Himedia 900 a/b/c

Κάτοχος του 900Β εδω και 2 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Έχω 2 ερωτήσεις:
1. Υπάρχει δυνατοτητα αλλαγής του μεγέθους και του χρώματος των υποτίτλων ; Έψαξα στα settings αλλά δεν βρηκα κάτι σχετικό.(ξέρει κανείς αν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε μελλόντικά firmware updates ;)
2. Υπάρχει κάποιος περιορισμός για ποιό είδος δίσκου και format μπορεί να μπει μέσα στο κουτί του player ; Έβαλα ένα δίσκος 2.5'' αλλά δεν τον "είδε" το player

Κάτοχος του 900Β εδω και 2 μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Έχω 2 ερωτήσεις:
1. Υπάρχει δυνατοτητα αλλαγής του μεγέθους και του χρώματος των υποτίτλων ; Έψαξα στα settings αλλά δεν βρηκα κάτι σχετικό.(ξέρει κανείς αν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε μελλόντικά firmware updates ;)
2. Υπάρχει κάποιος περιορισμός για ποιό είδος δίσκου και format μπορεί να μπει μέσα στο κουτί του player ; Έβαλα ένα δίσκος 2.5'' αλλά δεν τον "είδε" το player

την ωρα που παιζει η ταινια πατα το μενου στο τηλεκοντρολ, οσο για δισκο νομιζω μονο 3.5 αρηδες παιρνει

*παιδιά στα mkv δε παίζει ήχος? κατέβασα ένα αρχείο, αρκετά μεγάλο imax, μου το παίζει κανονικά χωρίς προβλήματα αλλά δεν έχω ήχο. :/

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

ποιο είναι αυτό?
αριστερά από εκείνα που χαμηλώνουν/δυναμώνουν την φωνή, το κάτω? το πάτησα, επίσης και απο το menu πήγα στον ήχο, μου λέει 1/1 audio μπλα μπλα μπλα.. αλλά δεν ακούω τίποτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Κανονικά εκεί έπρεπε να σου λέει και τα υπόλοιπα φορμά ήχου . Μήπως έχει θέμα η ταινία ? Την παίζει το pc ?

όχι δεν έχει θέμα, σε pc παίζει κανονικά και εικόνα και ήχος. στο himedia δεν έχω ήχο

μήπως πρέπει να αλλάξω rom? φοράω την 0.26 σίγουρα θα έχει βγει κάτι ποιο καινούργιο. εκείνη την coocking που είχε δημοσιευτεί πριν 1-2 βδομάδες την δοκίμασε κανείς? Είχα πει θα το κάνω αλλά δεν έχω χρόνο γμτ.. :/ αν έχει βγει τίποτα νεότερο να κάτσω να ασχοληθώ λίγο μέσα στο σουκου.

βάλε στο PC το media info
και μετά από το PC, πάνω στο mkv κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις media info.
Αυτό θα σου δείξει τι audio περιέχει το mkv.

Re: HiMedia 600A / 600B

Με αφορμή κάποια post έκανα κάποιες δοκιμές με το 900Β και ένα αρκετά μεγάλο αρχείο 45GB AVC με DTS-HD MA.

Με τον router της Thomson (100άρι switch), PC με Windows 7 και NFS πρωτόκολλο η ταινία έπαιζε με σπασίματα και διακοπές στο ήχο παρότι ο ενισχυτής κλείδωνε σε HD. Επίσης είχε θέματα με κολλήματα όλης της συσκευής, ανάκτηση μετά από pause, μετακίνηση κλπ.

Βάζοντας στο δίκτυο ένα 3COM 1000άρι switch των 30 , και συνδέοντας το PC και το 900Β, η ίδια ταινία έπαιξε απροβλημάτιστα και από SAMBA και από NFS. Ο ενισχυτής Pionneer LX-60 κλείδωσε σε DTS-HD MA και δεν κουνιόταν ενώ θέματα με κολλήματα, ανάκτηση, μετακίνηση κλπ εξαφανίστηκαν.

Με βάση τα παραπάνω θεωρώ ότι για streaming με κατάλληλο εξοπλισμό το μηχανάκι δεν έχει κανένα θέμα. Δεν ξέρω αν κανείς έχει προβλήματα με παρόμοιο στήσιμο αλλά ευχαρίστως αν μου πείτε περισσότερες λεπτομέρειες να δοκιμάσω αντίστοιχο. Το firmware της δοκιμής στο 900Β ήταν το 1.0.1.12

Παρόμοια δοκιμή θα γίνει και με το 600Α/Β και θα ανεβεί στο αντίστοιχο thread.

δεν καταφέρνω να κάνω το YAMJ να λειτουργήσει. Υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός με ξεκάθαρες οδηγίες για να το κάνω να λειτουργήσει ?
Σημείωση, έχω εσωτερικό δίσκο και στο δικτυο ειναι hd900B/D:

Καλησπέρα guys,

πήρα το 900Α .. νομίζω αξίζει τα λεφτά του το μηχανάκι. Μια ερώτηση έχω.. ποιο firmware βάζω? Γιατί έχω μπερδευτεί με τα beta και τα custom. Υπάρχει κάποια τελευταία version που να είναι stable?

3D iso παίζει με σπασίματα σε 1000ρι δίκτυο. Δοκίμασα 3 αρχεία και το κάνει με όλα. Ηταν ο βασικός λόγος που το πήρα. Καμμιά ιδέα κανείς? Ειμαι στο τελευταίο beta firmware.

Guys,

Έχει δικιμάσει κανείς external blue ray drive να το συνδέσει με το μηχανάκι..? Παίζει εξωτερικά δισκάκια ?

Άμα κάνει κι αυτό είναι όλα τα λεφτά !

Από που στριμάρεις; Με τι πρωτόκολλο;

Απο τον υπολογιστή που κλειδώνει 1000mbit. Πρωτόκολλο δεν ξέρω ακριβώς αλλά εχω κάνει share κάποιους φακέλους στο PC και τους βλέπει το Himedia δικτυακά.

Πλήρης απογοήτευση. Αναγκάζομαι τώρα κάθε φορά που θέλω να δω 3d ISO να το αντιγράφω σε εξ. σκληρό.

ΥΓ. Εχω το 900A.

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Απο τον υπολογιστή που κλειδώνει 1000mbit. Πρωτόκολλο δεν ξέρω ακριβώς αλλά εχω κάνει share κάποιους φακέλους στο PC και τους βλέπει το Himedia δικτυακά.

Πλήρης απογοήτευση. Αναγκάζομαι τώρα κάθε φορά που θέλω να δω 3d ISO να το αντιγράφω σε εξ. σκληρό.

ΥΓ. Εχω το 900A.

Το εχω αναφερει πιο πανω και εγω το προβληματικο streaming, παιζω με Nas Qnap, και δυστηχως το player δεν πραγματοποιει οτι υποσχεται.
Ας ελπισουμε οτι ειναι θεμα software (πχ driver του network) και θα λυθει σε μελλοντικο firmware.