How to be a cool greek student in England

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: How to be a cool greek student in England

αυτο που εννοουσα εγω δεν εχει σχεση με τον αν πειραζει ή οχι να πηγαινει καποιος στα μπουζουκια. Αυτο που θεωρω απαραδεκτο ειναι το να πηγαινει καποιος για πρωτη φορα πχ, στη Νεα Υορκη και να τρεχει να βρει μπουζουκια. Τοτε γιατι εκανε ολο αυτο το ταξιδι?

Για να πεί ότι το έκανε φαντάζομαι:flipout: :flipout:
Έχω πάει στην Ταυλάνδη με άτομο που έψαχνε να βρει πιτσαρία και Ελληνική εφημερίδα από την πρώτη μέρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: How to be a cool greek student in England

Κατ' αρχάς τολμώ να λέω ότι μου γουστάρει γιατί έχουμε δημοκρατία. Και έχω δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου, άσχετα αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Όπως και εσύ να λες τη δικιά σου, άσχετα με το να συμφωνώ ή διαφωνώ με ότι λες.

Τέλος επιλέγω να σταματήσω να συνδιαλέγομαι με ρατσιστές, ομοφοβικούς, και άτομα που έχουν κάνει λοβοτομή.

Ρατσισμος αφορα τον φυλετικο διαχωρισμο, μην τα μπερδευεις. Και, ναι δημοκρατια εχουμε, σου εγραψε κανενας να σταματησεις να γραφεις? Δημοκρατια πρεπει να διδαχθουν οι φονιαδες που υποστηριζεις, γιατι πρωτοι οι Ελληνες (ναι καλα διαβαζεις) διδαξαν ηθος και πολιτισμο (και πολιτευματα) τα οποια υπαρχουν μεχρι τις μερες μας (ενταξει οχι ετσι ακριβως-αλλα καταλαβες).

Η πολιτισμικη κουλτουρα των φονιαδων που προσπαθεις να γνωστοποιησεις, δυστυχως σταματα στις πολεμικες μηχανες τον φονιαδων αγγλων και των "κολλητων" τους με αποτελεσμα να χανεις την ουσια.

Ξεκινησες ενα κειμενακι που παρουσιαζει τους Ελληνες Φοιτητες αραχτους και light, με την ψευτομαγκια τους και τα μπουζουκια τους, και ουσιαστικα αυτο που ηθελες να πεις ειναι το ποσο προηγμενοι ειναι σε αρκετους τομεις αυτοι σε σχεση με μας, αλλα το παραδειγμα των φοιτητων ειναι πολυ αστοχο.

Πες στους φιλους σου, οταν καταλαβουν τι εστι "σκοτωνω κοσμο" απο μακρια με τα αεροπλανακια μου, να ερθουν να μου μιλησουν για την ψευτοκουλτουρα τους.

ΥΓ. Προφανως για σενα οι Ελληνες ειναι αλλη ρατσα, ρατσιστες και ομοφοβικοι. Σου συνιστω επισης να επιλεξεις να σταματησεις τις παρεες με τους φονιαδες γιατι ισως σε χαλασουν

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: How to be a cool greek student in Engla

Ρατσισμος αφορα τον φυλετικο διαχωρισμο, μην τα μπερδευεις. Και, ναι δημοκρατια εχουμε, σου εγραψε κανενας να σταματησεις να γραφεις? Δημοκρατια πρεπει να διδαχθουν οι φονιαδες που υποστηριζεις, γιατι πρωτοι οι Ελληνες (ναι καλα διαβαζεις) διδαξαν ηθος και πολιτισμο (και πολιτευματα) τα οποια υπαρχουν μεχρι τις μερες μας (ενταξει οχι ετσι ακριβως-αλλα καταλαβες).

Η πολιτισμικη κουλτουρα των φονιαδων που προσπαθεις να γνωστοποιησεις, δυστυχως σταματα στις πολεμικες μηχανες τον φονιαδων αγγλων και των "κολλητων" τους με αποτελεσμα να χανεις την ουσια.

Ξεκινησες ενα κειμενακι που παρουσιαζει τους Ελληνες Φοιτητες αραχτους και light, με την ψευτομαγκια τους και τα μπουζουκια τους, και ουσιαστικα αυτο που ηθελες να πεις ειναι το ποσο προηγμενοι ειναι σε αρκετους τομεις αυτοι σε σχεση με μας, αλλα το παραδειγμα των φοιτητων ειναι πολυ αστοχο.

Πες στους φιλους σου, οταν καταλαβουν τι εστι "σκοτωνω κοσμο" απο μακρια με τα αεροπλανακια μου, να ερθουν να μου μιλησουν για την ψευτοκουλτουρα τους.

ΥΓ. Προφανως για σενα οι Ελληνες ειναι αλλη ρατσα, ρατσιστες και ομοφοβικοι. Σου συνιστω επισης να επιλεξεις να σταματησεις τις παρεες με τους φονιαδες γιατι ισως σε χαλασουν

Άνοιξε κανένα λεξικό να μάθεις τι σημαίνει ρατσισμός πρώτα.

Μετά άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας εκτός από αυτά του δημοτικού.

Μάθε να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.

Σταμάτα να βγάζεις συμπεράσματα όπως "Ξεκινησες ενα κειμενακι που παρουσιαζει τους Ελληνες Φοιτητες αραχτους και light, με την ψευτομαγκια τους και τα μπουζουκια τους, και ουσιαστικα αυτο που ηθελες να πεις ειναι το ποσο προηγμενοι ειναι σε αρκετους τομεις αυτοι σε σχεση με μας, αλλα το παραδειγμα των φοιτητων ειναι πολυ αστοχο."
μια και δεν ξέρεις γιατί το έκανα. Έχω εξηγήσει σε προηγούμενο post γιατί το έκανα.

Mη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα "ΥΓ. Προφανως για σενα οι Ελληνες ειναι αλλη ρατσα, ρατσιστες και ομοφοβικοι."

Και ναι έσύ είσαι ρατσιστής και ομοφοβικός, σε κάνω quote "Κατσε εσυ τωρα και μιλα μου για προπαγανδα, δηθεν πολιτικους που πουλουν ψεματα στον λαο, και αγγλους, αδερφαρες στα ολα τους, με τις μεγαλύτερες βομβεςε στον κοσμο "

και εδώ

"Ο πιο αναποδος λαος του πλανητη και ο πιο ηλιθιος
Πολλαπλασιασμο με κομπιουτερακι εχετε δει να κανουν? 9*8=81 εγραφαν στο scientific calculator τους."

-bye-

Last edited:
Παίδες γιατί τέτοιος αλληλοσπαραγμός???Δεν βγαίνουμε καλύτερα απο τίς συγκρίσεις μεταξύ Ελλήνων και Άγγλων???
Τι νόημα εχει???
H Eυρώπη περνά τεράστια κρίση πολιτική και πολιτιστική.Και αυτό μάς αφορά όλους.Μας παραμύθιασαν με την Ευρωπαϊκή Ενωση και την έχουν μετατρέψει σε μιά οικονομική ένωση πού μπάζει απο παντού.Μια ένωση με συσχετισμούς δυνάμεων εις βάρος τής Ελλαδας και άλλων μικρων χωρών(και εδώ οι Αγγλοι έχουν την πρωτοκαθεδρία)και με Ελληνες πολιτικούς ,που μονίμως σκύβουν χωρίς τακτική το κεφάλι (πλήν Μολυβιάτη και Παπούλια,για μένα).
Oί Αγγλοι φέρονται σαν ξεπεσμένοι ιμπεριαλιστές εδώ και καιρό.Ομως δεν ξεχνώ την στάση τού μέσου Αγγλου στον Β.Παγκόσμιο Πόλεμο,πού έμεινε στίς πόλεις του ,άντεξε τούς βομβαρδισμούς και συνεισεφερε στήν νίκη κατά τού φασισμού.Αυτοί,οι Σοβιετικοί,οι Σερβοι και οι Ελληνες αντιστάθηκαν τότε.
Η ιστορία έχει πολλές αναγνώσεις.
Υ.Γ
Δημήτρη για τον Μ.Αλέξανδρο διαφωνώ εντελώς με αυτό που γράφεις.Αλλά απ´ότι είδα τόγραψες καθ´υπερβολήν.

Δε ξερω τι λετε εσεις,παντως οταν ημουν φοιτητης στην αγγλια ,οι αγγλιδες ειχαν πολυ μεγαλη ιδεα για τους Ελληνες και φυσικα δε τους θεωρουσαν τριτοκοσμικους."Πλουσιους μπασταρδους" μας ελεγαν(ενοειται χαριτολογοντας).Φυσικα θεωρουσαν την Αθηνα πολυ μεγαλη πολη και την ΑΕΚ ομαδαρα! (ενταξη πλακα κανω για την αεκ! τον παναθηναικο ηξεραν μονο! μαλον τωρα τον εχουν ξεχασει!) :flipout:

…καταρχήν είναι τουλάχιστον ατυχές να γίνεται σύγκριση δυο λαών /εθνών /κρατών κλπ από περαστικούς* ειδικά όταν αναφερόμαστε σε κράτος που έχει στο πυρήνα του κτίσει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ ανθρώπων με ιστορική αντιπαλότητα (Άγγλοι, Σκωτσέζοι, Ουαλοι, Ιρλανδοί κλπ ας αφήσω εκτός τους μετανάστες…γιατί και εκεί τα έχουν πάει πολύ καλααα…σε σχέση με εμάς) είναι άδικο και για τους μεν και για τους δε να γίνονται συγκρίσεις…εγώ το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι τώρα αν κάποιοι είναι άγγλοι, έλληνες, αλβανοί, γερμανοί, πακιστανοί κλπ δεν έχει σημασία…

…και για μια ακόμα φορά το πληκτρολόγιο είναι άτιμο πράγμα κλπ. Κλπ. Κλπ

*χωρίς παρεξήγηση, με τη λέξη περαστικούς εννοώ ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε μια χώρα για συγκεκριμένο σκοπό και ορισμένη χρονική περίοδο…ο λόγος… δεν υπάρχει η ανάγκη προσαρμογής, τις περισσότερες φορές μάλιστα υπάρχει στην σχέση μια μόνιμη δύναμη αντίδρασης, να μην αλλοτριωθεί από το περιβάλλον…

Δηλαδή τι προσπαθούμε να αποδείξουμε?

Οτι ο ελέφαντας πετάει.. ή μήπως το αντίθετο?

Δεν θα συμμετάσχω ενεργά άλλο σ'αυτήν την συζήτηση αν και θα την παρακολουθώ..

Πολλές και χοντρές μαλακίες ακούστηκαν ήδη..

Και για όσους δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά... ENOUGH!!!!

αν είδες το πρώτο μου post ήταν στη πρώτη σελίδα. μετά σιωπή.

Ας αφήσουμε τον καθένα να έχει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.
Ας προσπαθήσουμε ο καθένας να κάνουμε τον εαυτό του καλύτερο κι όχι τους άλλους.

αυτά.

Απάντηση: Re: How to be a cool greek student in England

Μ'αρέσει που δεν γενικεύουμε!..:music-smiley-005:

εγω δεν γενικευσα !!!

εγω ειπα την προσωπικη μου γνωριμια με 11 Αγγλους ....
τον εναν ειδικα αμα τον βρω θα τον μ.....σω !!!!!!!!

μου κλεψε ενα μπουφαν το καθηκι ......:slapface: :slapface: :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: How to be a cool greek studen

Άνοιξε κανένα λεξικό να μάθεις τι σημαίνει ρατσισμός πρώτα.

Μετά άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας εκτός από αυτά του δημοτικού.

Μάθε να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.

Σταμάτα να βγάζεις συμπεράσματα όπως "Ξεκινησες ενα κειμενακι που παρουσιαζει τους Ελληνες Φοιτητες αραχτους και light, με την ψευτομαγκια τους και τα μπουζουκια τους, και ουσιαστικα αυτο που ηθελες να πεις ειναι το ποσο προηγμενοι ειναι σε αρκετους τομεις αυτοι σε σχεση με μας, αλλα το παραδειγμα των φοιτητων ειναι πολυ αστοχο."
μια και δεν ξέρεις γιατί το έκανα. Έχω εξηγήσει σε προηγούμενο post γιατί το έκανα.

Mη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα "ΥΓ. Προφανως για σενα οι Ελληνες ειναι αλλη ρατσα, ρατσιστες και ομοφοβικοι."

Και ναι έσύ είσαι ρατσιστής και ομοφοβικός, σε κάνω quote "Κατσε εσυ τωρα και μιλα μου για προπαγανδα, δηθεν πολιτικους που πουλουν ψεματα στον λαο, και αγγλους, αδερφαρες στα ολα τους, με τις μεγαλύτερες βομβεςε στον κοσμο "

και εδώ

"Ο πιο αναποδος λαος του πλανητη και ο πιο ηλιθιος
Πολλαπλασιασμο με κομπιουτερακι εχετε δει να κανουν? 9*8=81 εγραφαν στο scientific calculator τους."

-bye-

Ανοιξε καλυτερα εσυ τον Μπαμπινιωτη για να δεις τι σημαινει ρατσισμος.
Τα συμπερασματα απο το κειμενακι σου εχουν βγει, και παρουσιαζουν οτι συμφωνεις με αυτο, και οτι οι Ελληνες ειναι κατωτεροι των φονιαδων Αγγλων.
Ειναι ηλιθιος λαος, γιατι δεν μπορουν να κανουν εναν πολλαπλασιασμο. Γιατι δεν ειναι?

Και τελος, βιβλιο ιστοριας δεν εχω σκοπο να ανοιξω, αλλα δεχομαι οποιαδηποτε αντιπαραθεση για τα φονικα που κανουν και τα οποια μεχρι τωρα τα εχεις κανει γαργαρα, γιατι προφανως ειναι προτιμοτερο να εισαι στις τελευταιες σειρες στις λιστες, παρα στις πρωτες και φονιας.

ΥΓ. Οταν οι Τουρκαλαδες (παρεα με τους φονιαδες) μπουν στο νησι σου (ευχομαι να μην αποφασιστει ποτε να γινει-και πιστεψε με, ειστε η πρωτη χαμενη γραμμη) να κανεις και τεμεναδες στα φιλαρακια σου τους αγγλους, και ασε ολους τους υπολοιπους που ειναι ψηλα στις "λιστες"

Απάντηση: Re: How to be a cool greek student in England

εγω δεν γενικευσα !!!

εγω ειπα την προσωπικη μου γνωριμια με 11 Αγγλους ....
τον εναν ειδικα αμα τον βρω θα τον μ.....σω !!!!!!!!

μου κλεψε ενα μπουφαν το καθηκι ......:slapface: :slapface: :slapface:

Μα ο καθενας εδω λεει την προσωπικη του εμπειρια, και ο Δημητρης προσπαθει να πεισει οτι το αντιθετο συμβαινει.

Προφανως και υπαρχουν καθικια και καλοι ανθρωποι μεσα σε μια χωρα, σαν την Αγγλια για παραδειγμα.
Αυτο που ειναι απαραδεκτο ειναι να δεχομαστε κριτικη απο ανθρωπους που εχουν υψηλη μορφωση, παρα πολυ καλη οργανωση, υψηλα επιπεδα ζωης, αλλα ειναι φονιαδες. Και στην τελικη ας το παραδεχτουν και να κατεβασουν κατω την κυβερνηση τους, και να τους πω και ενα μπραβο.

Δυστυχως ομως, ακομα σκοτωνονται ανθρωποι στο Ιρακ.

Για τους φανατικους Αγγλους δωρακι 1 σημαιουλα απο μενα τον βαρβαρο Ελληνα :fahne90:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: How to be a cool greek st

Ανοιξε καλυτερα εσυ τον Μπαμπινιωτη για να δεις τι σημαινει ρατσισμος.
Τα συμπερασματα απο το κειμενακι σου εχουν βγει, και παρουσιαζουν οτι συμφωνεις με αυτο, και οτι οι Ελληνες ειναι κατωτεροι των φονιαδων Αγγλων.
Ειναι ηλιθιος λαος, γιατι δεν μπορουν να κανουν εναν πολλαπλασιασμο. Γιατι δεν ειναι?

Και τελος, βιβλιο ιστοριας δεν εχω σκοπο να ανοιξω, αλλα δεχομαι οποιαδηποτε αντιπαραθεση για τα φονικα που κανουν και τα οποια μεχρι τωρα τα εχεις κανει γαργαρα, γιατι προφανως ειναι προτιμοτερο να εισαι στις τελευταιες σειρες στις λιστες, παρα στις πρωτες και φονιας.

ΥΓ. Οταν οι Τουρκαλαδες (παρεα με τους φονιαδες) μπουν στο νησι σου (ευχομαι να μην αποφασιστει ποτε να γινει-και πιστεψε με, ειστε η πρωτη χαμενη γραμμη) να κανεις και τεμεναδες στα φιλαρακια σου τους αγγλους, και ασε ολους τους υπολοιπους που ειναι ψηλα στις "λιστες"

Επειδή το έχεις πει 2-3 φορές, κάνε με quote κάπου να λέω ότι οι Άγγλοι είναι φίλοι μου και οι Έλληνες κατώτερος λαός. Η λογική του ότι ένας λαός μπορεί να είναι ανώτερος ή κατώτερος από ένα άλλο είναι καθαρά δική σου και τον ομοιδεατών σου, δηλαδή του Χίτλερ και της Κου Κλουξ Κλαν .Θα σου έλεγα να διαβάσεις την ιδεολογία του Χίτλερ αλλά μάλλον απεχθάνεσαι πολύ το διάβασμα πράγμα που ίσως εξηγεί γιατί εκστομίζεις τέτοιες μπούρδες.

Και μια που βαριέσαι να ανοίξεις βιβλία διάβασε αυτό. Αν και δεν έχω καμιά ελπίδα ότι θα καταλάβεις

Racism is commonly defined as a belief or doctrine where inherent biological differences among the various human races determine cultural or individual achievement, with a corollary that one's own race is superior and has the right to rule others.[1]

The term racism is sometimes used to refer to preference for one's own ethnic group (ethnocentrism),[2] fear of foreigners (xenophobia), views or preferences against interbreeding of the races (miscegenation),[3], and/or a generalization of a specific group of people (stereotype); regardless of any explicit belief in superiority or inferiority embedded within such views or preferences. Racism has been used in attempts to justify social discrimination, racial segregation and violence, including genocide.

Σοβαρή αντιπαράθεση, γύρω από τα ποιοι λαοί είναι "φονιάδες" και "ηλίθιοι ", δεν μπορεί να γίνει, μια και πρόκειται για τελείως γενικευμένη ρατσιστική μπούρδα. Αντιπαράθεση για κάτι τέτοιο θα σήμαινε de facto αποδοχή ρατσιστικών ιδεολογιών. Άντε να γραφτείς στη Χρυσή Αυγή να κάνεις παρέα με ομοιδεάτες σου.

Last edited:
Για τους φανατικους Αγγλους δωρακι 1 σημαιουλα απο μενα τον βαρβαρο Ελληνα :fahne90:

Τελικά αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν τι διαβάζουν είναι πολύ περισσότεροι από ότι νόμιζα
Αλήθεια τί σημαίνει η έκφραση "φανατικός Άγγλος";
Άμα νομίζεις ότι τα σημαιάκια και οι ρατσιστικές κορώνες σε κάνουν πιο Έλληνα από τους υπόλοιπους είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Last edited:
Τελικά οι ψεύτες και οι χαζοί που δεν μπορούν να καταλάβουν τι διαβάζουν είναι πολύ περισσότεροι από ότι νόμιζα:flipout: :flipout: :flipout:

Καταρχην οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται
Και κατα δευτερον εγω δεν ειπα κανενα ψευτη και χαζο οποτε συμαζεψου και μαθε να μιλας σαν ανθρωπος.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΡΕΦΑ ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ

Τελικα ομως σε προλαβα και δεν προλαβες δυστηχως να αλλαξεις τις @@@@@@@ που εγραψες. Εδω ειναι να το βλεπει ο κοσμος.