Hybrid Kaon NS1110H

Απάντηση: Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Τέλικα δεν ειναι δίπλα τα κανάλια αλλα ειναι καποια χύμα εκτός σειράς που δεν δείχνουν όπως το E! το MTV Hits κλπ.. Πως ξανακάνω συντονισμό;

1. Μενού
2. Ρυθμίσεις
3. Ρυθμίσεις σήματος
4. Ελεύθερα Δορυφορικά - Δεξιά επιλέγεις τον δορυφόρο που θέλεις.
5. Πατάς Αναζήτηση
Όταν τελειώσεις η αναζήτηση επιλέγεις με ΟΚ (τικ) τα κανάλια που θέλεις και αποεπιλέγεις τα κανάλια που δεν θέλεις.
Και τέλος πατάς το μπλε πλήκτρο για αποθήκευση.

Για διαγραφή ελεύθερων καναλιών ακολουθείς την ίδια διαδικασία μέχρι το 4.
Πατάς Προβολή καναλιών, τσεκάρεις με ΟΚ τα κανάλια που θέλεις να διαγράψεις και πατάς κόκκινο πλήκτρο για διαγραφή.

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Με την τελευταία αναβάθμιση εκτός από το OTE TV Plus που προστέθηκε, που ομολογουμένως μας εξέπληξε, υπάρχουν και κάποιες βελτιώσεις στο λογισμικό.
Εκτός από την βελτίωση της ταχύτητας στο μενού και στο EPG που αναφέρθηκε και από άλλους φίλους εδώ, να προσθέσω:
Μειώθηκε κάπως ο χρόνος εκκίνησης του δέκτη από εξοικονόμηση ενέργειας.
Επίσης (σε μένα, δεν ξέρω για άλλους) όταν ο δέκτης ήταν κλειστός σε εξοικονόμηση ενέργειας δεν άνοιγε από το τηλεκοντρόλ. Έπρεπε να τον ενεργοποιήσω από το κουμπί του δέκτη. Τώρα ανοίγει κανονικά από το τηλεκοντρόλ.
Εγώ που είχα προβλήματα όταν ήταν ενεργοποιημένος ο εξωτερικός σκληρός δίσκος (έκανε ο δέκτης reboot) το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο δέκτης δουλεύει πλέον μια χαρά με τον σκληρό δίσκο.
Στις υπενθυμίσεις όταν εμφανίζεται το μήνυμα και πατήσεις ΟΚ συντονίζει στο κανάλι που έχεις βάλει στην υπενθύμιση, κάτι που δεν λειτουργούσε πριν. Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να προσθέσουν και την επιλογή του αυτόματου συντονισμού.

Σιγά - σιγά τα προβλήματα αποκαθίστανται και ο νέος υβριδικός πλέον δέκτης βρίσκει το... δρόμο του και λειτουργεί καλά.
Γι αυτό που πρέπει να βρεθεί λύση είναι οι επανεκκινήσεις όταν κόβεται το internet. Είναι σπαστικό και τεχνολογικά "κουφό"... γιατί με αυτή την λογική φαντάζεστε με κάθε διακοπή internet να έκαναν επανεκκίνηση οι υπολογιστές και τα smartphones...

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Επισης να μεγαλώσει η λιστα των favorites καναλιών.

Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να διορθώσουν τον ήχο που είναι πολύ χαμηλός.

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Γι αυτό που πρέπει να βρεθεί λύση είναι οι επανεκκινήσεις όταν κόβεται το internet. Είναι σπαστικό και τεχνολογικά "κουφό"... γιατί με αυτή την λογική φαντάζεστε με κάθε διακοπή internet να έκαναν επανεκκίνηση οι υπολογιστές και τα smartphones...

Αυτό...πολυ ενοχλητικό....

Θέλω να πάρω σκληρό δίσκο και να τον συνδέσω με τον δεκτη. Από ότι είδα western digital. Όμως black ή blue ;;; Η χωρητικότητα μάλλον 750 gb και 2,5, γιατί δεν θέλω άλλα τροφοδοτικά. Ο Scorpio τι διαφορά έχει;;; Δώστε μια βοήθεια...

Black με κλειστα ματια. Ειναι σκυλια.

Σε μια τετοια εφαρμογη δε θελεις τον black. Οι black εχουν αφενως υψηλότερες επιδοσεις, αλλα αυτο δεν εχει σημασια μιας και περιοριζεται απο την ταχυτητα της usb 2.0. Επισης ειναι θορυβώδεις και ανεβαζουν θερμοκρασια (συν την αυξημενη καταναλωση, για όσους ενδιαφερονται). Αν θελεις οπωσδηπορε wd, τοτε οι νεοι blue series ειναι μια καλη επιλογή (όχι οι παλαιότερες σειρες ομως). Διαφορετικα HGST (παλαιοτεροι Hitachi που πλεον συνεργαζονται με την wd) και που εχουν τα χαμηλότερα failure rates της αγορας. Πχ ο Travelstar Z5K1000.

Το timeshift δουλεύει πάντως και χωρίς σκληρό δίσκο. Επομένως ο σκληρός δίσκος είναι μόνο για εγγραφές οι οποίες όμως λήγουν και αυτές σε 48 ώρες;

Το timeshift δουλεύει πάντως και χωρίς σκληρό δίσκο. Επομένως ο σκληρός δίσκος είναι μόνο για εγγραφές οι οποίες όμως λήγουν και αυτές σε 48 ώρες;

Η εγγραφές δε λίγουν ποτέ. Αυτό που εχει διάρκεια 48 ωρών ειναι όταν κατεβάσεις κάτι απο την υπηρεσία replay tv η απο την νέα υπηρεσία OTE tv plus για να το δεις.

Σε μια τετοια εφαρμογη δε θελεις τον black. Οι black εχουν αφενως υψηλότερες επιδοσεις, αλλα αυτο δεν εχει σημασια μιας και περιοριζεται απο την ταχυτητα της usb 2.0. Επισης ειναι θορυβώδεις και ανεβαζουν θερμοκρασια (συν την αυξημενη καταναλωση, για όσους ενδιαφερονται). Αν θελεις οπωσδηπορε wd, τοτε οι νεοι blue series ειναι μια καλη επιλογή (όχι οι παλαιότερες σειρες ομως). Διαφορετικα HGST (παλαιοτεροι Hitachi που πλεον συνεργαζονται με την wd) και που εχουν τα χαμηλότερα failure rates της αγορας. Πχ ο Travelstar Z5K1000.
Η αντοχη ειναι το θεμα κι οχι οι επιδοσεις.
Ο Black εχει και καλυτερη αντοχη εκτος απο επιδοσεις.

Η travelstar σειρα της HGST ειναι η επιλογη για αξιοπιστια με τη v2 σειρα wd red να επεται. H σειρα black εχει τα καλα και τα κακα που ανεφερα πριν. Οταν μαλιστα αναφερομαστε σε εξωτερικό σκληρό με μοναδική τροφοδοσια την usb ενος δεκτη, ειναι λανθασμενη κινηση η χρηση του συγκεκριμενου.

Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους. Μπορει καποιος φιλος να μου πει μετα την τελευταία αναβάθμιση . Την εξοικονόμηση ενέργειας στον δέκτη θα πρέπει να την εχουμε απενεργοποιημενη? Ευχαριστω πολυ!!

Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους. Μπορει καποιος φιλος να μου πει μετα την τελευταία αναβάθμιση . Την εξοικονόμηση ενέργειας στον δέκτη θα πρέπει να την εχουμε απενεργοποιημενη? Ευχαριστω πολυ!!

Ναι πάντα θα την έχεις απενεργοποιημένη.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση που ο χρόνος του boot μειώθηκε αισθητά, προσωπικά δεν με χαλάει η εξοικονόμηση ενέργειας. Γίνεται έτσι και ένα "φρεσκάρισμα" στο δέκτη κάθε φορά.

1)Mπορει να γινει συνδεση PC με τον δεκτη ωστε να γινει edit στα καναλια οπως με τους dreambox ?
Η ανευρεση και η ανήπαρκτη ταξινομηση ελευθερων καναλιων ειναι σπασιμο νευρων. Απαραδεκτο τουλαχιστον να μην μπορεις να κανεις λιστες απο καναλια. Μονο τα αγαπημενα δεν αρκεί.
2) Ισχυει οτι κατα την εγγραφη Δεν μπορει να αλλαξεις καναλι?

Εστειλα μήνυμα για αναβάθμιση του δέκτη σε hybrid και μου απάντησαν ότι ο δέκτης που έχω δεν είναι συμβατος με την αναβάθμιση.
Τον δεκτη του θέματος έχω φυσικά με firmware 2.3.1-1 και ote μέσω δορυφορου αν αυτό βοηθάει σε κάτι.

Μήπως πρέπει να κάνω κάτι αλλο?

Εστειλα μήνυμα για αναβάθμιση του δέκτη σε hybrid και μου απάντησαν ότι ο δέκτης που έχω δεν είναι συμβατος με την αναβάθμιση.
Τον δεκτη του θέματος έχω φυσικά με firmware 2.3.1-1 και ote μέσω δορυφορου αν αυτό βοηθάει σε κάτι.

Μήπως πρέπει να κάνω κάτι αλλο?
Ο δέκτης που έχεις ειναι προφανώς ο πρώτος ο combo που έπαιρνε κεραία επάνω και για τα ψηφιακά. Αν ειναι αυτός πρέπει να πας σε ένα κατάστημα cosmote να τους δείξεις το μήνυμα στο κινητό και στον αλλάξουν με νέο αποκωδικοποιητή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1)Mπορει να γινει συνδεση PC με τον δεκτη ωστε να γινει edit στα καναλια οπως με τους dreambox ?
Η ανευρεση και η ανήπαρκτη ταξινομηση ελευθερων καναλιων ειναι σπασιμο νευρων. Απαραδεκτο τουλαχιστον να μην μπορεις να κανεις λιστες απο καναλια. Μονο τα αγαπημενα δεν αρκεί.
2) Ισχυει οτι κατα την εγγραφη Δεν μπορει να αλλαξεις καναλι?
Pc δεν μπορείς να συνδέσεις πάνω στον δέκτη για να φτιάξεις τα κανάλια. Μόνο χειροκίνητα.