Τα συγχαρικια και απο μενα φιλε μου κατω απο το ποταμι---Βλασης απο Κορινθο,καλες θεασεις γιατι το HD ειναι για τον.......Θένκς παίδες!:ernaehrung004:
Τα συγχαρικια και απο μενα φιλε μου κατω απο το ποταμι---Βλασης απο Κορινθο,καλες θεασεις γιατι το HD ειναι για τον.......
Μπραβο Μιχαλη !!!!
πες πως παιζει το Βλου Ρει..
Προφανώς είναι ακριβώς το ίδιο.Πάντως την αναπαραγωγή Blu-Ray και HD-DVD την έχω δεί από το HTPC με ριπαρισμένα. Εκεί τα πάει σούπερ. Να δούμε πώς παίζει κι από το δίσκο με το Pioneer!
Μεγειες,:ernaehrung004: μεγειες !!!
Φίλε εξαιρετικό σετ-απ, να υποθέσω ότι "δουλεύεις", με προβόλι.
Ολοκληρώθηκε και η αναλογική σύνδεση με τον ενισχυτή για τον ήχο και τα νέα φορμά από τα δισκάκια Blu-Ray και HD-DVD. Με μια πρώτη εκτίμηση φάνηκε πως και ο απλός ήχος DD5.1 είναι πιο "ζεστός". Η ακουστική βέβαια αλλάζει άρδην με την ενεργοποίηση των HD φορμά ήχου. Περισσότερο διακριτά κανάλια, πιο μεστός ήχος, πιο αληθινός θα έλεγα. Κι όλα αυτά με μια ταπεινή onboard κάρτα ήχου. Επόμενο βήμα μια καλή κάρτα ήχου. Αυτές ήταν οι προσωπικές μου εκτιμήσεις και θα υπάρχει και συνέχεια.
Να συμπληρώσω πως η στάθμη έντασης του ήχου πέφτει αρκετά με την αναλογική σύνδεση. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή έχω κάνει καμμιά κοτσάνα. Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικά. Επιπλέον θεωρώ πως χρειάζεται εκ νεόυ ρύθμιση του συστήματος ήχου και surround για να αποδώσει σωστά τα νέα φορμά ο ενισχυτής.
Εαν βαλω μια καρτα ηχου εως 100Ε θα ειναι καλυτερα?και τοτε τι συνδεση θα κανω? αναλογικη η ψηφιακη? ποια ειναι η καλυτερη για 5.1?
Φίλε Gorgolemis, νομίζω το καλύτερο είναι να προσθέσεις μια κάρτα ήχου και να την συνδέσεις όπως λέει κι ο karalrs απευθείας με τον ενισχυτή σου, αντί να μπλέξεις με την εσωτερική σύνδεση, αντάπτορες και τα ρέστα. Αναλογική σύνδεση αν θέλεις να έχεις τα νέα HD φορμά ήχου και ψηφιακή optical για το DD5.1 (ή κρατάς μόνο την αναλογική σύνδεση, εξαρτάται τι σου αρέσει περισσότερο).
Παιδιά, sorry αλλά δεν ξέρω γιατί βάζετε 2 σκληρούς στα HTPC...μπορεί κανείς να μου πει;; δινουν κάτι σε επίπεδο ασφάλειας, επιδόσεων ή απλά για τον αποθηκευτικό χώρο; μήπως για να τρέχουν 2 λειτουργικά;
δηλαδή αντί για 400αρι να κοιτάξω για έναν μικρό 80αρι και έναν 320 γίγα;
Παιδιά, sorry αλλά δεν ξέρω γιατί βάζετε 2 σκληρούς στα HTPC...μπορεί κανείς να μου πει;; δινουν κάτι σε επίπεδο ασφάλειας, επιδόσεων ή απλά για τον αποθηκευτικό χώρο; μήπως για να τρέχουν 2 λειτουργικά;
δηλαδή αντί για 400αρι να κοιτάξω για έναν μικρό 80αρι και έναν 320 γίγα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.