Kαλως ηρθες!
Αυτο στο λινκ που εβαλες, δεν ειναι κορνα, αλλα εισαι στο "σωστο" (Altec) δρομο!!!!
"Ευκολοτατο" ηχειακι ο Ναυτιλος??? Αντε να σε δω.....περιμενουμε παρουσιαση.
καλημερα!!!!
ρε το Μιλενα...τι ενδοξα 24ωρα ταξιδια εκανε..απο πισω και η Δημητρουλα...
Να ρωτηξω,
Τοτε ποια η ουσια ρε παιδια να χεις ενα τετοιο ηχειο που δε δενει?ενταξει ειναι με σαμπ..ε και? πανακριβα δε ειναι?..τι τα αποθεωνουνε..τεσπα..
Σημερα θα τελειωσω ενα μικρουλι με κατι focal-ακια που μου φαινεται θα χει καλεεες προοπτικες ακουστικες...
ξεεερω γω...αλλοι μου λενε οτι σωστο ειναι με Ι αλλοι με Η..εγω ξερω οτι ειναι με ι εκ του Ιωσηφ..
Ρε μας δουλεύεις?
Καλα γενικα πολα μπορουμε να πουμε...
Απλα οπως ειπες μου ξενισε λιγακι το μπασο και ξερεις που? σε Manowar που το διμποτο παιρνει ωρες ωρες φωτια, και τα τυμπανα ειναι δυναμητες...εκει μου φανηκε καπως.. αργο να πω, ασυνδετο να πω...
Αρα να υποθεσω φιλε μου οτι ειναι για ποιο συγκεκριμενα ακουσματα ε?γιατι οταν βαλανε τζαζ και βαλκανικα με μπολικα πνευστα, επαθα πλακα...
οπως επαθα πλακα και με τα ArcosX Του Τζωρτζακη στο χωρο του που λες..
Επισεις με ψιλοξενησε οτι στην θεση ακροασης τα avanguarde παιζανε τζαματα αλλα οταν κινηθηκα λιγο στον χωρο αλλαζε πολυ ο ηχος..παρα πολυ...
Αυτα δε τα ακουσα σε εκθεση αλλα στημενα σε φιλικο σπιτι στην Γλυφαδα..δε προσεξα τι ενυσχητικα ειχε ..σαν πηγη ειχε ενα vrds teac,και το θυμαμαι γιατι μου κανε εντυπωση που ηταν μουλαρι, για Cd..
Βασικα η απορια που εξεφρασα πριν εχει να κανει με τις μπασοκορνες, συνδιασμενες με κορνες μεσουψηλων...εκει προσπαθω να καταλαβω πως ταιριαζει το ολο θεμα της φασης, της ταχυτητας κτλ..
Το ηχειο που χει φτιαξει ο Κος Morfeas, ειναι κ κεινο με sub? γιατι εχω διαβασει εξαιρετικα σχολια..θα θελα καποια στιγμη να τα ακουσω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.