HTPC 5

Απάντηση: Re: HTPC 5

Κουκλα , κουκλα. Θα σου πω και το κολπο να μετακινεις τα ηχεια οταν βαλεις προβολεα:flipout::flipout:

Ναι βρε. Πες μου και το κολπο να μου περισσεψουν καμμια 10.000 ευρω :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HTPC 5

Βεβαιως !

Απο Τεταρτη και μετα που θα εχω παλι τον τελικο, μιλαμε και το κανονιζουμε !!

Να ερθω κι εγω να κανω κριτικη με τον Συριο παρεα ,διπλα διπλα σαν τους γερους του Μαπετ???:flipout::flipout:

Ααααααααααααμάν.......... Τώρα το πήρα είδηση...
Καλά ρε, ήθελες να το φτάξεις και το έφτιαξες... Είναι ανάγκη να το βάλεις κι εδώ μέσα;
icon9.gif
(Γ.μώ τους 3 πόντους.....
icon8.gif
)

Απίθανο μηχανάκι.... :worshippy:

Re: Απάντηση: HTPC 5

Χρήστο, Μαγείες…όμορφο :worshippy: :worshippy: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:(και ίσως το καλύτερο HTPC της παρέας ;)…Κος Μπαμπής ακούει ;) )

Ααααααααααααμάν.......... Τώρα το πήρα είδηση...
Καλά ρε, ήθελες να το φτάξεις και το έφτιαξες... Είναι ανάγκη να το βάλεις κι εδώ μέσα;
icon9.gif
(Γ.μώ τους 3 πόντους.....
icon8.gif
)

Απίθανο μηχανάκι.... :worshippy:

…ακούει και βλέπει από ότι καταλαβαίνω πόσο ποιο κοντό πρέπει να είναι το κουτί είπαμε ;)

Θενκς.

Εχουμε πολυ δουλεια ακομα ......

Μπαμπης, το πολυ πολυ να το παρουμε ενα πασακι απο πανω και να μπει βρε.....

Re: Απάντηση: HTPC 5

Η ωρα περασε και εμεινα εκει.

Θα ξεκινησω με το λειτουργικο και τα βασικα, και στη συνεχεια θα περασω στις αλλες καρτουλες ( meridian, skystar hd κτλ).

Ηθελα να δω και πως θα φαινεται στη θεση του, οποτε για την ωρα το εκλεισα και μπηκε στη θεση του.......

img0262st4.jpg

img0264gw9.jpg

Νοτ μπαντ ε ?

( Μπαμπη, 4 ποντους ειπες ????:antlers: )

μεγιες,πολυ ομορφο το συνολακι....αμα εχει μερακι ο ανθρωπος

τι ειναι? ιβ σεν λοραν:flipout:

βγαλε το φλας για τους εχθρους των plasma η κανω λαθος

Καλορίζικο το τερατάκι βρέ. Τώρα "εξωτερικά" τουλάχιστον, με κάνεις να νιώθω "μικρός"!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: HTPC 5

μεγιες,πολυ ομορφο το συνολακι....αμα εχει μερακι ο ανθρωπος

τι ειναι? ιβ σεν λοραν:flipout:

βγαλε το φλας για τους εχθρους των plasma η κανω λαθος

:flipout::flipout:Βρε συ , μην κοιτας την πρωτη φωτο. Δες την δευτερη ποσο ρεαλιστικα ξεπροβαλει ο ηλιος στην πλασμα !!!!:flipout::flipout:

Ειναι μεχρι να πεσει το πανι μπροστα της. Εκει θα δειξει τι ρολο βαραει που λενε :flipout::flipout::ernaehrung004:

Καλορίζικο το τερατάκι βρέ. Τώρα "εξωτερικά" τουλάχιστον, με κάνεις να νιώθω "μικρός"!!

Ευχαριστω Μιχαλη.

Μην δινεις σημασια. Αμα πολυδωσεις σημασια θα την πατησεις σαν το Μπαμπη :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Ευχαριστω Μιχαλη.

Μην δινεις σημασια. Αμα πολυδωσεις σημασια θα την πατησεις σαν το Μπαμπη :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Ωχ ωχ.. .μακρυά από εμένα αυτά... διανύουμε δύσκολη περίοδο!;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HTPC 5

Δες την δευτερη ποσο ρεαλιστικα ξεπροβαλει ο ηλιος στην πλασμα !!!!:flipout::flipout:

οταν ξεπροβαλει ειναι περτικαλι...δεν ειναι νταλα μεσημερι

σσσσσ....μην μας παρουνε χαμπαρι:flipout::flipout:

μεγιες και παλι:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HTPC 5

οταν ξεπροβαλει ειναι περτικαλι...δεν ειναι νταλα μεσημερι

σσσσσ....μην μας παρουνε χαμπαρι:flipout::flipout:

μεγιες και παλι:ernaehrung004:

:flipout::flipout:Ευχαριστω!

Εσυ πρεπει να παρεις προβολεα !! Να δεις κι εσυ το φως σου !!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:BDGBGDB55:

Θενκς.

Εχουμε πολυ δουλεια ακομα ......

Μπαμπης, το πολυ πολυ να το παρουμε ενα πασακι απο πανω και να μπει βρε.....

Άμα είναι έτσι να φωνάξω και τον ...κουρέα για τον ενεμιστήρα... Ξέρεις εσύ...
icon10.gif
icon12.gif

Αρχισαν τα παιδεματα.......

Κατα την εγκατασταση των xp δεν μπορω να βρω με τιποτα μια pci τι συσκευη ειναι και μενει παντα χωρις driver (λογικο, αμα δεν ξερω τι ειναι ...).

Επισης το wifi δεν παιρνει driver με τιποτα......μα με τιποτα...Δοκιμασα και παλαιους και καινουργιους drivers αλλα δεν/.

Αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια απο το συγκεκριμενο μπορντ καλοδεχουμενη.....

Κατα τα αλλα καλα.......

Ευχαριστω Στρατο. Το λινκ που μου εδωσες ειναι απο αλλο μπορντ, αλλα θα δοκιμασω το αντιστοιχο απο το δικο μου.

Παντως οταν εβαλα να κανει update τον driver ψαχνοντας το cd , δεν βρηκε τιποτα, αλλα θα το κανω και με τον τροπο που προτεινει το λινκ σου.

Θενκς εγκεν !