Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

Status
Not open for further replies.
Το σεναριο δεν ειναι πνευματικη ιδιοκτησια?
Οι υποτιτλοι δεν ειναι μερος του σεναριου?
Αρα οι υποτιτλοι ειναι κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας?

Παντως ευκαιρια να κανονισω τα αγγλικα μου.
Και τα βιντεο κλαμπ πηραν την κατηφορα μονα τους οταν εφτασαν 2ε την ταινια.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Γιατί αυτό το ειρωνικό γέλιο;;;;
Τι σε κάνει να έισαι τόσο είρωνας;;;;;;
εγώ δεν βρίσκω τίποτα το γελοίο, τώρα αν εσύ εισαι είρωνας ....τι να πω;;;;:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του...

Αφου τα παιδιά που είχαν τα site θα πάρουν τα site και θα πάνε σε host του εξωτερικού, τι κερδίσανε οι καρεκλοκένταυροι??

Αντιθέτως χάνουν λεφτά αυτοί που κάνανε hosting τα παιδιά στην Ελλάδα.....

Τι να πω....

Τι να κάνουν και αυτοί, όταν φοβούνται μην διωχθούν ποινικά?...

Δεν φιλοξενούνταν κανένα ουσιαστικά στην Ελλάδα και πριν. Αν βαλετε ενα μικρό plugin στον Firefox που λεγεται flagfox αν θυμάμαι καλά, μπορείτε να δειτε που ειναι ο σερβερ της καθε ιστοσελίδας (του avclub είναι στην Ολλανδία, αλλά διάφορες παράνομες ιστοσελίδες έχουν πλέον σερβερς στην Κίνα όπου δεν τους φτάνει κανένα μακρύ χέρι....)

Σκεφτείτε πάντως πως το Prison Break έφτασε να έχει σχέδον 8.000 downloads σε κάθε επεισόδιο στο greektvsubs και φανταστείτε τι ζημιά κάνει στην τηλεόραση ιδιωτική αλλά και συνδρομητική. Βέβαια όμως και αυτά τα λαμόγια τα τελευταία, παίρνουν σειρές με καθυστέρηση ενός ή δύο χρόνων κοψοχρονιά..αλλά η συνδρομή έχει φτάσει αισίως τα 57 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
Πάντως το συγκεκριμένο site είχε αποκτήσει μεγάλη δύναμη και ειδικά φέτος που ήταν και οργανωμένο δεν πιανότανε.Σε μία - δύο μέρες οι υπότιτλοι ήταν πάνω. Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση πάντως, εξάλου όλο και κάποιον δικηγόρο - μέλος θα βρούνε τα παιδιά να ασχοληθεί με την υπόθεση...

Απο αυτο δε κατεβαζες ποτε. Απλα search engine ειναι.
κατεβαζεις...

και λειτουργει κανονικα, τουλαχιστον για υποτιτλους απο subs4u και greeksubs

μέσω από το .......... κατεβάζεις κανονικά και από αυτά που δεν σου επιτρέπουν ;)

Last edited by a moderator:
Πάντως αυτοί που έχω ανεβάζει εγώ εδώ, (Anavissos), δουλεύουν ακόμα κανονικά.
Επί τη ευκαιρία θα κατεβάσω στα γρήγορα αυτούς που είχα σκοπό να κατεβάσω εν καιρώ.

Last edited by a moderator:
Να ρωτήσω κάτι χαζό ; Πόσοι από αυτούς που κατεβάζουν ταινίες έχουν «πραγματικά» ανάγκη τους υπότιτλους;

Νόμιζω ότι η γενιά του ιντερνετ, ειδικά στην Ελλάδα (αλλά ίσως και πιο πίσω) επί της ουσίας δεν τους έχει και τόσο άναγκη αφού νόμίζω ότι ξέρει πολύ καλά Αγγλικά (πολύ καλύτερα σχεδόν από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, με εξαίρεση ίσως τίποτα Σουηδούς Δανούς) και έχει «καταναλώσει» πολύ την Αγγλικήν οπότε τελικά οι υπότιτλοι μήπως είναι απλά ένα θέμα συνήθειας; τουλαχιστον για νέα γενιά;

Eίναι θέμα συνήθειας, σαφώς. Ωστόσο εγώ που όπως ανέφερα δεν χρησιμοποιώ, πολλές φορές έχει τύχει να θέλω να δω κάτι είτε στη μέση της νύχτας είτε σε... απαγορευμένο χωρο (βλ. γραφείο :P) οπότε υποχρεωτικά πρέπει να κατεβάζω την ένταση σε idle επίπεδα, όπου ακόμη και για μένα, η κατανόηση γίνεται πολύ δύσκολη..

Καλα, τιποτα δεν προκειται να καταφερουν. Εδω υπαρχουν τοσα sites που μπορει να κατεβασει κανεις οτι ταινια θελει και δεν εχουν καταφερει ακομα να τα κλεισουν. Σιγα μην τα καταφερουν με τα sites που εχουν υποτιτλους.

Απάντηση: Re: Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

Καλα, τιποτα δεν προκειται να καταφερουν. Εδω υπαρχουν τοσα sites που μπορει να κατεβασει κανεις οτι ταινια θελει και δεν εχουν καταφερει ακομα να τα κλεισουν. Σιγα μην τα καταφερουν με τα sites που εχουν υποτιτλους.

+1

Αν ηθελαν να περιορισουν την πειρατεια ας εφαρμοσουν traffic shapping η πως αλλιως λεγεται να κατεβαζεις torrent με το 1/10 της ταχυτητας και ας στειλουν e-mail που να λενε οτι την ταδε μερα και ωρα κατεβαζατε το ταδε torrent και τοτε ισως κατι γινει.

Status
Not open for further replies.