Hybrid Kaon NS1110H

Re: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

εδω και μια εβδομάδα είμαι και εγω κάτοχος του υβριδικού δεκτη μετα απο αντικατάσταση του combo, παρατηρώ οταν παρακολουθω κάτι ή στο οτε plus ή στο replay αν θελήσω να το κλείσω και να παρακολουθήσω κατι live ο δέκτης κολλάει αρκετά και δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρόλ! αντιμετωπίζεται και εσείς το ίδιο;

Ναι και εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο. Δεν ξέρω αν λύνεται είτε με αντικατάσταση δέκτη είτε με νέο πιθανό update.

εδω και μια εβδομάδα είμαι και εγω κάτοχος του υβριδικού δεκτη μετα απο αντικατάσταση του combo, παρατηρώ οταν παρακολουθω κάτι ή στο οτε plus ή στο replay αν θελήσω να το κλείσω και να παρακολουθήσω κατι live ο δέκτης κολλάει αρκετά και δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρόλ! αντιμετωπίζεται και εσείς το ίδιο;

Ακριβώς το ίδιο κάνει και ο δέκτης με τον σκληρό δίσκο. Πρέπει να είναι θέμα του λογισμικού.

Μια συμβουλή γενικά θέλω να δώσω σαν συντονιστής της κατηγορίας αλλά και απο την μεριά του απλού χρήστη που ειμαι θα ήθελα να σας παροτρύνω οτι δυσλειτουργίες παρατηρήτε στην νέα αναβάθμιση κατευθείαν να παίρνετε τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα της cosmote (13888) και να το δηλώνεται. Μόνο έτσι θα δωθουν λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Μια συμβουλή γενικά θέλω να δώσω σαν συντονιστής της κατηγορίας αλλά και απο την μεριά του απλού χρήστη που ειμαι θα ήθελα να σας παροτρύνω οτι δυσλειτουργίες παρατηρήτε στην νέα αναβάθμιση κατευθείαν να παίρνετε τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα της cosmote (13888) και να το δηλώνεται. Μόνο έτσι θα δωθουν λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Πολύ σωστά! Μπράβο! Πρέπει να έχουμε την απαίτηση για μια λειτουργική υπηρεσία ως πελάτες. Απλώς στο φόρουμ μπορούμε να ανταλλάσσουμε αυτές τις εμπειρίες.

Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Θελω να εγκαταστησω δορυφορο που ειναι εκτος της λιστας των τριών έτοιμων Εutelsat9-hotbird13-astra19.2.
Συγκεκριμενα θελω τον Eutelsat 3Ε . Παω στο μενου στο Other αλλα δεν εχει καποια επιλογη για κατι. Τι μπορω να κανω?

Το πρόβλημα με το κόλλημα του δέκτη μου το κανει και έμενα εγώ βεβαία έχω τον DSI810HYB το πρόβλημα εμφανίστηκε μετα την αναβάθμιση που μπήκε το OTE TV PLUS πριν δεν είχα ούτε μια φορα προβλημα δεν ξέρω αν άλλοι είχαν πρόβλημα και ποιο πριν

Τηλέφωνο στην cosmote παιδιά μην το αφήνεται έτσι, αν ειναι πρόβλημα όσο πιο γρήγορα το εντοπίσουν τόσο το καλύτερο.

Αρκετά προβλήματα βλέπω με τον εξωτερικό σκληρό. Όσοι θέλετε πραγματικά σκληρό γιατί δεν περνετε το δέκτη με τον εσωτερικό? 3 ευρώ το μήνα είναι και μπορείτε να γράφετε 2 κανάλια ταυτόχρονα μιας και έχει 2 tuners. Ένας σκληρός 1tb έχει ένα 60αρι. 72 βγαίνει για 2 χρονια ο δέκτης με τον εσωτερικό ο οποίος δεν έχει καθόλου θέματα και δουλεύει άψογα 2 χρονια που τον έχω δεν έχει χάσει εγγραφή. Απλά μια συμβουλή μιας και βλέπω πολλά προβλήματα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Αρκετά προβλήματα βλέπω με τον εξωτερικό σκληρό. Όσοι θέλετε πραγματικά σκληρό γιατί δεν περνετε το δέκτη με τον εσωτερικό? 3 ευρώ το μήνα είναι και μπορείτε να γράφετε 2 κανάλια ταυτόχρονα μιας και έχει 2 tuners. Ένας σκληρός 1tb έχει ένα 60αρι. 72 βγαίνει για 2 χρονια ο δέκτης με τον εσωτερικό ο οποίος δεν έχει καθόλου θέματα και δουλεύει άψογα 2 χρονια που τον έχω δεν έχει χάσει εγγραφή. Απλά μια συμβουλή μιας και βλέπω πολλά προβλήματα.

να δεις στο μελλον ποσοι θα δηλωσουν οτι ο εξωτερικος σκληρος τους εκανε διαμορφωση(format) χωρις να κανουν τιποτα...γνωριζω απο αυτα καλα και υποψην δεν φταιει ο αποδικοποιητης αλλα οι σκληροι που με τον καιρο αρχιζουν και βγαζουν προβληματα και στο τελος λειτουργουν μονο σε μια συσκευη αν τολμησεις να τους βαλεις αλλου δεν τον δεχεται το pc π.χ και σου ζηταει φορματ.

εκτος απο τα πολυτιμα θετικα οπως replay plus kai εξωτερικο σκληρο εχει και μειον σοβαρα η αδιαφορα αναλογα με τον καθενα απο εμας η αναβαθμιση. π.χ καταργηση slow motion(το χρησιμοποιουσα συχνα), για να σταματησεις την εγγραφη ενος προγραμματος πρεπει να συντονιστεις σε αυτο, περιηγηση στο menu η στο epg για να γινει πρεπει να σταματησεις αν βλεπεις εκεινη την ωρα ενα ηδη εγγεγραμενο προγραμμα και μολις ανακαλυψα και το αλλο οτι ενω εβλεπα μια ταινια στον alpha και ενω συμφωνα με το προγραμμα τελειωνε 11 αλλα οπως γνωστο σε αυτα τα καναλια ειχε καθυστερηση, ενω πατησα εγγραφη της ταινιας την οποια εβλεπα ηδη μιαμισι σχεδον ωρα χωρις να αλλαξω καναλι δεν μου την εκανε. μπορουσε να γραψει απο τισ 11 και μετα οχι ομως απο τις 9 που εβλεπα εξαρχης. πραγμα που και αυτο πριν την αναβαθμιση ηταν διαφορετικο. τωρα για τα κολληματα γενικα νομιζω ειναι λογικο να υπαρχουν σε menu εγγραφες κ.λ.π αλλα θα ηθελα να ρωτησω ολα αυτα ειναι σε οσους αποδικοποιητηες εγινε αναβαθμιση η και σε οσους εχουν παρει τον τελευταιο αποδικοποιητη που ηταν ηδη Hybrid?

Δυστυχώς δοκίμασα σε NS1110H μέσω του OTETV GO να κάνω απομακρυσμένη εγγραφή αλλά δεν το υποστηρίζει μου είπαν μέσω 13888.. Πρέπει να έχω Techicolor με τον ενσωματομενο δίσκο και όχι εξωτερικό σε σύνδεση μέσω USB 3.0

Ναι έτσι είναι, τουλάχιστον για την ώρα. Ίσως κάποια στιγμή αργότερα να είναι δυνατή η απομακρυνσμένη εγγραφή για όλους.

Πάντως δεν βολεύει πάντα γιατί η απομακρυνσμένη εγγραφή μέσω της εφαρμογής, λειτουργεί μόνο όταν το πρόγραμμα είναι σε οριζόντια προβολή, και όχι σε κάθετη (ένα κανάλι ανά μέρα). Δεν ξέρω αν κάποιος έχει καταφέρει να την χρησιμοποιήσει διαφορετικά.

Θελω να εγκαταστησω δορυφορο που ειναι εκτος της λιστας των τριών έτοιμων Εutelsat9-hotbird13-astra19.2.
Συγκεκριμενα θελω τον Eutelsat 3Ε . Παω στο μενου στο Other αλλα δεν εχει καποια επιλογη για κατι. Τι μπορω να κανω?

Καμια ιδεα?

Συχνα πυκνα κανει επανεκκινηση, γιατι;

Έχει θέμα με το ίντερνετ. Όταν κάνει restart η από σύνδεση το ρουτερ ο δέκτης κάνει restart. Είναι ένα γνωστό θέμα που ελπίζουμε να λυθεί σύντομα.

Re: Απάντηση: Hybrid KAON NS1110H - Νέος υβριδικός δέκτης

Στο κάνει έτσι χωρίς λόγο ή μόνο όταν βλέπεις κάποια ταινία στο οτε plus χωρίς να κάνεις λήψη?

Ταινια στον ΟΤΕτβ;;;; σπαιοτατο.... Στα καλα καθουμενα στα σπορτς

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με το ρουτερ καμια σχεση, δεν επανεκκινει μαζι του

Παρακολουθούσα ταινία που είχα κατεβάσει μέσω oteplus και ξεφνικά (στα 30 λεπτά) χάθηκε η εικόνα και βγήκε το λογότυπo ote tv (screensaver) ενώ ο ήχος εξακολουθούσε να ακούγεται κανονικά. Έψαξα στο νέο menu να βρω επιλογή απενεργοποίησης του screensaver, αλλά δε βρήκα τίποτα.

Παρακολουθούσα ταινία που είχα κατεβάσει μέσω oteplus και ξεφνικά (στα 30 λεπτά) χάθηκε η εικόνα και βγήκε το λογότυπo ote tv (screensaver) ενώ ο ήχος εξακολουθούσε να ακούγεται κανονικά. Έψαξα στο νέο menu να βρω επιλογή απενεργοποίησης του screensaver, αλλά δε βρήκα τίποτα.

Ίσως ήταν κάποιο κόλλημα του λογισμικού στον δέκτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις κλείνουμε τον δέκτη από τον διακόπτη που έχει από την πίσω πλευρά για 10 δευτερόλεπτα και τον ξανά ανοίγουμε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καμια ιδεα?

Στο πιάτο που έχω εγώ είναι το LNB μόνο για τον eurobird 9E και για το πακέτο του OTE. Αλλά για να γίνει αυτό που ζητάς πρέπει λογικά να έχεις στο πιάτο Diseqc ? Ο δέκτης του OTE υποστηρίζει diseqc με πρωτόκολλο 1.0 αυτά σημαίνει πρακτικά διακόπτη μέχρι 4 πόρτες. Αν έχεις λοιπόν ένα τέτοιο αν πας στις ρυθμίσεις δορυφόρου θα δεις ότι ο ΟΤΕ έχει προρυθμισμένες την πρώτη πόρτα (θέση diseqc 1) για το δικό του πακέτο, την δεύτερη πόρτα (θέση diseqc 2) για τους Hotbird 13E, την τρίτη πόρτα (θέση Diseqc 3) για τους Astra 19E, και την τέταρτη πόρτα (θέση Diseqc 4) για τους Other (άλλους δορυφόρους). Εσύ τώρα η πρέπει αν δεν έχεις της 3Ε μοίρες στην 4 πόρτα του Diseqc σου πρέπει να κάνεις παραμετροποίηση στις ρυθμίσεις δορυφόρου και να πεις ότι το Other δεν είναι πόρτα Diseqc 4 αλλά είναι η 2 και μετά να κάνεις λήψη των ελεύθερων μια μια συχνότητα περνώντας την χειροκίνητα ή να πας το καλώδιο του Lnb από της 3Ε μοίρες στην θέση 4 του diseqc αλλά και πάλι στην αναζήτηση καναλιών θα περάσεις χειροκίνητα της συχνότητες που θέλεις.