Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

Να ρωτήσω κάτι χαζό ; Πόσοι από αυτούς που κατεβάζουν ταινίες έχουν «πραγματικά» ανάγκη τους υπότιτλους;

Νόμιζω ότι η γενιά του ιντερνετ, ειδικά στην Ελλάδα (αλλά ίσως και πιο πίσω) επί της ουσίας δεν τους έχει και τόσο άναγκη αφού νόμίζω ότι ξέρει πολύ καλά Αγγλικά (πολύ καλύτερα σχεδόν από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, με εξαίρεση ίσως τίποτα Σουηδούς Δανούς) και έχει «καταναλώσει» πολύ την Αγγλικήν οπότε τελικά οι υπότιτλοι μήπως είναι απλά ένα θέμα συνήθειας; τουλαχιστον για νέα γενιά;

παρα πολυς κοσμος εχει αναγκη υποτιτλους.....

και παρα πολλα πιτσιρικια δεν ξερουν αγγλικα!

Re: Απάντηση: Re: Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

και παρα πολλα πιτσιρικια δεν ξερουν αγγλικα!

και ενηλικοι......

....βεβαια εδω δεν ξερουν Ελληνικα με τα Αγγλικα θα ασχολουμαστε τωρα....

Δεν κατάλαβα τους κυρίους που ασχολήθηκαν με το γέλιο μου..

Εν τούτοις θα τους απαντήσω οτι το σκεπτικό μου ήταν άκρως χλευαστικό απέναντι σε μια τόσο υποκριτική πράξη της ΕΠΟΕ,(όπως τότε που μάζευε τα region 1 δισκάκια απ τα videoclubs και πήγαινε αυτόφωρο τους ιδιοκτήτες !!!).

Ελπίζω να σας κάλυψα και να μην ασχοληθείτε ξανά με το γέλιο μου..

Δεν κατάλαβα τους κυρίους που ασχολήθηκαν με το γέλιο μου..

Εν τούτοις θα τους απαντήσω οτι το σκεπτικό μου ήταν άκρως χλευαστικό απέναντι σε μια τόσο υποκριτική πράξη της ΕΠΟΕ,(όπως τότε που μάζευε τα region 1 δισκάκια απ τα videoclubs και πήγαινε αυτόφωρο τους ιδιοκτήτες !!!).

Ελπίζω να σας κάλυψα και να μην ασχοληθείτε ξανά με το γέλιο μου..

Χαλαρά φίλε μου... και βέβαια ήταν χλευαστικό το γέλιο σου για όσους το κατάλαβαν και έχεις 100% δίκιο και στο θέμα με τα region1 δισκάκια. Σε καραγκιόζηδες και μικροπωλητές ανήκει η μιονωπολιακή αυτή τακτική και το ίδιο επιδιώκουν να κάνουν και τώρα, μόνο που τώρα η παρτίδα είναι χαμένη και το μόνο που κάνουν είναι να συσπειρώνουν τον κόσμο εναντίον τους και να δημιουργούν μεγαλύτερη ακόμα ζημιά στα Video Club.

αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οι χρηστες θα βρουν το δρομο τους .....
τετοιες τακτικες δεν ανακοπτουν το μεγαλυτερο καναλι επικοινωνιας στην ιστορια....

λιγη υπομονη....

Να ρωτήσω κάτι χαζό ; Πόσοι από αυτούς που κατεβάζουν ταινίες έχουν «πραγματικά» ανάγκη τους υπότιτλους;

Νόμιζω ότι η γενιά του ιντερνετ, ειδικά στην Ελλάδα (αλλά ίσως και πιο πίσω) επί της ουσίας δεν τους έχει και τόσο άναγκη αφού νόμίζω ότι ξέρει πολύ καλά Αγγλικά (πολύ καλύτερα σχεδόν από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, με εξαίρεση ίσως τίποτα Σουηδούς Δανούς) και έχει «καταναλώσει» πολύ την Αγγλικήν οπότε τελικά οι υπότιτλοι μήπως είναι απλά ένα θέμα συνήθειας; τουλαχιστον για νέα γενιά;

Δες House Md χωρις υποτιτλους ...................

Neurocystercercosis , Diphenhydramine , Arteriovenous malformation , vasculitis :BDGBGDB55:

Πας σε ασχετα μερη και το μονο που ακους απο ανθρωπους ασχετους με τα computer και το ιντερνετ ,απο που κατεβαζει ο ενας και απο που ο αλλος.Ειμαι ιδιοκτητης videoclub 7 χρονια που δεν εχει ουτε ενα αντιγραφο,εχω internet απο το 1998 κατεβαζω και εγω σειρες που μπορει να μην ερθουν ποτε στην Ελλαδα αλλα οταν ερχεται κυρια 50 ετων και μου λεει " βγηκε ο πεμπτος του prison break ;" σαφως και με πειραζει.

Δες House Md χωρις υποτιτλους ...................

Neurocystercercosis , Diphenhydramine , Arteriovenous malformation , vasculitis :BDGBGDB55:

Γκχχχχχχχχχ !! Τι είναι αυτά βρε παιδάκι μου;; επικίνδυνο ακούγεται πάρτο από δω...

Εγώ πρόβατα διατηρώ εδώ επαραπέρα και Νευροκυστρο.. ντραμαμινες... αερόβιες, φορματ και τετοια πράματα δεν διατηρώ... εγώ είμαι ποιμήν... βόσκος το επάγγελμα... αυτό... τέτοιο πράμα...

Αν ηθελαν να περιορισουν την πειρατεια ας εφαρμοσουν traffic shapping η πως αλλιως λεγεται να κατεβαζεις torrent με το 1/10 της ταχυτητας και ας στειλουν e-mail που να λενε οτι την ταδε μερα και ωρα κατεβαζατε το ταδε torrent και τοτε ισως κατι γινει.
ασφαλώς και έχει γίνει αυτό εδώ και 2 3 χρόνια σε σημεία βέβαια που υπήρχε μεγάλο data rate , με την είσοδο του adsl στα σπίτια όμως χάσανε το παιχνίδι ..
όπως και ο ΟΤΕ που κούρευε τα τορεντ πήγε να φάει χοντρές μηνύσεις από πανεπιστήμιά και άλλους φορείς που διακινούσαν πακέτα data με " υγιή " υλικό .

Πας σε ασχετα μερη και το μονο που ακους απο ανθρωπους ασχετους με τα computer και το ιντερνετ ,απο που κατεβαζει ο ενας και απο που ο αλλος.Ειμαι ιδιοκτητης videoclub 7 χρονια που δεν εχει ουτε ενα αντιγραφο,εχω internet απο το 1998 κατεβαζω και εγω σειρες που μπορει να μην ερθουν ποτε στην Ελλαδα αλλα οταν ερχεται κυρια 50 ετων και μου λεει " βγηκε ο πεμπτος του prison break ;" σαφως και με πειραζει.

φιλε kyrliot ειναι σημεια των καιρων.....

σε καποιους μπορει να τους πειραζει η ποιοτητα των εν Ελλαδι σειρων και η παραλογη μεταδοση τους.

Ο νομος ειναι με τις εταιρειες παραγωγης και εκμεταλλευσης φυσικα αλλα πολλοι νομοι καθιστανται ανενεργοι τελικα απο την μαζικη καταπατηση τους.

Last edited:
και γιατι φιλε kyrliot να κλεισουν τα site που λες τι σε πειραζουν ισως επειδη εχεις video club να τα λες η μηπως φερνεται στα καταστηματα σας ολες τις σειρες που κατεβαζουμε απο το ιντερνετ και δεν το ξερω ακομα και σειρες που εχετε φερει την πρωτη σεζον οι υπολοιπες σεζον τις ιδιας σειρας δεν ηρθαν ποτε στην Ελλαδα αρα μαλλον μιλας απο συμφερον δικο σου η κανω λαθος

Last edited:
Αν ηθελαν να περιορισουν την πειρατεια ας εφαρμοσουν traffic shapping η πως αλλιως λεγεται να κατεβαζεις torrent με το 1/10 της ταχυτητας και ας στειλουν e-mail που να λενε οτι την ταδε μερα και ωρα κατεβαζατε το ταδε torrent και τοτε ισως κατι γινει.

Αυτο που λες ειναι πολυ επικινδυνο. Παραβαινει καταφορα προσωπικα δεδομενα αφου παρακολουθει τι μπαινει και τι βγαινει.....

Ουτε να το σκεφθω δε θελω οτι θα καταληξει ετσι το δικτυο.....
Μακρυα απο Οργουελικες καταστασεις.

Re: Απάντηση: Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

Πρόλαβε κανείς τους υπότιτλους για το 8 επεισόδιο του prison break;

To Βραδυ πισω απο τη νομικη...
images

να ρωτησω κατι και εγω που δεν ειμαι ουτε Βιντεο κλαμπας ουτε τιποτε αλλο σχετικο

ειναι ή δεν ειναι πειρατεια, κλεψια ,το κατεβασμα απο το Νετ ταινιών και υποτιτλων αυτων?

υπαρχει φοβος μια μερα να σου χτυπησουν την πορτα κ να βρεθεις χοντρα ή ελαφρια μπλεγμενος?

να ρωτησω κατι και εγω που δεν ειμαι ουτε Βιντεο κλαμπας ουτε τιποτε αλλο σχετικο

ειναι ή δεν ειναι πειρατεια, κλεψια ,το κατεβασμα απο το Νετ ταινιών και υποτιτλων αυτων?

υπαρχει φοβος μια μερα να σου χτυπησουν την πορτα κ να βρεθεις χοντρα ή ελαφρια μπλεγμενος?

Θέλω να κάνω και την θετική παραλλαγή της ερώτησης. Υπόθεση:

(α) Παραγγέλνω από το Αμαζον (Γαλλίας) μια ταινία. Την πληρώνω. Μου έρχεται.
(β) Βρίσκω ότι καθώς η ταινία είναι Γαλλική (le deuxieme souffle) και καθώς το Αμαζον (Γαλλίας) είναι το μόνο μέρος όπου την βρήκα δεν έχει καθόλου υπότιτλους.
(γ) Τα πνευματικά δικαιώματα της ταινίας τα έχω πληρώσει και αυτός που έκανε υπότιτλους δεν μου ζητάει.

Γιατί ο νόμος με σταματάει;

ειναι απολυτα δικαιολογημενο, για την αλλη (download) τι λες?

Είναι παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, κλεψιά δηλαδή και ναι, υπάρχει πάντα ο φόβος να σου χτυπήσουν μια μέρα την πόρτα και να βρεθείς μέσα στα σκατα! Από την άλλη, όμως, και δεν το λέω σα δικαιολογία, είναι και ένας πολύ οικονομικός τρόπος να ακούς μουσική, να βλέπεις ταινίες, κλπ.Αυτό δεν το κάνει νόμιμο, αν και για πολλούς είναι ηθικά νόμιμο.
Υ.Γ. Πιστεύω, πάντως, ότι σύντομα θα επεκταθεί η τακτική που έχει ξεκινήσει, με ένα συγκεκριμένο ποσό να μπορείς να κατεβάζεις ταινίες κλπ από ίντερνετ, με βάση τον όγκο των δεδομένων. Ο αγώνας ενάντια στην "πειρατεία" δε βγάζει πουθενά και οι εταιρίες το ξέρουν αυτό καλά.

Status
Not open for further replies.