karhariasgr
New member
- 6 December 2011
- 86
βαλε αυτό, στείλτου μήνυμα τι θες με τους υπότιτλους, ίσως ασχοληθεί σε μελλοντική rom
Κατεφτασε και το δικό μου γιατί ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο .Τιμή 144 ευρώ και 3 ευρώ τα τέλη .Δευτέρα θα το έχω
Τώωωρα εδώ και καιρό .Περιμένω και άλλο ένα οπότε θα το βγάλω προς πώλησηΗ παραγγελια ήρθε απο Hong Kong ?
3 ευρώ τέλη από ΗΚDimAsi τι τέλη θα πληρώσεις? Εγώ το πήρα από Hong Kong και δε πλήρωσα τίποτα, από Αμερική το παρήγγειλες?
το κούριερ που θα σε γδάρει . Απλό ταχυδρομείο φίλε μου , απλό...3 ευρω τελη απο χονκ κονγ? εγω που ρωτησα για το prodigy μου ειπανε 100 ευρα για τελωνειο και γυρω στα 80 ευρω φοροι και δασμοι......τι μου διεφυγε?
3 ευρώ τέλη από ΗΚ
Ομοίως :ernaehrung004:!! εδώ και χρόνια παραγγέλνω διάφορες βλακείες από το συμπαθητικό και φτηνό Hong Kongαλλά δεν έχω πληρώσει ποτέ τέλη ή έξτρα χρεώσεις. Στην χειρότερη τον περιπτώσεων πληρώνω 3 ευρώ μεταφορικά
τέσπα, τα ελληνικά τελωνεία είναι μπάχαλο. είναι στην κρίση του τελωνειακού εκείνη την στιγμή που θα κάνει τελωνείο αν κρίνει ότι η συσκευή είναι ακριβή (βασικά αν καταλάβει τι είναι το πακέτο που κρατάει στα χέρια του) και βάση του τιμολογίου που την συνοδεύει βάζει και τα αντίστοιχα τέλη εκτελωνισμού. να τους λες να βάζουν gift (δώρο) στην αποστολή για να μη πληρώνεις τίποτα
Απλό ταχυδρομείο με ένδειξη gift και όλα οκ .Ουτε τύχη ουτε τίποτα .δηλαδη το τελωνειο ειναι θεμα τυχης.......αυτο για το ταχυδρομειο δεν το ηξερα να πω την αληθεια.......μπουρδελο τα τελωνεια μας,απο ισπανια μου ζητανε για το μαυρο 270 μαζι με μεταφορικα,απο χονκ κονκ αν περασει τελωνειο-δασμουσ-φορουσ θα βγει γυρω στα 370-380
χμ.. από εκεί μπορεί και να γίνεται αυτό που λες. εγώ δεν έχω φτιάξει τις playlist, δλδ δεν έχω ασχοληθεί με τις 3 πρώτες επιλογές περί βίντεο, φώτο, και μουσικής. αν το κάνεις από την 4 επιλογή, μου διαφεύγει η ονομασία τώρα (ή πέμπτη επιλογή αν έχετε περάσει την rom του Ollyp![]()
), δλδ στον browser του HiMedia, από εκεί 100% αν είσαι μέσα σε φάκελο με μια ταινία μόνο, θα παίξει εκείνη και θα σταματήσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.