Εμ, αυτό έγραψα και πιο πάνω, αλλά μου άρχισες τα ''ποιοτικά'' σου...
.avi?
Τι υπάρχει μονο σε .avi και δεν υπάρχει εστω σε αυθεντικο dvd?
Ρε λαμογια (ακους Δημητρακουδη?) αρχισατε τις ταρζανιες παλι?Τσισακια σας εχει παει?
Kατι μου λεει οτι θα φερετε htpc με i5/i7 και με vga τουμπανο!Δεν πειραζει ,ετσι θα δειξετε πιο απελπισμενοι!
Άσε που οι HTPCάδες θα βρουν άνετα υλικό που δεν παίζει καλά (ή και καθόλου..) σε media players, ενώ οι mediaplayerάδες θα ψάχνουν και θα ψάχνουν και θα ψάχνουν..![]()
Aλλο το ενα και αλλο το αλλο.Τα "ποιοτικα" τα ξεκινησατε εσεις που δεν θελατε μετρησεις καταναλωσης,θορυβου,θεματα κοστους κτλ και λεγατε οτι ζητουμενο ειναι η απολυτη εικονα.Pick one ...
Δεν κανουμε παρεα με ...ρωσιδες αμφιβολου προελευσης.Πειρατικά??
Α πα πα....άλλωστε εσείς οι κουτάκηδες πάντα βλέπετε ορίτζιναλ ασυμπίεστες ματρόσκες!!!![]()
Δεν κανουμε παρεα με ...ρωσιδες αμφιβολου προελευσης.Μονο με καθαροαιμες "γαλαζοαιματες" (blu-ray αλλα και blue-rey
προφερονται το ιδιο).
![]()
Δεν υπαρχει media player που να παιζει bluray 3d,επισης απο οτι καταλαβα το test θα ειναι "μουγκο",οποτε........Κατα τη γνωμη μου, η συγριση πρεπει να γινει στα πιο συγχρονα υλικα.
Δηλαδη:
Bluray 3D
BluRay 2D
Mkv 1080p με HD ηχο.
Thats all.
Επισης, αν στο χωρο υπαρχει αξιοπρεπες συστημα, να δοκιμαστει και η ποιοτητα αναπαραγωγης ηχου, σε
CD
Flac
HD audio (24/192)
Και οποιος αντεξει![]()
Οι καλιμπράτορες λένε ότι το dE Κάτω απο ένα 1 δεν φαίνεται, απο 1 μέχρι το 2 το αποτέλεσμα θεωρείται επιτυχημένο ενώ απο το 3 οι διαφορές είναι ευκολα ορατές.
Αν ενα player - ο,τι και να ειναι αυτό - μετρηθεί να έχει dE κάτω απο 2 τελείωσε η ιστορία.
το μόνο Player Που χτυπάει κάτω απο άσσο σε όλα τα colorspaces ειναι το Oppo. (με μετρήσεις στο στρόφαλο = HDMi ,τέτοιο μηχάνημα είναι πανάκριβο και θεωρώ δεδομένο πως δεν θα υπάρχει στη κόντρα)
Ενα HTPC με colormanagent δωρεάν μόνο με software μπορεί να δώσει ευκολα τιμές κάτω απο 1. (με μετρήσεις στην οθόνη)
Eφόσον δεν έχει αποδειχθεί εξάρτηση ποιότητας εικόνας σε σχέση με το hardware (στα HTPC), Ένα pc με madVR σε προβολικό μέσo καλιμπραρισμένο στο sRGB (BT709 primaries)
που να δέχεται απροβλημάτιστα RGB Μπορεί να πετύχει άνετα το θεωρητικά "τέλειο" αποτέλεσμα.
Αν το HTPC ρυθμιστεί σωστά μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε μηχάνημα και να γλιτώσεις και τον lumagen.
Kατ'αρχη καλησπερα και καλο χειμωνα σε ολους σας.Πέρα όμως απ' την καζούρα και τα δεδομένα αποτελέσματα, εγώ προσωπικά το τεστάκι το έκανα μόνος μου με ένα Dune H1 έναντι του MPC-HC + Madvr + Lav Filters + Lav Cuvid με ακαλιμπράριστο μέσο και τα αποτελέσματα ήταν λίγο πολύ τα αναμενόμενα...
Το θέμα δεν είναι τι μπορείς να πετύχεις με έναν υπολογιστή αν έχεις όργανα/γνώσεις/χρήματα να το βελτιστοποιήσεις. Το θέμα είναι τι πετυχαίνει ένας απλός χρήστης που θα βάλει απλά μια ATI/NVIDIA κάρτα στον υπολογιστή του, και θα το συνδέσει στην τηλεόραση. Αν αυτό που θα δει είναι καλύτερο/χειρότερο από το τάδε κουτί.
Εγώ επειδή παίζω πρόσφατα με μια ΑΤΙ 6540 και μια 430, η εικόνα που παίρνω από τις 2 κάρτες απέχει σημαντικά χρωματικά. Δεν μπορεί να είναι και οι 2 σωστές...
...
Και λέω θεωρία γιατί αφενός είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο htpc της δοκιμής θα είναι μοναδικό αλλά και ότι δεν θα μάθουμε ποτέ αν τα αρχεία που παίζουμε σπίτι μας μπορούν να αναπαραχθούν με επιτυχία...
Ερωτησις για ολους σας.
Υπαρχει Oppo media player? Και ποσο κοστιζει? Τα Oppo BD Players ειναι ταυτογχρονα και Media Players? Δηλαδη δεχεται και στικακι για αναπαραγωγη Ματροσκας?
Ευχαριστω
Αντιστοιχα Oppo 2D BDPlayers υπαρχουν με τις προδιαγραφες που ανεφερες παραπανω? Ποιο μοντελο? Μηπως ξερεις τιμη?Τα νέα oppo 93/95 είναι 3D BDPlayers με δύο εισόδους usb και μια esata που ανταποκρίνονται σε αρκετά απαιτητική χρήση αναπαραγωγής media αρχείων από ΗDD (FAT/NTFS, full BD, mkv κτλ) αλλά και streaming από pc, μέσω ενός από τα καλύτερα τσιπάκια εικόνας της πιάτσας (Μarvel QDEO).
Έχουν και δύο ΗDMI 1.4 out για να μην αλλάζεις καλώδια από tv σε προβολέα, αλλά και 7.1 αναλογικές εξόδους για να πάρεις ΗD Audio σε παλαιότερης κοπής ΑV Receiver. :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.