HOL DOUBLE PLAY: Εντυπώσεις;

Εχω αρχίσει και φρικάρω, ελπίζω να μην μπώ σε έναν ακόμη αγώνα δρόμου για την ενεργοποίηση, μόλις χθές έστειλα άιτηση για το Hibox, αλήθεια έχει κανείς για να με διαφωτίσει σχετικά με το πως "πάιζει"?

Εχω αρχίσει και φρικάρω, ελπίζω να μην μπώ σε έναν ακόμη αγώνα δρόμου για την ενεργοποίηση, μόλις χθές έστειλα άιτηση για το Hibox, αλήθεια έχει κανείς για να με διαφωτίσει σχετικά με το πως "πάιζει"?

Το είχα πριν το Double Play και έπαιζε μια χαρά Σιμό.

Exει προβλήματα με τις ταχύτητες, έχω ακούσει για την ΗΟΛ, πολύ καλά λόγια σε σχέση με την VIVODI.

Re: Απάντηση: HOL DOUBLE PLAY: Εντυπώσεις;

Ξερετε απο ποτε μετρα ο 1,5 μηνας που υποτιθεται θα ειμαι ετοιμος;
Απο τοτε που υπογραφω ή απο την ημέρα της τηλφωνικής αιτησης μου;

Όταν είχα κάνει την ερώτηση αυτήν στην hol, μου έδωσαν δύο διαφορετικές απαντήσεις. Ο ένας μου είπε ότι ξεκινάει από την ημέρα της τηλεφωνικής αίτησης και την επόμενη ημέρα κάποιος άλλος μου είπε από την ημέρα που λάβουν την αίτηση υπογεγραμμένη. :jester: Πιαστ'αυγό και κούρεφτο ...
Το λογικό πάντως φαίνεται να είναι το δεύτερο.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Τα μικροπροβληματάκια δεν λείπουν. Δυόμισι μήνες αναμονή. :2thumb22sup:

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Τα μικροπροβληματάκια δεν λείπουν.

Ναι κακομοίρη μου ....... σε λυπάμαι. :bigcry::bigcry:

Αντί για 12Mb πιάνεις 11,5 Mb :damnyou:

Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες :damnyou:

Κι εγώ μια ζωή με HOL είμαι. Πριν κανα μήνα έκανα τα 24MB.
.....
Πάνω από 9 ούτε για πλάκα.....

Οσο για τηλεφωνία ΟΤΕ και ISDN...... τα πειράματα σε άλλους.

Αααα και να σου πω και την κλασσική ατάκα όταν θα ρωτήσεις κι εσύ:
- ...γιατί δεν πιάνω 24;
- ...εχμ.... δεν σηκώνει ο χαλκός σας παραπάνω.

Δηλαδή ποια είναι η πραγματικότητα?

πιστεύω ακράδαντα ότι δεν σου ανοίγουν 24....αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω.

ολα είναι ένα καλό marketing τρυκ για να ακούει ο κόσμος 24 και να τρελαίνεται....

Για κάντε έναν απλό πολλαπλασιασμό...
Με τους συνδρομητές που υπάρχουν με 24MB,ι τι γραμμή θα έπρεπε να είχε ο provider προς τα έξω; θα πρεπε να έχει κάτι τετράκις τεραμπίτ... Εχει;

Δεν μιλάω μόνο για την HOL.

Εε σ αυτό τουλάχιστον είναι ειλικρινής ο ΟΤΕ.
Πάνω από 8 δεν διαθέτει (για την ώρα).Και αν δεν τα πιάνεις έρχεται τεχνικός το τσεκάρει και σε κατεβάζουν στο 6 ή στο 4 για να μην πληρώνεις άδικα για κάτι που δεν απολαμβάνεις.
Να τα λέμε και τα καλά..:ernaehrung004:

πιστεύω ακράδαντα ότι δεν σου ανοίγουν 24....αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω.

ολα είναι ένα καλό marketing τρυκ για να ακούει ο κόσμος 24 και να τρελαίνεται....

Για κάντε έναν απλό πολλαπλασιασμό...
Με τους συνδρομητές που υπάρχουν με 24MB,ι τι γραμμή θα έπρεπε να είχε ο provider προς τα έξω; θα πρεπε να έχει κάτι τετράκις τεραμπίτ... Εχει;

Δεν μιλάω μόνο για την HOL.

Είναι λάθος ο συλλογισμός σου... Συνχρονίζει ο χρήστης στα (μέχρι) 24, δεν δεσμεύει 24 από το σύνολο του b/w του provider και των γραμμών του... Το τελευταίο έχει φυσικά αντίκτυπο στην ταχύτητα download, αλλά είναι άλλο θέμα... Αλλά και πάλι, (σε μια θεωρητική σύνδεση 24άρα) ποιος μπορεί να κατεβάζει με 2.5ΜΒ/sec 24/7/365? Τι θα κατεβάσει πια? Το ίντερνετ ολόκληρο?
Οσο για την ΗΟΛ, απλά υπάρχει ένα μικρό θεματάκι: Εχει επιλέξει να μην αφήνει τους χρήστες να κατεβαίνουν κάτω από SNR margin: 11dB. Αυτό σημαίνει ότι πιο δύσκολα θα φτάσουν χρήστες στα άνω όρια, κοντά στα 24Mbit. Το θετικό αυτού (και το γιατί έγινε αυτή η επιλογή) είναι ότι έτσι η γραμμή είναι πιο σταθερή, με λιγότερες αποσυνδέσεις, και γενικότερα πιο "ποιοτική" (λιγότερα λάθη επικοινωνίας για παράδειγμα).

Μάλιστα.

Σωστό ακούγεται, αλλά βεβαίως έτσι μπορεί αύριο και να βγει και να διαφημίζει "ΜΟΝΟ Η HOL ΔΙΝΕΙ 50ΜΒ ΣΥΝΔΕΣΗ" χωρίς να της κοστίζει τίποτα, ε;

Μάλιστα.

Σωστό ακούγεται, αλλά βεβαίως έτσι μπορεί αύριο και να βγει και να διαφημίζει "ΜΟΝΟ Η HOL ΔΙΝΕΙ 50ΜΒ ΣΥΝΔΕΣΗ" χωρίς να της κοστίζει τίποτα, ε;

Καταρχήν η τεχνολογία adsl2+, φτάνει τα όρια της στα 24... άρα για 50, όταν με το καλό πάμε σε άλλα κόλπα... :BDGBGDB55:

υγ. ξέχασες το "μεχρι" :antlers:

υγ2. το ότι μου πούλησαν ένα αυτοκίνητο που πιανει τελική 240χλμ/ώρα, σημαίνει ότι πάω και εγω με αυτά τα χλμ μόνιμα παντου και πάντα? Παρολα αυτά, ναι, πράγματι μπορεί να πάει και στα 240χλμ... :BDGBDGB53:

Καταρχήν η τεχνολογία adsl2+, φτάνει τα όρια της στα 24... άρα για 50, όταν με το καλό πάμε σε άλλα κόλπα... :BDGBGDB55:

υγ. ξέχασες το "μεχρι" :antlers:

υγ2. το ότι μου πούλησαν ένα αυτοκίνητο που πιανει τελική 240χλμ/ώρα, σημαίνει ότι πάω και εγω με αυτά τα χλμ μόνιμα παντου και πάντα? Παρολα αυτά, ναι, πράγματι μπορεί να πάει και στα 240χλμ... :BDGBDGB53:

Mε την διαφορά ότι το αυτοκίνητο το πας συνειδητά στα 240km/h. Οποτε θές, πατάς το γκαζι στο τερμα και τα φτανεις. Με το adsl όμως δεν υπάρχει κουμπί να το πατάς και να τερματίζει την ταχύτητα όταν την χρειαστείς. Απλά κανεις τον σταυρό σου μηηηηηπως καααααποια στιγμή το επιτρέψουν οι συνθήκες και την πλησιάσεις.

Mε την διαφορά ότι το αυτοκίνητο το πας συνειδητά στα 240km/h. Οποτε θές, πατάς το γκαζι στο τερμα και τα φτανεις. Με το adsl όμως δεν υπάρχει κουμπί να το πατάς και να τερματίζει την ταχύτητα όταν την χρειαστείς. Απλά κανεις τον σταυρό σου μηηηηηπως καααααποια στιγμή το επιτρέψουν οι συνθήκες και την πλησιάσεις.

Aν και το παράδειγμα τελικά μάλλον δεν ήταν και τόσο πετυχημένο, ακριβώς αυτό εννούσε: ο κατασκευαστής (πάροχος) σου δίνει ένα αμάξι με δυνατή μηχανή που μπορεί να πάει μέχρι 240 (ταχύτητα συνχρονισμού μέχρι 24), το αν θα μπορέσεις όμως να φτάσεις στην μέγιστη ταχύτητα της, εξαρτάται από τις υπόλοιπες συνθήκες (δίκτυο ΟΤΕ). Τώρα νομίζω είναι πιο κατανοητό.

τα νούμερα φυσικά είναι χαριν παραδείγματος... :ADFAD2:

Μένω σε παλιό σπίτι και ο χαλκός στην εγκατάσταση είναι 25ετιας
Από ότι έχω δει σε γνωστούς με καινούργια εγκατάσταση δεν πιάνουν
ούτε κατά διάνοια αυτά τα νούμερα
Από ότι έχω δει σε άλλους φίλους που έχουν πρόβλημα με την HOL η και με άλλους
provider , η απάντηση που παίρνουν είναι ότι «ο χαλκός σας δεν μπορεί να σηκώσει αυτήν την ταχύτητα».
Εγώ πριν είχα την vivodi και έχω δει ότι η γραμμή μου τουλάχιστον τα 4 τα σηκώνει
χωρίς πρόβλημα.
Έτσι και αλλιώς με τα 4 ήμουν μια χαρά, ποσό μάλλον με τα 6
άρα γιατί να ρισκάρω τα 24 που για μένα όπως και για πολλούς άλλους είναι
απλά ένα φανταστικό νούμερο ?