Himedia 900 a/b/c

βαλε αυτό, στείλτου μήνυμα τι θες με τους υπότιτλους, ίσως ασχοληθεί σε μελλοντική rom

To έβαλα πριν μια ώρα και φαίνεται μια χαρά και οι υπότιτλοι αρκετά καλύτεροι θα έλεγα!το μόνο κακό ( σε εισαγωγικά ) ότι βλέπεις όλα τα αρχεία μόνο από τον file manager,τα : movies,photos,music δεν μου δουλεύουν.κατά τ'αλλα όλα καλά :Banane0:

Αγορά το πρω'ι του 900Α, εγκατάσταση και ρύθμιση για περίπου μισή ώρα. Καθότι το θέλω μόνο για .mkv και 3d, μου έπαιξε όλα τα αρχεία μου χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς σπασίματα στην εικόνα που έκανε σε κάποια συκγεκριμένα "γρήγορα" πλάνα το WD 2gen. που έχω. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν τελειώνει κάποια ταινία, αντί να σε επιστρέφει στο menu, αυτόματα ξεκινάει την επόμενη ταινία. Μήπως κάποιος το έχει λύσει αυτό ?

το έχω λύσει βάζοντας τα σε φακέλους :D
αν ένα αρχείο είναι σε φάκελο δε μεταβαίνει στον επόμενο φάκελο μετά το τέλος της προβολής αλλά σε πάει στο μενού που λες.

από την άλλη για μένα είναι καλύτερα έτσι, γιατί πχ τις σειρές τις έχω σε φάκελο ανά σεζόν. οπότε με βολεύει όταν τελειώνει το ένα επεισόδιο να ξεκινάει αμέσως το άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Κατεφτασε και το δικό μου γιατί ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο .Τιμή 144 ευρώ και 3 ευρώ τα τέλη .Δευτέρα θα το έχω

Η παραγγελια ήρθε απο Hong Kong ?

karharia και εγώ σε φακέλους τις έχω αλλά με πάει στην επόμενη, γιατί ??? Συγκεκριμένα, στον εξωτερικό σκληρό έχω πχ. 10 folder. Στο κάθε folder έχω μέσα το αρχείο .mkv, το αρχείο .srt και ένα .jpeg με το εξώφυλλο της ταινίας. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ???

DimAsi τι τέλη θα πληρώσεις? Εγώ το πήρα από Hong Kong και δε πλήρωσα τίποτα, από Αμερική το παρήγγειλες?

ckorolis φίλε δε ξέρω τι να πω. Σε μένα πηγαίνει στο επόμενο αρχείο μόνο όταν είναι μέσα στον ίδιο φάκελο ή στο root του σκληρού. Αν ο φάκελος περιέχει ένα μονο αρχείο video, ανεξαρτήτους φορμάτ, σταματάει η αναπαραγωγή μόλις τελειώσει το video.

ερώτηση από που τα παίζεις? Δλδ εγώ μπαίνω κανονικά στο Folders, USB ή HDD και διαλέγω από εκεί. Αν το κάνεις από κάποια playlist μπορεί τότε να πηγαίνει αυτόματα στο επόμενο, δε το γνωρίζω.

Απο το movies παίζω...θα το τσεκάρω πάλι, μήπως μου έχει κάνει κάποια αλλαγή ο player στα αρχεία και θα σου πώ...... Ευχαριστώ πάντως....

χμ.. από εκεί μπορεί και να γίνεται αυτό που λες. εγώ δεν έχω φτιάξει τις playlist, δλδ δεν έχω ασχοληθεί με τις 3 πρώτες επιλογές περί βίντεο, φώτο, και μουσικής. αν το κάνεις από την 4 επιλογή, μου διαφεύγει η ονομασία τώρα (ή πέμπτη επιλογή αν έχετε περάσει την rom του Ollyp :P :D ), δλδ στον browser του HiMedia, από εκεί 100% αν είσαι μέσα σε φάκελο με μια ταινία μόνο, θα παίξει εκείνη και θα σταματήσει.

3 ευρω τελη απο χονκ κονγ? εγω που ρωτησα για το prodigy μου ειπανε 100 ευρα για τελωνειο και γυρω στα 80 ευρω φοροι και δασμοι......τι μου διεφυγε?

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

3 ευρω τελη απο χονκ κονγ? εγω που ρωτησα για το prodigy μου ειπανε 100 ευρα για τελωνειο και γυρω στα 80 ευρω φοροι και δασμοι......τι μου διεφυγε?
το κούριερ που θα σε γδάρει . Απλό ταχυδρομείο φίλε μου , απλό...

Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

3 ευρώ τέλη από ΗΚ

!! εδώ και χρόνια παραγγέλνω διάφορες βλακείες από το συμπαθητικό και φτηνό Hong Kong :D αλλά δεν έχω πληρώσει ποτέ τέλη ή έξτρα χρεώσεις. Στην χειρότερη τον περιπτώσεων πληρώνω 3 ευρώ μεταφορικά :D
τέσπα, τα ελληνικά τελωνεία είναι μπάχαλο. είναι στην κρίση του τελωνειακού εκείνη την στιγμή που θα κάνει τελωνείο αν κρίνει ότι η συσκευή είναι ακριβή (βασικά αν καταλάβει τι είναι το πακέτο που κρατάει στα χέρια του) και βάση του τιμολογίου που την συνοδεύει βάζει και τα αντίστοιχα τέλη εκτελωνισμού. να τους λες να βάζουν gift (δώρο) στην αποστολή για να μη πληρώνεις τίποτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

!! εδώ και χρόνια παραγγέλνω διάφορες βλακείες από το συμπαθητικό και φτηνό Hong Kong :D αλλά δεν έχω πληρώσει ποτέ τέλη ή έξτρα χρεώσεις. Στην χειρότερη τον περιπτώσεων πληρώνω 3 ευρώ μεταφορικά :D
τέσπα, τα ελληνικά τελωνεία είναι μπάχαλο. είναι στην κρίση του τελωνειακού εκείνη την στιγμή που θα κάνει τελωνείο αν κρίνει ότι η συσκευή είναι ακριβή (βασικά αν καταλάβει τι είναι το πακέτο που κρατάει στα χέρια του) και βάση του τιμολογίου που την συνοδεύει βάζει και τα αντίστοιχα τέλη εκτελωνισμού. να τους λες να βάζουν gift (δώρο) στην αποστολή για να μη πληρώνεις τίποτα
Ομοίως :ernaehrung004:

δηλαδη το τελωνειο ειναι θεμα τυχης.......αυτο για το ταχυδρομειο δεν το ηξερα να πω την αληθεια.......μπουρδελο τα τελωνεια μας,απο ισπανια μου ζητανε για το μαυρο 270 μαζι με μεταφορικα,απο χονκ κονκ αν περασει τελωνειο-δασμουσ-φορουσ θα βγει γυρω στα 370-380

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

δηλαδη το τελωνειο ειναι θεμα τυχης.......αυτο για το ταχυδρομειο δεν το ηξερα να πω την αληθεια.......μπουρδελο τα τελωνεια μας,απο ισπανια μου ζητανε για το μαυρο 270 μαζι με μεταφορικα,απο χονκ κονκ αν περασει τελωνειο-δασμουσ-φορουσ θα βγει γυρω στα 370-380
Απλό ταχυδρομείο με ένδειξη gift και όλα οκ .Ουτε τύχη ουτε τίποτα .

χμ.. από εκεί μπορεί και να γίνεται αυτό που λες. εγώ δεν έχω φτιάξει τις playlist, δλδ δεν έχω ασχοληθεί με τις 3 πρώτες επιλογές περί βίντεο, φώτο, και μουσικής. αν το κάνεις από την 4 επιλογή, μου διαφεύγει η ονομασία τώρα (ή πέμπτη επιλογή αν έχετε περάσει την rom του Ollyp :P :D ), δλδ στον browser του HiMedia, από εκεί 100% αν είσαι μέσα σε φάκελο με μια ταινία μόνο, θα παίξει εκείνη και θα σταματήσει.

Ίσως αυτό να συμβαίνει, γιατί εγώ μόλις συνέδεσα τον εξωτερικό, μου ζήτησε να φτιάξει την playlist και του είπα ναι...!!!!!! Αυτό είναι, πάντως κι έτσι είναι βλακεία, γιατί εγώ 1 ταινία διαλέγω κι αυτό συνεχίζει.... Σε ευχαριστώ πάντως....!!!