Εχω αρχίσει και φρικάρω, ελπίζω να μην μπώ σε έναν ακόμη αγώνα δρόμου για την ενεργοποίηση, μόλις χθές έστειλα άιτηση για το Hibox, αλήθεια έχει κανείς για να με διαφωτίσει σχετικά με το πως "πάιζει"?
Εχω αρχίσει και φρικάρω, ελπίζω να μην μπώ σε έναν ακόμη αγώνα δρόμου για την ενεργοποίηση, μόλις χθές έστειλα άιτηση για το Hibox, αλήθεια έχει κανείς για να με διαφωτίσει σχετικά με το πως "πάιζει"?
Ξερετε απο ποτε μετρα ο 1,5 μηνας που υποτιθεται θα ειμαι ετοιμος;
Απο τοτε που υπογραφω ή απο την ημέρα της τηλφωνικής αιτησης μου;
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Τα μικροπροβληματάκια δεν λείπουν.
Αααα και να σου πω και την κλασσική ατάκα όταν θα ρωτήσεις κι εσύ:
- ...γιατί δεν πιάνω 24;
- ...εχμ.... δεν σηκώνει ο χαλκός σας παραπάνω.
πιστεύω ακράδαντα ότι δεν σου ανοίγουν 24....αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω.
ολα είναι ένα καλό marketing τρυκ για να ακούει ο κόσμος 24 και να τρελαίνεται....
Για κάντε έναν απλό πολλαπλασιασμό...
Με τους συνδρομητές που υπάρχουν με 24MB,ι τι γραμμή θα έπρεπε να είχε ο provider προς τα έξω; θα πρεπε να έχει κάτι τετράκις τεραμπίτ... Εχει;
Δεν μιλάω μόνο για την HOL.
Μάλιστα.
Σωστό ακούγεται, αλλά βεβαίως έτσι μπορεί αύριο και να βγει και να διαφημίζει "ΜΟΝΟ Η HOL ΔΙΝΕΙ 50ΜΒ ΣΥΝΔΕΣΗ" χωρίς να της κοστίζει τίποτα, ε;
Καταρχήν η τεχνολογία adsl2+, φτάνει τα όρια της στα 24... άρα για 50, όταν με το καλό πάμε σε άλλα κόλπα... :BDGBGDB55:
υγ. ξέχασες το "μεχρι" :antlers:
υγ2. το ότι μου πούλησαν ένα αυτοκίνητο που πιανει τελική 240χλμ/ώρα, σημαίνει ότι πάω και εγω με αυτά τα χλμ μόνιμα παντου και πάντα? Παρολα αυτά, ναι, πράγματι μπορεί να πάει και στα 240χλμ... :BDGBDGB53:
Mε την διαφορά ότι το αυτοκίνητο το πας συνειδητά στα 240km/h. Οποτε θές, πατάς το γκαζι στο τερμα και τα φτανεις. Με το adsl όμως δεν υπάρχει κουμπί να το πατάς και να τερματίζει την ταχύτητα όταν την χρειαστείς. Απλά κανεις τον σταυρό σου μηηηηηπως καααααποια στιγμή το επιτρέψουν οι συνθήκες και την πλησιάσεις.
Πάντως εγώ για καλό και για κακό σήμερα
έκανα αλλαγή από τα 24 σε 6….
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.