστηκε το HD900A αποκλειστικα για αυτη την δουλεια απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια αλλα δεν τα καταφερνει, υπαρχουν κολληματα στην εικονα και αποσυγχρονισμος ηχου.
Σε bd iso δεν υπαρχουν προβληματα. Εχει συνδεθει σε δικτυο με NAS Qnap, cat 6 καλωδιωση και gigabit switch. Φυσικα στο htpc ολα τρεχουν "νερακι"...
Ευχαριστω.

Το συγκεκριμένο NAS υποστηρίζει NFS. Δοκίμασες αναπαραγωγή με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Το συγκεκριμένο NAS υποστηρίζει NFS. Δοκίμασες αναπαραγωγή με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο?

Ναι, εχω δοκιμασει και με NFS. Θα δοκιμασω και με το player κατευθειαν πανω στον server αν και το switch ειναι καλης ποιοτητας της Cisco.
Επισης στην αναπαραγωγη ζεσταινεται αρκετα εως πολυ. Firmware εχει το 1.0.2.16 που εχετε προτεινει εσεις.
Ευχαριστω.

Το switch κλειδώνει στo gigabit; Τρέχουν κάποιες άλλες υπηρεσίες στο NAS που ίσως να το επιβραδύνουν; Έχεις δοκιμάσει κάποιο speedtest από PC να δεις τι ταχύτητες βγάζει;

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Το switch κλειδώνει στo gigabit; Τρέχουν κάποιες άλλες υπηρεσίες στο NAS που ίσως να το επιβραδύνουν; Έχεις δοκιμάσει κάποιο speedtest από PC να δεις τι ταχύτητες βγάζει;

Το switch κλειδωνει στο gigabit. To NAS την συγκεκριμενη περιοδο τροφοδοτει μονο αυτο το setup αρα δεν απασχολειται αλλου. Oσο για το speedtest εχετε να προτεινετε καποιο?
Παντως προβληματα με το δικτυο διαβαζω οτι αντιμετωπιζει και το xtreamer prodigy που φορα το ιδιο realtek.