Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

Status
Not open for further replies.
Παιδιά εν κατακλείδι, επειδή πιστεύω ότι το internet γενικά αντιδρά σαν λερναία ύδρα (κοβεις το ένα κεφάλι και βγαίνουν δύο) υπάρχει τίποτα ή ακόμα είμαστε στην αναμονή;

Υ.Γ. Δεχόμεθα και πμ για να μην "καρφωνόμαστε" ;)

Ελεύθερα! Εγώ γέλασα (μέχρι δακρύων) και με το βαρύγδουπο σχόλιο του Τιμογιαννάκη ότι "συμμετέχουμε στην εξόντωση του σινεμά"! Wow, εγκληματίες!!

Ελεύθερα! Εγώ γέλασα (μέχρι δακρύων) και με το βαρύγδουπο σχόλιο του Τιμογιαννάκη ότι "συμμετέχουμε στην εξόντωση του σινεμά"! Wow, εγκληματίες!!

Ασε με μωρέ με αυτήν την κακομοίρα..:BDGBGDB55:

Θα πεθάνει το σινεμά επειδή βάζουμε ελληνικούς υπότιτλους !!!!:flipout:

Παντως στην μεγαλη εμποροπανήγυρι στον Νομό μου πωλούνταν ελεύθερα χιλιάδες αντιγραμμένα ντιβιντί (και σιντί) στα διάφορα σταντ και κανείς ποτέ δεν τους ενόχλησε (γίνεται εδώ και χρόνια αυτό). Επίσης απ όσο γνωρίζω στην Θεσ/νικη στα πλαίσια του...πανεπιστημιακού ασύλου, βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά δεκάδες....Μπιλέλε που πωλούν την πραμάτεια τους, χωρίς καν να μπορούν να ενοχληθούν, ακόμη κι αν υπήρχε τέτοια βούληση!

Re: Απάντηση: Η διανομή υποτίτλων έχει απενεργοποιηθεί επ'αόριστο...

Ασε με μωρέ με αυτήν την κακομοίρα..:BDGBGDB55:

Θα πεθάνει το σινεμά επειδή βάζουμε ελληνικούς υπότιτλους !!!!:flipout:

Εγω παλι, βλεποντας χθες το "Wanted" μου φανηκε σα να ηταν ξεπατικωμα υποτιτλων με ...μερικα ορθογραφικα λαθη για να μη καρφωθουμε...

Μηπως απο κατι τετοια κινδυνευει το σινεμα περισσοτερο?

Σιγουρα παντως θα επρεπε ο σκηνοθετης να διωχθει για πολλαπλη κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας...

Αν βάλουμε γαλλικούς υπότιτλους κινδυνεύει το σινεμά άραγε;

Το σινεμά κινδυνεύει θανάσιμα όταν το βλέπεις. Γιαυτό βάζουν εισητήριο, για το θεραπευσουν από τα βλέμματά σου. Θάλεγα ότι αυτό χειροτερεύει αν έχεις κακό μάτι αλλά δεν το λέω γιατί είναι μεγάλη γρουσουζιά να πιστεύεις σε τέτοια πράγματα.

Το σινεμά πλέον Αλλαξε. Αν κινδυνευει θανάσιμα, δεν ειναι απο το ιντερνετ, δεν ειναι απο τα παιδάκια που κατεβάζουν ασυστολα, ειναι απο τις εταιρίες διανομής, ειναι απ τα 10 ευρω του εισητηρίου και σίγουρα απο τους ηλίθιους που ξεχνάνε να αξιοποιήσου το δευτερο κανάλι διανομής (HD) και οδευουν κατευθείαν στο 3ο (DVD).

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ ειναι το που παρανομώ οταν νοικιάζω το DVD, το αφήνω πάνω στην τηλεόραση, και βλέπω σε HD κατεβασμένη την ταινία. Με κατεβασμένους υπότιτλους. Ο σκηνοθετης (συμφωνα με το προφιλ απονομής των δικαιωματων), ο παραγωγός, οι ηθοποιόι, και το Ελληνικό κράτος ειναι πληρωμένοι.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ Π.... ΧΡΩΣΤΩ?

Εγω παντως εδω που ειμαι Σινεμα ΔΕΝ παω για 2 ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !

α) Πρωτες προβολες κοστιζουν πανω απο 17 ευρα ......
μετα απο 2 βδομαδες κοστιζουν 12 και 8 ευρα σε καθημερινες μερες ....
δηλ, ασχετες μερες πχ, τριτη τεταρτη που εξω ειναι 3 και ο κουκος ....

β) ΟΛΕΣ οι ταινιες εχουν μεταγλωτιση Γερμανικη (αποψη μου αυτο ειναι πολυ ξενερωμα γιατι βλεπεις πχ, Ινδιανους να λενε .. ΑΛΛΕΣ ΙΝ ΟΡΝΤΝΟΥΝΓΚ .... )γιατι οι Γερμανοι βαριουνται να διαβαζουν !!!!!!

ε λοιπον οχι εγω ΔΕΝ τον πεθανα αυτον τον ΣΙΝΕΜΑ .....

αν ηταν τα εισητιρια πιο φτηνα και χωρις μεταγλωτιση θα πηγαινα πολυ πιο συχνα απο τις 2 η 3 φορες το χρονο......

.

β) ΟΛΕΣ οι ταινιες εχουν μεταγλωτιση Γερμανικη (αποψη μου αυτο ειναι πολυ ξενερωμα γιατι βλεπεις πχ, Ινδιανους να λενε .. ΑΛΛΕΣ ΙΝ ΟΡΝΤΝΟΥΝΓΚ .... )γιατι οι Γερμανοι βαριουνται να διαβαζουν !!!!!!

Η μεταγλώτισση είναι μια εφεύρεση του σατανά με σκοπό να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε ο άλλος ο τύπος όταν είδε τον πύργο της Βαβέλ. Για την ακρίβεια, η μεταγλώτιση είναι μια Αμερικανική εφεύρεση στον μεσοπόλεμο (λίγο μετά που πήρε μπρός ο ομιλών κινηματογράφος). Με τις βουβές ταινίες μπορούσαν να συναγωνιστούν γιατί απλά μεταφραζόταν το καρέ με τις λεζάντες. Με τον ομιλώντα κινδύνευαν να χάσουν τις εξαγωγές τους (και κυρίως στις αγορές Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας) και έτσι γεννήθηκε η μεταγλώτιση. (βλέπε David Putnam, The Undeclared War).

Και που να δεις (τρόπος του λέγειν) ταινία σε κάποιο πολωνέζικο δορυφορικό κανάλι, όπου ένας αφηγητής λέει όλους τους διαλόγους, είτε είναι άντρας, γυναίκα, παιδί, γέρος, και από κάτω ακούγεται χαμηλά ο original ήχος. Υποθέτω ότι τα ίδια χάλια θα κάνουν και στα σινεμά τους...

Και που να δεις (τρόπος του λέγειν) ταινία σε κάποιο πολωνέζικο δορυφορικό κανάλι, όπου ένας αφηγητής λέει όλους τους διαλόγους, είτε είναι άντρας, γυναίκα, παιδί, γέρος, και από κάτω ακούγεται χαμηλά ο original ήχος. Υποθέτω ότι τα ίδια χάλια θα κάνουν και στα σινεμά τους...

Χα χα AXN SCI FI πολωνικο ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ

Απο την σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟΕ στον Ε.Τ

http://www.e-tipos.com/pdfViewer?se...e&selectedissuedate=17/10/08&selectedinsert=1
Καλά, ο βαθμός εξαπλούστευσης και παραγωγής "σεναρίων με δράκους" από το σχετικό άρθρο του Παναγιώτη Τιμογιαννάκη, τολμώ να πω ότι ξεπερνά κάθε φαντασία!

Είπαμε να υπερασπιστεί κανείς τα συμφέροντά του αλλά όχι και να λέει τέτοια πράγματα δημοσίως!
Τί μας περνά πια όλους τους, με τα δικά του ειρωνικά γραφόμενα, "μάγκες (και μάγκισες)", ότι δεν έχουμε καν τη στοιχειώδη λογική κρίση και απαραίτητη γνώση πάνω σε τέτοια ζητήματα;!

Η χρήση συγκεκριμένων όρων για να περιγράψει καταστάσεις καθώς και η προσπάθειά του να μας δημιουργήσει "ενοχές" για το "κακόμοιρο" το "σινεμαδάκι", είναι πέρα ως πέρα τεχνηέντως κατευθυνόμενες και τουλάχιστον αξιοπρόσεχτες! Έχει περάσει ο καιρός που τέτοιες τακτικές περνούσαν εύκολα στον πολύ τον κόσμο.
Έλεος πια!

μην ανγώνεστε... και το ελληνικό gr-subs να κλείσει ,όλη αυτή η σκηνή θα μεταφερθεί σε κάποιον ξένο server-ιδιοκτήτη, που δεν αγγίζει η ΕΠΟΕ και μάλιστα γρήγορα.

μην ανγώνεστε... και το ελληνικό gr-subs να κλείσει ,όλη αυτή η σκηνή θα μεταφερθεί σε κάποιον ξένο server-ιδιοκτήτη, που δεν αγγίζει η ΕΠΟΕ και μάλιστα γρήγορα.

Και εγώ σε ξένο ανεβάζω υπότιτλους.
Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως επειδή δεν μπορούν να τα βάλουν με το γάιδαρο το βάλουν με το σαμάρι.
Μήπως δηλαδή ψάξουν και κυνηγήσουν εμένα προσωπικά.

Status
Not open for further replies.