Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χρόνια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPho

Είναι καταρχήν θέμα επιδόσεων, ποιότητας κατασκευής και δευτερευόντως brand name και τιμής.
Επιδοσεις βρiσκεις και στα 300-400 που δεν θα προβληματισουν σε καθημερινη χρηση, η ποιοτητα κατασκευης στο LG 7 μιας και αυτο εχουμε πιασει εχει ip68 (ip67 του X ) και με πιστοποιηση MIL-STD-810G, το brandname της εχει αμαυρωθει με το κακο G5 και τα Bootloop και απο τιμη ξεκινουσε πανω απο 800 , αλλα δεν το ελεγες premium οταν κατι Huawei πουλουσαν πανω απο 1000

Το premium ειναι καθαρα υποκειμενικο. Μη μετρησιμο για εμενα. Κατι που δεν το αντιλαμβανομαι οταν πιανω ενα iphone. (ουτε το X που επιασα). Ξερεις πιο τηλεφωνο που εδωσε τρομερη αισθηση στο πιασιμο; Το Galaxy A8! Πραγματικα δεν το πιστευα οτι δεν ειναι ναυαρχιδα. Το S9 παντα μου εμοιαζε "ψευτικο" στο χερι ισως λογω edge οθονης. Οποτε το Premium ειναι στον καθε ενα διαφορετικο. Και οχι, ολα τα προιοντα δεν ειναι premium επειδη φερουν ενα Brandname .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPho

Επιδοσεις βρiσκεις και στα 300-400 που δεν θα προβληματισουν σε καθημερινη χρηση, η ποιοτητα κατασκευης στο LG 7 μιας και αυτο εχουμε πιασει εχει ip68 (ip67 του X ) και με πιστοποιηση MIL-STD-810G, το brandname της εχει αμαυρωθει με το κακο G5 και τα Bootloop και απο τιμη ξεκινουσε πανω απο 800 , αλλα δεν το ελεγες premium οταν κατι Huawei πουλουσαν πανω απο 1000

Επιδόσεις από επιδόσεις διαφέρουν. Άλλο δεν προβληματίζουν στη χρήση και άλλο είναι οι κορυφαίες της κατηγορίας.

Παρακαλώ (ξανά) να διατηρείται η συζήτηση σε ένα επίπεδο ευπρέπειας.
Το μέλος aikon να αποφεύγει αναφορές επί προσωπικού.

Μεταξύ μας δεν υπάρχει brand στα κινητά. Γελάω με μερικούς που έδωσαν 200 στην bf για iPhone 6 απλά για να λένε ότι έχουν iPhone. Πεταμένα χρήματα δυστυχώς.

Επιδόσεις από επιδόσεις διαφέρουν. Άλλο δεν προβληματίζουν στη χρήση και άλλο είναι οι κορυφαίες της κατηγορίας.
Ο καθημερινός κόσμος δουλεύει 5 10 εφαρμογές κυρίως social Instagram Facebook κτλ. Όταν ένα poco καταφέρνει να τις ανοίξει πολύ πιο γρήγορα από ένα xs max δεν είναι πιο γρήγορο? Απλά αντικειμενικά γράφουμε.

Ο καθημερινός κόσμος δουλεύει 5 10 εφαρμογές κυρίως social Instagram Facebook κτλ. Όταν ένα poco καταφέρνει να τις ανοίξει πολύ πιο γρήγορα από ένα xs max δεν είναι πιο γρήγορο? Απλά αντικειμενικά γράφουμε.

Όχι δεν είναι αντικειμενικό, γιατί το συγκεκριμένο video αναφέρεται στο τέλος του test στους χρήστες iPhone ως isheep όποτε βγάζεις εύκολα συμπέρασμα περί της αυθεντικότητας του test...
Αλλά και αλήθεια να ήταν, Facebook και instagram το τρέχουν γρήγορα όλοι. Για δοκίμασε κάτι πιο βαρύ όπως video exporting και τα ξαναλέμε...

Όχι δεν είναι αντικειμενικό, γιατί το συγκεκριμένο video αναφέρεται στο τέλος του test στους χρήστες iPhone ως isheep
Δεν είδα το τέλος. Θες να βάλω άλλα 10 βίντεο που δείχνουν το ίδιο? Όλα είναι κατά της Apple? Δηλαδή τι να πω δεν είναι κακό να παραδέχεσαι κάτι. Προφανώς το poco σε οθόνη ποιότητα κατασκευής δεν ακουμπάει το xs max αλλά σε ταχύτητα επειδή τα έχω δουλέψει είναι πολύ ανώτερο. Παραδεχτείτε και μια φορά κάτι δεν είναι κακό.

Πως καθοριζεις το κορυφαιο; Επειδη ειναι πιο γρηγορο στα γραφηματα αλλα κανει την ιδια δουλεια μερικες φορες και πιο αργα απο κινητα μισης τιμης; Κορυφαιο θα ηταν να του εβαζε να κανει μια δουλεια και να την εκανε σε χρονο αναλογο προς την τιμη πωλησης του σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Διπλασια τιμη; Διπλασια ταχυτητα σε εμπειρια χρησης. Αλλα δεν ισχυει...

Δεν είδα το τέλος. Θες να βάλω άλλα 10 βίντεο που δείχνουν το ίδιο? Όλα είναι κατά της Apple? Δηλαδή τι να πω δεν είναι κακό να παραδέχεσαι κάτι. Προφανώς το poco σε οθόνη ποιότητα κατασκευής δεν ακουμπάει το xs max αλλά σε ταχύτητα επειδή τα έχω δουλέψει είναι πολύ ανώτερο. Παραδεχτείτε και μια φορά κάτι δεν είναι κακό.

Μα δεν υπάρχουν αλλά videos μόνο αυτή η μπούρδα που βάζετε και ξαναβάζετε.
Και είναι αστείο να πιστεύεις πραγματικά ότι το ποκο είναι πιο γρήγορο από το Xs.

Μα δεν υπάρχουν αλλά videos μόνο αυτή η μπούρδα που βάζετε και ξαναβάζετε.
Και είναι αστείο να πιστεύεις πραγματικά ότι το ποκο είναι πιο γρήγορο από το Xs.
Θα ανεβάσω αργότερα άλλα 4 5 που δείχνουν το ίδιο από άλλα κανάλια. Εφυγα για καφέ.

Πως καθοριζεις το κορυφαιο; Επειδη ειναι πιο γρηγορο στα γραφηματα αλλα κανει την ιδια δουλεια μερικες φορες και πιο αργα απο κινητα μισης τιμης; Κορυφαιο θα ηταν να του εβαζε να κανει μια δουλεια και να την εκανε σε χρονο αναλογο προς την τιμη πωλησης του σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Διπλασια τιμη; Διπλασια ταχυτητα σε εμπειρια χρησης. Αλλα δεν ισχυει...

Είναι πιο γρήγορο σε απόλυτες τιμές στα test αλλά και στην πραγματική ζωή, κυρίως όταν τρέχει απαιτητικές εφαρμογές.

Είναι πιο γρήγορο σε απόλυτες τιμές στα test αλλά και στην πραγματική ζωή, κυρίως όταν τρέχει απαιτητικές εφαρμογές.
Σε rendering είναι κορυφή σε real life όχι. Ο 845 αν και βγάζει χαμηλό single score είναι πολύ ανώτερος και από τον exynos 9820 και από τον Α12. Ίσως παίζει ρόλο πόσο καλό γραμμένες είναι οι εφαρμογές για κάθε socket.

Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χ

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οποιος κραζει το Iphone δεν μπορει αν το αγορασει; Αχαχχα αυτα δεν τα λεγανε ουτε το 2007 φιλε μου, οταν το iphone εκανε 600 και καποιοι ειχαμε σκασει κατι 800 στην Nokia...
750 είχα δώσει για n80 τότε ακόμα το έχω στο συρτάρι το iPhone μόλις είχε έρθει είχε 600.

Σε rendering είναι κορυφή σε real life όχι. Ο 845 αν και βγάζει χαμηλό single score είναι πολύ ανώτερος και από τον exynos 9820 και από τον Α12. Ίσως παίζει ρόλο πόσο καλό γραμμένες είναι οι εφαρμογές για κάθε socket.

Δεν ισχύουν αυτά που λες. Και μην ξεχνάς πως το iOS έχει animation κάθε φορά που ανοιγοκλείνει ένα app, το οποίο του κόβει δευτερόλεπτα σε αυτά τα χαζά real life tests.
Anyway την κάνω και εγώ.

Δεν ισχύουν αυτά που λες. Και μην ξεχνάς πως το iOS έχει animation κάθε φορά που ανοιγοκλείνει ένα app, το οποίο του κόβει δευτερόλεπτα σε αυτά τα χαζά real life tests.
Anyway την κάνω και εγώ.
Animation υπάρχουν και στο Android ρε συ. Καλή συνέχεια το τι ισχύει ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Πες μου μια Multiplatform απαιτητικη εφαρμογη. Εγω εχω ipad για μουσικες εφαρμογες , οχι επειδη το android δεν τις ετρεχε καλα, αλλα επειδη δεν υπηρχαν...

Πες μου μια Multiplatform απαιτητικη εφαρμογη. Εγω εχω ipad για μουσικες εφαρμογες , οχι επειδη το android δεν τις ετρεχε καλα, αλλα επειδη δεν υπηρχαν...

Κάνε downconvert ένα 4K HVEC αρχείο σε 2Κ H264 και μέτρα χρόνο.

Κάνε downconvert ένα 4K HVEC αρχείο σε 2Κ H264 και μέτρα χρόνο.
Rendering όπως έγραψα. Εδώ είναι τούμπανο ο Α12. Το 99% του κόσμου κάνει αυτά που έγραψα πιο πίσω όμως στην καθημερινότητα του που σε αυτά είναι πιο αργός. Εγώ rendering κάνω στο desktop με τον 8700k στα 5ghz όχι στο κινητό πιάνω 30k geek bench.