Είναι ok για την digea αλλά δε θα λαμβάνει τα κρατικά κανάλια.Αυτό το πακέτο ας πούμε θα κάνει δουλειά?
Παρουσιάζονται και σε κάποιους από εσάς σπασίματα και μηνύματα αποτυχίας συντονισμού τις τελευταίες 2-3 μέρες; Άλλαξε κάτι στις 12734, 12702 και 12720 ή το tuner του Xtrend μου μου κάνει νερά; Το SNR μου κυμαίνεται από 8.9-9.5db
Mια ερωτηση, πριν απο που επιανε, μηπως απο τοπικους αναμεταδοτες?Στο χωριό μου που βρίσκεται κοντά στα Φάρσαλα Θεσσαλίας, διεκόπη το αναλογικό προ 3 ημερών και σύμφωνα με τον χάρτη της Digea το χωριό μου βρίσκεται σε λευκή ζώνη και δεν καλύπτεται, aka όλο το χωριό έχει μείνει χωρίς τηλεόραση.
Εγώ ενεργώ για λογαριασμό της νονάς μου η οποία είναι μεγάλη σε ηλικία και μόνο μια τηλεόραση είχε παρηγοριά και κοντεύει να σαλτάρει η γυναίκα. Παλεύει 2-3 μέρες ένας ηλεκτρολόγος να βάλει ψηλότερα την κεραία, αλλά τζίφος so far.
Σκέφτηκα λοιπόν τη λύση της δορυφορικής. Τι κόστος έχει ένα πιάτο και ένας αποκωδικοποιητής για να πιάνει κάποιος το μπουκέτο της Digea και κατά πόσο αυτό είναι εφικτό?
Αυτό το πακέτο ας πούμε θα κάνει δουλειά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.