Με 27% εντελως οριακα, εγω βλεπω καναλια (γενικα μιλαω,οχι για τα συγκεκριμενα), με blackhole image.Λοιπόν στο vuduo είμαι με snr 27% και εικόνα μηδέν, φταίει το σήμα ή κάτι άλλο; (δε θυμάμαι ποιο είναι το ελάχιστο σήμα για να ανοίξει κανάλι...)
Με 27% εντελως οριακα, εγω βλεπω καναλια (γενικα μιλαω,οχι για τα συγκεκριμενα), με blackhole image.
οποτε δεν βλεπει κανενας τωρα ε?
Οπως εχουμε ξαναπει....ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΥΡΟοποτε δεν βλεπει κανενας τωρα ε?
Εχθές βρήκα χρόνο και έπαιξα λίγο με το lnb στις 33Ε. Για το λόγο ότι δεν έχει τίποτα αξιόλογο το δορυφόρος, μετακίνησα το lnb προς τις 31.5Ε έτσι ώστε να έχω σήμα 30% (Vu+Duo) στις συχνότητες της digea ενώ παράλληλα κέρδισα την παράλληλη λήψη των 31.5Ε (με ένα lnb σε Τ90).
Οπως εχουμε ξαναπει....ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΥΡΟ
Οπως εχουμε ξαναπει....ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΥΡΟ
Εφοσον 120ρια δεν εγκαθιστουνται - τουλαχιστον προς το παρον - τι μεγεθη εχουν μπει τωρα; 80-90ρια ελπιζω πως οχι διοτι η ληψη ειδαμε ποσο οριακη ειναι σε πολλες περιοχες. Αν ναι, τοτε οσοι επιθυμουν την αδιακοπη ληψη των καναλιων, τους οδηγει η Digea σε συνδρομη καποιανου πακετου.
Μπορεις να αναφερεις ποιοι ειναι οι αλλοι αναμεταδοτες που τροφοδοτουνται τωρα;
Δεν ξέρω τι πιάτο έχουν βάλει τώρα.
Ξέρω πως θα πάνε με μεγαλύτερα (μάλλον για ακριβές κατασκευές 1,8m).
Ξέρουν όμως πολύ καλά το πρόβλημα και θα δώσουν αξιόπιστη λύση.
Πρακτικά θα πετύχουν ισο-καλύτερο downtime από ότι είχαν ως τώρα μέσω γοβα για τα αναλογικά.
Δεν νομίζω να χρειαστείς συνδρομή πακέτου αφού θα έχεις πάλι ίδιο/παραπλήσιο downtime!!!!!
Από πληροφορίες "εκ των έσω".....
Η κωδικοποίηση έχει αλλάξει από μπισκότα τύπου1 σε μπισκότα με βιταμίνη E.
Φυσικά είναι διαφορετική και η γέμιση (των μπισκότων) με πιο πολλά ψηφία.
ΔΕΝ παίζουν μαύρο στον αέρα.
Από Δορυφόρο τροφοδοτούν την Αρόη, και Δοβρούτσι, και κάποια άλλα σημεία που δέν είναι SFN.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.