Η Digea και η ΕΡΤ στον Eutelsat 3Β @ 3.1°E

Καλημέρα σε όλους να κάνω και εγώ την ερώτησή μου έχω ένα πιάτο γύρω στο 1,20 θα μπορούσα να δω και το η Digea δορυφορικά και το πακέτο της ΕΡΤ με το ένα πιάτο δεκτή Έχω τον dreambox των 800 hd ναι Αυτα βλέπω τώρα τα ελληνικά κανάλια εκτός τα ΕΡΤ με ένα παλιό πιάτο της Cosmote. Και μία άλλη ερώτηση έχω πάρει τώρα edition picco S2 το έβαλα πάνω μου πιάνει τα κανάλια του Τάχη κλειδωμένα τι πρέπει να κάνω για να δείξουνε

Τα κανάλια είναι κλειδωμένα με κλειδί. Εάν τυχόν βάζεις το κλειδί και δεν ανοίγουν, πιθανόν ο δέκτης να μην αντιλαμβάνεται ότι είναι κλειδωμένα και ίσως χρειαστεί να περάσεις νεότερο λογισμικό. Ποιό λογισμικό έχει τώρα ο δέκτης σου;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε φιλαράκι έβαλα πάνω τον Έντισον έκανα και αναβάθμιση λογισμικού και πάλι γράφει κωδικοποιημένο Πώς βάζεις το κλειδί κανονικά από κει που το αγόρασα δεν πρέπει να το Είχα ανοίξει κλειδωμένο μπορεί κάποιος να μου πει Τώρα τι πρέπει να κάνω μιλάω πάντα για τα Digea κανάλια έχει δίπλα στο κανάλια ένα δολάριο

Ανοίγεις δέκτη, πατάμε μενού., πάμε σύστημα,μετά κλειδιά όπου πρέπει να περάσεις τα κλειδιά της ΕΡΤ για να δεις.
Λογικά θα έχει περασμένα τα κλειδιά για τις 3 μοίρες. Για να το διαπιστώσεις αυτό θα πρέπει να βρεις στην συχνότητα της ΕΡΤ στις 3° να έχει καταχωρημένα τα κλειδιά (πρώτα την συχνότητα, μετά το sid και μετά τα δεκάξι στοιχεία του κλειδιού)
Επίσης εάν έχει περασμένα το λογισμικό τα κλειδιά της ΕΡΤ στις 39 μοίρες, θα δεις να έχει την συχνότητα της ΕΡΤ (12224 ή 12223)... Εάν τα έχει περασμένα τα κλειδιά τις ερτ, δες εάν στο δορυφόρο είναι περασμένη και η σωστή συχνότητα π.χ. Εάν στο μενού των κλειδιών είναι περασμένη ως συχνότητα η 12224 και στην αναζήτηση που έκανες στο δορυφόρο είναι περασμένη η συχνότητα 12223 πιθανό να χρειάζεται να αλλάξεις την συχνότητα στο μενού της ανάζητησης των καναλιών και να βάλεις την 12224 ή ανάποδα.
Τελευταία λύση εάν είναι περασμένα τα κλειδιά των ερτ για τις συχνότητες στις 3° μπορείς στο μενού των κλειδιών να αλλάξεις την συχνότητα και να βάλεις την συχνότητα του hellasat. Ελπίζω με αυτά που γράφω να βρεις λύση. Ποιό λογισμικό φοράει ο δέκτης σου;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@ crazybill
Το ζήτημα με τον dreambox 800 hd δεν μας είπες πως τον δουλεύεις. Δηλαδή με τι emu και από που βλέπει τα κλειδιά. Από τα λεγόμενα σου πρέπει να είναι με cccam και softcam key list. Οταν μπορέσεις επιβεβαίωσε ή πες μας περισσότερα για την λειτουργία του dreambox σου.

Καλησπέρα σας για βοηθήσετε λίγο γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα .
Κάποια κανάλια (digea ) παίζουν σε αυτές τις μοίρες και τα ΕΡΤ σατ σε άλλες μοίρες;;;;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αλλη λυση ειναι ενα μοτερ.........παντως στην περιοχή μου Ν.Α. Βαυαρία με wave frontier που δοκημασα,πολλά ''μωσαικά'' με
ασχημο καιρό.

Με κέντρο τις 21E η 3,0 μοίρες ανατολικά έρχονται οριακά αν το κέντρο είναι στις 19 μοίρες ανατολικά στους Astra δηλαδή πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλυτέρα, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα βγαίνουν και οι δυο δορυφόροι άνετα και με καλή λήψη σήματος στην T90.

Το δοκημασαμε και αυτό,εδω στην περιοχή μου,η απαιτούμενη διαμετρος,χωρίς προβληματα με τις καιρικές συνθηκες είναι 90εκ Κάτοπτρο
και για του 2 Δορυφόρους,οπότε μονο με 2 Κατοπτρα 90εκ,η,με μοτέρ.
Μην ξεχναμε οτι ειμαστε Γερμανία,αυτη την στιγμη εχουμε χιονονερο και θερμοκρασία +5°C. Καί με την δικη μου Fuba 85cm ,Inverto ultra black ,Moter Diseqc 1.3,
εχω σχεδων οριακό σημα Ληψης .

Οπότε ναι με αυτά τα δεδομένα πας σε δυο κάτοπτρα ένα για κάθε δορυφόρο. Αλλά να σου πω τι γνώμη μου? Αν δεν έχεις τα κάτοπτρα και τα αγοράσεις πάρε του ενός μέτρου αντί ενενήντα εκατοστων, καλύτερα λίγο μεγαλύτερα παρά οριακά. Αν ήδη τα έχεις τότε OK.

Αν θες την γνώμη μου μοτέρ δεν αξίζει μόνο για δυο δορυφόρους, εκτός αν το θες για όλο το τόξο εκεί πάλι έγω σε μοτέρ δεν θα έβαζα κάτοπτρο κάτω απο 1,20 cm.

με πιατο 1 μετρο κεντραρισμενο στις 3 ανατολικα για τα καναλια της digea μπορω να πιασω και τον hellas sat 39 να βλεπω και τα κρατικα καναλια στην περιοχη της κρητης.η αυτη η αποσταση ειναι απαγορευτικη για 1 μετρο πιατο ?

με πιατο 1 μετρο κεντραρισμενο στις 3 ανατολικα για τα καναλια της digea μπορω να πιασω και τον hellas sat 39 να βλεπω και τα κρατικα καναλια στην περιοχη της κρητης.η αυτη η αποσταση ειναι απαγορευτικη για 1 μετρο πιατο ?

Όταν μιλάμε για 3E και 39E και να έχουμε και άψογη λήψη και στους δυο δορυφόρους τότε μιλάμε για δυο ξεχωριστά πιάτα του μέτρου τουλάχιστον.

Μια νεα συχνοτητα εχει ξεκινησει εδω και μερικες μέρες στις 3Ε .
Προκειται για την 12684Η 13960 3/5 στην οποια παίζουν τα Ant1, Alpha και Open.
Κλειδι ιδιο με τις παλιες συχνότητες.

Ενδιαφέρον ...

Μπορείς να δεις το bitrate του νέου stream?
Αν είναι μεγαλύτερο από τα παλιά (~25 Mbps αντί για 17 Mbps), προφανώς θα ετοιμάζουν την HD μετάδοση.