Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χρόνια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για

Όντως τα έχουμε συζητήσει και ΔΕΝ είναι απλό Wifi direct. Δούλεψε το και θα καταλάβεις.

Το έχω δουλέψει και συνηγωρώ πως λειτουργεί εξαιρετικά μεταξύ apple συσκευών. Εξίσου εξαιρετικά όμως θα δούλευε και με το WiFi Direct όντας ακριβώς ο ίδιος τρόπος μεταφοράς αρχείων -το ότι κάνει το αρχικό handshake με bluetooth διαφέρει μόνο στο ότι δεν απαιτείται να βάλεις την άλλη συσκευή σε discovery mode. Μετά, η μεταφορά του αρχείου γίνεται με χρήση wifi.

Λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω, όπως και το εάν χρησιμοποιεί WPS, WPA2 ή TLS στη μεταφορά. Εφόσον το κάνει incorporate που το κάνει, ας είχε ξεχωριστά και wifi direct αν προτιμάς για τις υπόλοιπες συσκευές εφόσον κρίνει πως το να είναι η άλλη συσκευή σε discovery πριν το handshake είναι κακό user experience.

To αποτέλεσμα είναι πως χωρίς λόγο, διαχρονικά, υπάρχει κακό connectivity μεταξύ apple-non apple συσκευών ενώ παρότι και σε enterprise περιβάλλον είναι σύνηθες να υπάρχει μικτή χρήση λειτουργικών δεν δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο κάτι.

Εγω παντως που δεν ανηκω ουτε στους μεν ουτε στους δε ...
προβλεπω δραματικη συρρικνωση του αγοραστικου μεριδιου της Apple (στα κινητα).
Μονο με τον ονομα, και χωρις την καινοτομια .... χλωμα τα πραγματα !

Apple = Innovation !

Εαν ΔΕΝ ... τοτε ... :ban-aki:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επε

Το έχω δουλέψει και συνηγωρώ πως λειτουργεί εξαιρετικά μεταξύ apple συσκευών. Εξίσου εξαιρετικά όμως θα δούλευε και με το WiFi Direct όντας ακριβώς ο ίδιος τρόπος μεταφοράς αρχείων -το ότι κάνει το αρχικό handshake με bluetooth διαφέρει μόνο στο ότι δεν απαιτείται να βάλεις την άλλη συσκευή σε discovery mode. Μετά, η μεταφορά του αρχείου γίνεται με χρήση wifi.

Λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω, όπως και το εάν χρησιμοποιεί WPS, WPA2 ή TLS στη μεταφορά. Εφόσον το κάνει incorporate που το κάνει, ας είχε ξεχωριστά και wifi direct αν προτιμάς για τις υπόλοιπες συσκευές εφόσον κρίνει πως το να είναι η άλλη συσκευή σε discovery πριν το handshake είναι κακό user experience.

To αποτέλεσμα είναι πως χωρίς λόγο, διαχρονικά, υπάρχει κακό connectivity μεταξύ apple-non apple συσκευών ενώ παρότι και σε enterprise περιβάλλον είναι σύνηθες να υπάρχει μικτή χρήση λειτουργικών δεν δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο κάτι.

Βρε Ανδρεα μου, η apple έχει ένα οικοσύστημα 1 δις χρηστων και την ενδιαφέρει να δημιουργήσει ένα user friendly και secure πρωτόκολλο για να εξυπηρετεί αποκλειστικά αυτούς και τα προιοντα της. Καλώς ή κακώς, δεν την ενδιαφέρει και τόσο το connectivity με non-apple συσκευές για διαφορους λογους (εμπορικούς, ασφαλειας κ.α.) Σε ένα ιδανικό κόσμο, θα επικοινωνούσαν όλοι με όλους, με ασφάλεια και ταχύτητα βάσει των ιδιων πρωτοκόλλων. We are not there yet.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα

Ισαξιο βρισκεις. Ενα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το LG G7 . Η ναυαρχιδα της σειρας G εχει πεσει κατω απο τα 400 . (αναμενεται αντικατασταστης)

Τι να καταλαβει; Οτι λειτουργει μονο μεταξυ apple; Αχρηστο σε ενα εταιρικο περιβαλλον με BYoD

To G7 είναι καλο κινητό, σε καμια όμως περίπτωση overall ισάξιο ενός Xs.
Όσο για το εταιρικό περιβάλλον, εάν λειτουργούν σε apple οικοσύστημα (όπως οι 500 Fortune companies αλλα και σε μικρές εταιρίες όπως η δικια μας που όλο το management έχει ios devices) προφανώς είναι πολύ χρήσιμο το Airdrop. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι ανταλλαγής αρχείων, όχι τόσο γρήγοροι/ευκολοι, αλλα υπάρχουν.
Φύγαμε όμως τελείως off-topic νομίζω...

Εγω παντως που δεν ανηκω ουτε στους μεν ουτε στους δε ...
προβλεπω δραματικη συρρικνωση του αγοραστικου μεριδιου της Apple (στα κινητα).
Μονο με τον ονομα, και χωρις την καινοτομια .... χλωμα τα πραγματα !

Apple = Innovation !

Εαν ΔΕΝ ... τοτε ... :ban-aki:
Ήδη η συρρίκνωση είναι τεράστια τον τελευταίο χρόνο. Όσοι φεύγουν και πάνε στο Android μόνο καλά λόγια έχουν να γράψουν και πόσο καρκίνος είναι το ios με χιλιάδες περιορισμούς. Λίγοι θα μείνουν κυρίως όσοι έχουν επενδύσει ένα μεγάλο ποσό στο store και δεν θέλουν να πάνε αλλού. Το Android συγκεντρώνει ενα 89% αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Τα νουμερα ... ΔΕΝ λενε παντα (ολη) την αληθεια.
Γιατι αιφνης προκυπτει καποιος σφετεριστης απο το πουθενα
και ολοι λενε "αααααα ... πως ζουσαμε με Android ρε παιδια".

Οπως δηλαδη πηγαμε απο το cell-phones ... στα smart-phones ! :flute:
Θυμαται κανεις τα NOKIA 3310 ? ... πως καναμε δουλεια τοτε ?
Αλλα ας μην εκτρεπω το νημα -bye-

Τα νουμερα ... ΔΕΝ λενε παντα (ολη) την αληθεια.
Γιατι αιφνης προκυπτει καποιος σφετεριστης απο το πουθενα
και ολοι λενε "αααααα ... πως ζουσαμε με Android ρε παιδια".

Οπως δηλαδη πηγαμε απο το cell-phones ... στα smart-phones ! :flute:
Δεν έχω δει κανέναν που πήγε από ios σε Android και ξανά γύρισε. Όσοι είναι από το 2007 με ios έχουν μείνει εκεί. Όσοι πάνε σε καλό Android απλα δεν ξανά γυρνανε. Σε όλα είναι ανώτερο ειδικά από την ics και μετά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα

To G7 είναι καλο κινητό, σε καμια όμως περίπτωση overall ισάξιο ενός Xs.
Όσο για το εταιρικό περιβάλλον, εάν λειτουργούν σε apple οικοσύστημα (όπως οι 500 Fortune companies αλλα και σε μικρές εταιρίες όπως η δικια μας που όλο το management έχει ios devices) προφανώς είναι πολύ χρήσιμο το Airdrop. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι ανταλλαγής αρχείων, όχι τόσο γρήγοροι/ευκολοι, αλλα υπάρχουν.
Φύγαμε όμως τελείως off-topic νομίζω...
Απο iphone X εβγαινε overall καλυτερο στα test. Οποτε θεωρω οτι ειναι ισαξιο με το Xs

Απο iphone X εβγαινε overall καλυτερο στα test. Οποτε θεωρω οτι ειναι ισαξιο με το Xs

Σε τι έβγαινε καλύτερο από το X; Αποκλείεται σε επιδόσεις, κάμερα και οθόνη. Σε σχέση με το Xs ούτε για αστείο.

Καλύτερο από το xs max στα πάντα εκτός βίντεο είναι το Mi8 στα 350 ευρώ. Τι να λέμε. Και το g7 τούμπανο μόνο σε οθόνη πρέπει να είναι λίγο χειρότερο.

Για να πάρεις μια γεύση για τι διάφορες επιδόσεων μιλάμε, δες το παρακάτω graph:
22aeab6462ad1c4079b8a1bb0d32d907.jpg

https://www.anandtech.com/show/13392/the-iphone-xs-xs-max-review-unveiling-the-silicon-secrets/6

Αντί να στεναχωριέται ο άλλος χαίρεται! Είναι δυνατόν να χαίρεσαι που 90% είναι Android. Eίναι σαν να χαίρεται κάποιος που αγοράζει μακαρόνια από τα lidl. 90% από εκεί αγοράζουν προσπάθα να πάρεις barilla εσύ. Εν ανάγκη φτιάξε μόνος σου. Βλάκας είμαι εγώ που παιδεύομαι με windows Phone; Σώνει και καλά να έχεις το ίδιο με τους άλλους;

Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χ

χαχαχαχαχαχ βρε σατανα βασιλια που τα βρισκεις και τα λες, να σαι καλα
Μπορείς να τα βάλεις δίπλα δίπλα και να τα συγκρίνεις όπως έχω κάνει εγώ.

αφου ειναι γνωστο, μολις το αντροιντ φτασει το 100% ολα θα ειναι αψογα γιατι παντα το μονοπωλιο ειναι καλο-ΝΟΤ

Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χ

αφου ειναι γνωστο, μολις το αντροιντ φτασει το 100% ολα θα ειναι αψογα γιατι παντα το μονοπωλιο ειναι καλο-ΝΟΤ
Ελπίζω να βγει κάτι άλλο. Πάντως το ios ναι και στο 0% να πάει λίγο θα νοιαξει το 90% του Android.

Σε τι έβγαινε καλύτερο από το X; Αποκλείεται σε επιδόσεις, κάμερα και οθόνη. Σε σχέση με το Xs ούτε για αστείο.
Σε Pure spec comparisson ναι ειναι καλυτερο. Μπαταρια, κατασκευη, χαρακτηριστικα(sd 2ΤΒ, ραδιοφωνο, jack).
To X υπερτερει στην oled , αλλα συγκρινεται ανετα με την φωτεινοτερη και με περισσοτερα ppi του LG ,την κορυφαια ips.
Αν σε ενδιαφερει ο ηχος το LG δεν εχει αντιπαλο .
Η καμερα μπορει να ειναι καλυτερη, αλλα με κατω απο 400 κανεις και συμβιβασμο. Κανεις δεν εγραψε αρνητικα για την wide καμερα της LG.
Και ο 845 δεν υστερει πουθενα απο τον 11 σε συνδιασμο με την περισσοοτερη ram

Ειπαμε overall εμπειρια.

Η overall εμπειρία σκοτώνεται με την IPS, ότι συνέβαινε και με τα Iphone μέχρι το 8. Ας είναι και η καλύτερη δυνατή IPS, η μικρή αντίθεση και το ''μαύρο'' στο 0,1 cd/cm^2 δεν ξεπερνώνται.

Σε Pure spec comparisson ναι ειναι καλυτερο. Μπαταρια, κατασκευη, χαρακτηριστικα(sd 2ΤΒ, ραδιοφωνο, jack).
To X υπερτερει στην oled , αλλα συγκρινεται ανετα με την φωτεινοτερη και με περισσοτερα ppi του LG ,την κορυφαια ips.
Αν σε ενδιαφερει ο ηχος το LG δεν εχει αντιπαλο .
Η καμερα μπορει να ειναι καλυτερη, αλλα με κατω απο 400 κανεις και συμβιβασμο. Κανεις δεν εγραψε αρνητικα για την wide καμερα της LG.
Και ο 845 δεν υστερει πουθενα απο τον 11 σε σινδιασμο με την περισσοοτερη ram

Εχμ, δες ξανά το παραπάνω graph. Οι επιδόσεις του LG μετά βίας περνάνε το iPhone 6s. Έστω ότι έχει καλύτερο DAC, άντε και αυτονομία(?) , είναι ομως σαφώς χειρότερο από το Χ σε όλα τα υπόλοιπα metrics . Μια χαρά κινητό πάντως για τα λεφτά του.

Η overall εμπειρία σκοτώνεται με την IPS, ότι συνέβαινε και με τα Iphone μέχρι το 8. Ας είναι και η καλύτερη δυνατή IPS, η μικρή αντίθεση και το ''μαύρο'' στο 0,1 cd/cm^2 δεν ξεπερνώνται.

Δεν πειραζει. Δεν εχει burn in , εχει περισσοτερα ppi και φωτεινοτητα που αγγιζει τα 920nits σε εξωτερικες συνθηκες.
Ε ενταξει , αν θελουμε αμεσο αντιπαλο που ομως ειναι ενα σκαλι πανω απο τα 400 ας πουμε οτι το V30 με τα ιδια χαρακτηριστικα του G7, καλυτερη μπαταρια και Oled ειναι καλυτερο απο το iphone x.