Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χρόνια

Δεν υπάρχει πιο αστείο πράγμα να πετάγεται o ιδιοκτήτης Hundai, Volkswagen, Seat, Κia, κλπ και να λέει και εμένα ίσα ίσα μόνο σε ένα σημείο χάνει λίγο σε όλα τα υπόλοιπα του ρίχνω του Mercedes. Φυσικά και η Mercedes δεν είναι αγία, θα θέλει το δικό της βύσμα για ακουστικά, τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται.

Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χ

Δεν υπάρχει πιο αστείο πράγμα να πετάγεται o ιδιοκτήτης Hundai, Volkswagen, Seat, Κia, κλπ και να λέει και εμένα ίσα ίσα μόνο σε ένα σημείο χάνει λίγο σε όλα τα υπόλοιπα του ρίχνω του Mercedes. Φυσικά και η Mercedes δεν είναι αγία, θα θέλει το δικό της βύσμα για ακουστικά, τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται.
Οχι το πιο αστειο ειναι καποιος να πληρωνει τριπλασια χρηματα για να υπερτερει μονο σε ενα σημειο. Εκει γελαμε ολοι.

Αν ειναι να παρεις αυτοκινητο παρε Hyundai . Δεν θα μετανιωσεις και θα ριχνεις πραγματικα στα "αυτια" κατι Α3 σε ποιοτητα κατασκευης και κινητηρα.

Απάντηση: Re: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χ

Οχι το πιο αστειο ειναι καποιος να πληρωνει τριπλασια χρηματα για να υπερτερει μονο σε ενα σημειο. Εκει γελαμε ολοι.

Ε όχι και ένα σημείο. Οι διάφορες είναι συντριπτικές.

Αν ειναι να παρεις αυτοκινητο παρε Hyundai . Δεν θα μετανιωσεις και θα ριχνεις πραγματικα στα "αυτια" κατι Α3 σε ποιοτητα κατασκευης και κινητηρα.

Αυτό το παράδειγμα είναι πραγματικά αστείο όμως

Και όμως αυτό το 10% δίνει τριπλάσια χρήματα για πολύ χειρότερα κινητά. Αρκετοί το πήραν χαμπάρι προφανώς και χαίρονται τις κινηταρες του Android. Ποτέ δεν είναι αργά.

Ουτε το macrumors δεν λεει τετοια βαρυγδουπα...

Είναι η πραγματικότητα και προκύπτει αβίαστα τόσο από τις μετρήσεις όσο και σε επίπεδο εμπειρίας χρήσης. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. Μην συγχέεις το value for money με το κορυφαίο σε επιδόσεις.

Αυτό το παράδειγμα είναι πραγματικά αστείο όμως
Καθολου. Η ποιοτητα κατασκευης του i30 fastback ειναι κορυφαια. Μεσα στις 5 πρωτες εταιρειες στον κοσμο. Μην πω για αξιοπιστια που δεν υπαρχει ουτε μια γερμανικη μεσα στην 10αδα.
Πηγαινε σε μια αντιπροσωπια και απλα μπες και κλεισε την πορτα στο i30. Αν το πας και βολτα θα δεις διαφορα στον ηχο κυλισης στο εσωτερικο της καμπινας με ενα A3.

Καθολου. Η ποιοτητα κατασκευης του i30 fastback ειναι κορυφαια. Μεσα στις 5 πρωτες εταιρειες στον κοσμο. Μην πως για αξιοπιστια. Πηγαινε σε μια αντιπροσωπια και απλα μπες και κλεισε την πορτα στο i30. Αν το πας και βολτα θα δεις διαφορα στον ηχο κυλισης στο εσωτερικο της καμπινας με ενα A3.

Εχω μπει, γι αυτό γελάω με το παράδειγμα σου. Από την άλλη τώρα καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θεωρείς το LG καλύτερο από το Χ

Ουτε το macrumors δεν λεει τετοια βαρυγδουπα...
Φίλε μου όταν ο άλλος σκάει ένα σωρό χρήματα για κάτι που πραγματικά αξίζει 5 φορές λιγότερο ότι και να του πεις απλά δεν θα παραδεχτεί ποτέ τα χρήματα που πέταξε. Είναι το λογικό. Απλά μην ασχολησε ξέρουν μια χαρά πόσο κακή αγορά έκαναν απλά το να παραδεχτείς κάτι είναι δύσκολο γιατί ο εγωισμός πάνω από όλα.

Αστείες συγκρίσεις στα επίπεδα trolling. Σε κάθε segment της αγοράς υπάρχει μια premium κατηγορία που σε σχέση με τα mainstream προιόντα θα κερδίζει στα σημεία. Και αυτή η αγορά έχει τον κόσμο της.

Το να προσπαθεί κανείς να βγάλει τα προιόντα αυτής της κατηγορίας άχρηστα και τους κατόχους ''εξαπατημένους'' με το ζόρι, δείχνει μικροπρέπεια και απουσία κάθε σεβασμού στις επιλογές του συνομιλητή σας.

Εχω μπει, γι αυτό γελάω με το παράδειγμα σου. Από την άλλη τώρα καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θεωρείς το LG καλύτερο από το Χ
Και εγω που προτιμάς τα iphone οταν γελας με την ποιοτητα και την αξιοπιστια του i30 εναντι του Α3 :ernaehrung004:

Αστείες συγκρίσεις στα επίπεδα trolling. Σε κάθε segment της αγοράς υπάρχει μια premium κατηγορία που σε σχέση με τα mainstream προιόντα θα κερδίζει στα σημεία. Και αυτή η αγορά έχει τον κόσμο της.

Το να προσπαθεί κανείς να βγάλει τα προιόντα αυτής της κατηγορίας άχρηστα και τους κατόχους ''εξαπατημένους'' με το ζόρι, δείχνει μικροπρέπεια και απουσία κάθε σεβασμού στις επιλογές του συνομιλητή σας.
Γιατι το iphone Xr στα 900 ειναι premium αλλα το Note 9 δεν ειναι; Η apple ειναι premium γιατι ετσι το πουλαει, οχι οτι ειναι.

Ναι αν μπεις σε μια mersendes C- Class των 60.000 θα δεις το premium. Αν μπεις σε μια Α-class θα φοβασαι μην ξεκολλησεις την οθονη infotainment καταλαθος...

Κανείς δεν είπε ότι είναι άχρηστα. Απλά ότι στο 1/3 1/4 της τιμής έχεις τα ίδια και περισσότερα. Δεν είναι κακό αυτό. Το premium είναι στο μυαλό του πελάτη και μόνο πουθενά αλλού και ειδικά στα iPhone έχει καταρριφθεί χρόνια το ότι δίνεις πέρνεις. Χίλια προβλήματα έχουν βγάλει και οι ανακοινώσεις της εταιρείας ακόμα χειρότερες.

Re: Απάντηση: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPhones πριν χ

Γιατι το iphone Xr στα 900 ειναι premium αλλα το Note 9 δεν ειναι; Η apple ειναι premium γιατι ετσι το πουλαει, οχι οτι ειναι.

Φυσικά είναι και το Note 9 και αποτελεί τη δική μου επιλογή μεταξύ των 2. Με τα ίδια επιχειρήματα μπορεί να πει κανείς πως μια συσκευή των 500 ευρώ είναι οριακά χειρότερη, γιατί να δώσεις τα διπλά. Η απάντηση παραμένει ίδια.

Και εγω που προτιμάς τα iphone οταν γελας με την ποιοτητα και την αξιοπιστια του i30 εναντι του Α3 :ernaehrung004:

Δεν ξέρω για την αξιοπιστία, πάντως σε ποιότητα κατασκευής και κύλισης είναι αλλα αυτοκίνητα, εξού και το γέλιο μου.
Πέραν της πλάκας, η κουβέντα ξεκίνησε οταν ανέφερες κάτι που δεν ισχύει (ότι το G7 είναι overall καλύτερο από το Χ).
Αλλά και πάλι, τι σχέση έχουν όλα αυτά με το thread; Η μήπως όποτε ανοίγει ένα thread με αρνητικά νέα για την Apple είναι ευκαιρία να καταλήξει σε apple bashing ;

...

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν premium androids? Φυσικά και είναι το Note.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPho

Φυσικά είναι και το Note 9 και αποτελεί τη δική μου επιλογή μεταξύ των 2. Με τα ίδια επιχειρήματα μπορεί να πει κανείς πως μια συσκευή των 500 ευρώ είναι οριακά χειρότερη, γιατί να δώσεις τα διπλά. Η απάντηση παραμένει ίδια.
Το premium τελικα ειναι θεμα τιμης ή brandname;
Παντως το evo X που εκανε 47.000 δεν ηταν καθολου premium...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Apple έπρεπε να έχει ειδοποιήσει τους επενδυτές για τα iPho

Είναι καταρχήν θέμα επιδόσεων, ποιότητας κατασκευής και δευτερευόντως brand name και τιμής.

Το premium είναι αποκλειστικα στο μυαλό του καθενός. Τα iPhone ειδικά το xr με την 720p οθόνη είναι κατηγορία Android redmi των 150 ευρώ που και αυτά έχουν full HD και διπλάσια ram. Γελάει η Apple και οι μέτοχοι.
Προφανώς το δούλεμα με τις ips όλα τα χρόνια ήταν το καλύτερο όταν είχαμε amoled από το 2010.

Ας γελάσουμε λίγο

https://youtu.be/omto9Q-eS_Q

Όταν πάει στο 1% η Apple πείτε μου. Να έχουν 3000 ευρώ τα iPhone να τα δίνετε να το ευχαριστιεστε που θα τα χαίρετε ο Cook. 350 έχει τιμή το xs max. Ούτε 1400 ούτε 1500.