ρε παιδια πως γινεται οταν παιζουμε καποια ταινια
να επιλεγει απο την αρχη μονο του ελληνικους υποτιτλους?
καθε φορα που βαζω μια ταινια με παει απο default στους κινεζικους..γιατι?
υπαρχει λυση η ειναι bag?
επισης οταν βλεπεις ταινια και διακοψεις πατωντας το μενου παλι αλλαζουν απο μονοι τους σε κινεζικους !
τι παιζει?
αυτο ηταν :2thumb22sup:Για δοκιμασε αυτο:
Setup -> Intelligent Settings -> Subtitle Automation Recognition -> OFF
φιλε μου εχεις λινκ για το firm του Ollyp ?Ρε παιδιά τι ακριβώς προβλήματα εντοπίζετε δικτυακά γιατί εμένα δεν μου κάνει κανένα πρόβλημα. Έχω gigabit ethernet δίκτυο σπίτι, έχω ένα qnap nas όπου και βρίσκονται όλες οι ταινίες, έναν ενισχυτή onkyo και μια τηλεόραση panasonic gt50. Είδα χθες ταινία 3D blue ray ISO μέσω δικτύου και δεν μου έκανε καθόλου σπασίματα τα παίζει ΟΛΑ χωρίς πρόβλημα. Έχω το τελευταίο firmware του ollyp. Μήπως είναι κάτι που δεν το πήρα χαμπάρι να κοιτάξω την επόμενη φορά που θα δω ταινία? Έχω το 900b
Δοκίμασε μερικές ταινίες 3D ISO με HD ήχο (DTS-MA πχ και εννοείται σε hd ενισχυτή να περνάει το format αυτό) και θα δεις... ίσως σε κάποια με χαμηλό bitrate να μην στο κάνει αλλά στις περισσότερες θα κάνει αρκετά σπασίματα στον ήχο και αυτό ισχύει είτε με την 1.0.4.10 του ollyp είτε με την 1.0.4.20 του Ρουμάνου..
Ο player ‛κάθεται’ επάνω σε D-Link 1000άρη απλό switch (8 ports) το οποίο ‛κάθεται’ επάνω σε Linksys 1000άρη management switch (16 ports), όπου σε αυτό επάνω συνδέεται και ο file server, που τρέχει 2k3 με 4πύρυνο επεξεργαστή στα 2,4GHz. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημά μου έχει να κάνει με το δίκτυο αλλά με τον ίδιον τον player.
Εξ’ άλλου αν είχα μόνο δικτυακά προβλήματα θα τα συγχωρούσα στον player. Δύο είναι τα κυριότερα προβλήματά μου με αυτόν. Το ότι δεν μπορώ να έχω audio HD με αυτόν τον player, καθώς και η ‛σπαστή’ κίνηση λόγω της μη υποστήριξης των 23,976 fps, των 29,97 fps καθώς και της αυτόματης αλλαγής από 50 σε 60 fps. Και αν σε τηλεόραση το δεύτερο πρόβλημα δεν είναι και τόσο σημαντικό, πίστεψέ με σε προβολή σε μεγάλη οθόνη γίνεται πολύ ενοχλητικό.
Επίσης για να φύγει κάθε απορία... εμένα και ο media player και το nas είναι στο ίδιο 1000ρι switch (απλό 8ρι switch.. το nas έχει gigabit εννοείται) και έχω ακριβώς το πρόβλημα που περιγράφεται σε BD-ISO (έχω δοκιμάσει μόνο 3d...) και ήχο DTS-MA μέσα από τον yamaha rx-v471 ενισχυτή μου... δεν έχω δοκιμάσει να παίξω με πράγματα όπως τα 24p κτλ για να δω αν διορθώνεται κάτι αλλά απ ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει για την ώρα λύση στα realtek 1186 ... είσαι σίγουρος λοιπόν cirus ότι σε ότι ISO έχεις δοκιμάσει, τον ήχο τον περνάς όντως σε HD format ήχου στον ενισχυτή σου? (προφανώς θα είσαι απλά λέω μήπως)
το setup μου είναι
Himedia 900a
NAS ZYXEL 310 & 220
SWITCH 1gbit tplink x 2 (τα 2 παραπάνω είναι στο ίδιο switch και τα 2 switch συνδέονται με 1gbit powelines μεταξύ τους λόγω απόστασης για να βγούν τα πάντα στο internet μέσω του router στο δεύτερο switch)
Yamaha rx-v471 ενισχυτής
LG 55LW650S tv
Αν μπορείς να μας πεις το δικό σου setup καθώς όπως λες δεν έχεις προβλήματα θα ήταν καλό μήπως και βγει κάποια άκρη (καθώς και αναλύσεις, αν έχεις ενεργό το 24p, αν τυχών παίζεις με NFS με το NAS σου, αν έχεις πειράξει τίποτα σε tcp επίπεδο πχ jumbo frames κτλ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.