το μεγαλο προβλημα με τον εγκεφαλο ειναι οτι ακομα και να φταξεις νεο νευρωνα
δεν θα παει να καθισει στη θεση του κατεστραμμενου και δυσκολα θα κανει δουλια
Συμφωνω ... 1000%.
Αρα, διαφορετικη δενδρικη κατανομη, διαφορετικο πνευμα ???
το μεγαλο προβλημα με τον εγκεφαλο ειναι οτι ακομα και να φταξεις νεο νευρωνα
δεν θα παει να καθισει στη θεση του κατεστραμμενου και δυσκολα θα κανει δουλια
τα τελομερη μικραινουν σε καθε διαιρεση του κυτταρου.
Συμφωνω ... 1000%.
Αρα, διαφορετικη δενδρικη κατανομη, διαφορετικο πνευμα ???
Ναι, ναι ... φιλε BIOS
φιλοσοφιες στηριγμενες πανω σε προαιωνιες αδυναμιες.
Eδω και τωρα .... σου δινω την γνωση να γινεις αθανατος !!!
Την αποδεχεσαι η την απορριπτεις ????
(γιατι ως γνωστον, η λαχταρα για αθανασια δεν ειναι κατι που εκλογικευεται .... ειναι ΕΠΙΘΥΜΙΑ και μετα ολα τα αλλα !)
absolutamente
για αυτο δεν προκειται να κλωνοποιηθει ποτε ενας ανθρωπος
το φαινεσθαι, ναι μπορει να γινει αν επιτραπει
ο εγκεφαλος ομως ποτε
αυτος χτιζεται καθε φορα διαφορετικα
αθάνατος εγώ μόνο ή και όλοι οι υπόλοιποι; Γιατί τι να το κάνω αν ζήσω εγώ αιώνια και όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου αρχίσουν σιγά σιγά να φεύγουν; Θα μου πεις, θα κάνω νέους φίλους, νέες γνωριμίες, θα ξαναπαντρευτώ κλπ. Για θυμίσου λίγο όμως, οι γονείς σου, πόσο εύκολα κάνουν νέους φίλους; Οι άνθρωποι 70-80 ετών δεν κάνουν εύκολα νέους συναισθηματικούς δεσμούς, κάτι που παραπέμπει στην παρατήρησή μου για τη γήρανση του μυαλού: το μυαλό δε γερνάει μόνο βιολογικά, αλλά και ψυχολογικά, σε επίπεδο νοοτροπίας.
επισης τα τελομερη ειναι ενας λογος που γερναμε,αλλα οχι ο μοναδικος.
Aντε ντε ... ποιος αλλος ?
αθάνατος εγώ μόνο ή και όλοι οι υπόλοιποι; Γιατί τι να το κάνω αν ζήσω εγώ αιώνια και όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου αρχίσουν σιγά σιγά να φεύγουν; Θα μου πεις, θα κάνω νέους φίλους, νέες γνωριμίες, θα ξαναπαντρευτώ κλπ. Για θυμίσου λίγο όμως, οι γονείς σου, πόσο εύκολα κάνουν νέους φίλους; Οι άνθρωποι 70-80 ετών δεν κάνουν εύκολα νέους συναισθηματικούς δεσμούς, κάτι που παραπέμπει στην παρατήρησή μου για τη γήρανση του μυαλού: το μυαλό δε γερνάει μόνο βιολογικά, αλλά και ψυχολογικά, σε επίπεδο νοοτροπίας.
Πως γινεται ατομα που τους εχει αφαιρεθει το δεξι (η το αριστερο) ημισφαιριο του εγκεφαλου
να διατηρουν την αυτεπιγνωση της ταυτοτητας τους, το οτι τους λενε Tακη και οχι Λακη ???
Δεν ειναι βεβαια το ιδιο με το να αλλαξει η δενδρικη κατανομη του νευρωνικου δικτυου ...
αλλα ΠΩΣ γινεται ο μισος εγκεφαλος να λεει .... "ΝΑΙ ειμαι ο Τακης" ?
Τι γίνεται όμως όταν καλωδιωθείς 1:1 με τον νέο εγκέφαλο, o οποίος είναι επίσης 1:1 αντίγραφο του δικού σου;
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.