Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Εκπληκτικό! Τέτοια δόση δράσης μόνο σε σειρά δεν περιμένεις να δείς. Μπράβο τους. Και μπράβο στ Πέτρο τον τρομερό! :violent-smiley-030:

Απλα φανταστικη!Την ειχα αφησει την τεταρτη γιατι ειχα αμφιβολιες..
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!
ειδικα
οταν ειδα τον μπροντι ετριβα και εγω τα ματια μου μαζι με την καρυ!!!

Απάντηση: Homeland

Παιχτηκε ηδη. Αυτος ο καραφλας πολύ ενοχλητικος

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ανάθεμα σε Carrie.. άσε τον Peter να κάνει την δουλειά του!! :cool:
Εντάξει η Carrie είναι βαλτή για να μας πάει στην 5η σεζόν! :p

Θύμωσα μαζί αλλά το ότι πήγε μετά να κάνει την κίνηση μόνη της, είπα οκ..

.. δεν ήθελε έστω να υπάρξουν άλλα θύματα.. και ήθελε να μην πάθει κάτι ο Peter..

Το ότι την σταμάτησε ο Aasar δεν ξέρω εάν όντως και αυτός ξέρει τι παίζει ή ήθελε και να προστατεύσει την Carrie..

Θα δούμε τι ρόλο θα παίξει ο Aasar στην συνέχεια!

Για τον Adal που λέτε τώρα..

ή αυτός έχει σχέση με το άτομο που ψάχνουνε και έκανε τις διαρροές..
ή κάτι άλλο παίζει..
που έχει ίσως σχέση με αυτό που ρώταγε ο Αρχηγός την Carrie από το τηλέφωνο.. ότι ίσως κάτι γίνεται στα μυστικά..

Παραπάνω είναι το trailer από το Finale!
Πολλά θα γίνουν και προβλέπω να ανοίγουν διάφορες ιστορίες!! :p

Και εδώ είναι ένα κλιπάκι από το fianle με τον Saul!
"I Want.."
http://tinyurl.com/p2e7sz8

Για να δούμε τι θα δούμε! :cool:

Last edited:

Το τελευταιο επεισόδιο γνωρίζει κανεις αν θα είναι μεγαλυτερης διάρκειας;

Homeland

Μάλλον δεν θα μας δείξει και πολλά στο τελευταίο .. Περίμενα να τον φάνε τον .... αλλά μάλλον πάνε για τον πέμπτο κύκλο !

Oποιος πιστευε οτι η σειρα δεν ειχε μελλον χωρις Μπροντι μαλλον θα αλλαξε γνωμη.

"Δεν έχει μέλλον" είναι λίγο ακραία και γενικόλογη έκφραση , ότι δεν είναι η ίδια σειρά χωρίς τον Broody συνεχίζω να το πιστεύω.

Απάντηση: Re: Homeland

"Δεν έχει μέλλον" είναι λίγο ακραία και γενικόλογη έκφραση , ότι δεν είναι η ίδια σειρά χωρίς τον Broody συνεχίζω να το πιστεύω.

Συνφωνω, ειναι καλυτερη!

Πάντως το πολύ δυνατό τελευταίο 5λεπτο 10λεπτο
Έχει γίνει σήμα κατατεθέν τους
Γουστάρω!

Πολύ μου αρέσει έτσι όπως αφηγείται το στορι η σειρά. Αλλά που φάνηκε λίγο υπερβολικό – τραβηγμένο το σενάριο στο τέλος τέλος. Αν και μάλλον ετοιμάζουν κάτι επικό στα εναπομείναντα επεισόδια. Για να δούμε…..

Απάντηση: Homeland

Θα μας τρελάνει η κυρία με τη ματαιοδοξία της.
Δηλ. δεν αφήνει τον Πίτερ να τον ξεκάνει, και μάλιστα μετά από τέτοια οργάνωση, για να τον προστατέψει τάχα μου, αλλά η ίδια μπορεί άνετα να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από το στόχο της, χωρίς συνέπειες, με ένα πιστόλι στο χέρι;

Συνφωνω, ειναι καλυτερη!

:p

Αυτό που νομίζω πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι είναι ότι το δυνατό ατού της σειράς είναι κατά 1ον οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί! :cool:

Απάντηση: Re: Homeland

:p

Αυτό που νομίζω πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι είναι ότι το δυνατό ατού της σειράς είναι κατά 1ον οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί! :cool:

...και η ερμηνεια της τυπισας. Κατα τη γνωμη μου, οτι καλυτερο εχω δει σε τηλεοπτικη σειρα!