Η Digea στον Εurobird 33E

Λοιπόν στο vuduo είμαι με snr 27% και εικόνα μηδέν, φταίει το σήμα ή κάτι άλλο; (δε θυμάμαι ποιο είναι το ελάχιστο σήμα για να ανοίξει κανάλι...)

Απάντηση: Re: Η Digea στον Εurobird 33E

Λοιπόν στο vuduo είμαι με snr 27% και εικόνα μηδέν, φταίει το σήμα ή κάτι άλλο; (δε θυμάμαι ποιο είναι το ελάχιστο σήμα για να ανοίξει κανάλι...)
Με 27% εντελως οριακα, εγω βλεπω καναλια (γενικα μιλαω,οχι για τα συγκεκριμενα), με blackhole image.

Re: Απάντηση: Re: Η Digea στον Εurobird 33E

Με 27% εντελως οριακα, εγω βλεπω καναλια (γενικα μιλαω,οχι για τα συγκεκριμενα), με blackhole image.

ευχαριστώ, δε θυμόμουνα ακριβώς τα νούμερα και προσπαθώ να βρω τι φταίει...

οποτε δεν βλεπει κανενας τωρα ε?

ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος που να το 'χει ψάξει αρκετά το θέμα ...

δε πειράζει χαλάλι το LNB που αγόρασα, τώρα βλέπω το κανάλι Mont Blanc !!!

Και εγώ πολύ πρόσφατα πρόσθεσα LNB στο Τ-90, στις 33Ε.
"Δεν έχει τίποτα" ο δορυφόρος, απλά είπα να βάλω και ένα LNB εκεί (όπως το ίδιο έκανα και για τις 31Ε + 21Ε).

Εχθές βρήκα χρόνο και έπαιξα λίγο με το lnb στις 33Ε. Για το λόγο ότι δεν έχει τίποτα αξιόλογο το δορυφόρος, μετακίνησα το lnb προς τις 31.5Ε έτσι ώστε να έχω σήμα 30% (Vu+Duo) στις συχνότητες της digea ενώ παράλληλα κέρδισα την παράλληλη λήψη των 31.5Ε (με ένα lnb σε Τ90).

Re: Απάντηση: Η Digea στον Εurobird 33E

Εχθές βρήκα χρόνο και έπαιξα λίγο με το lnb στις 33Ε. Για το λόγο ότι δεν έχει τίποτα αξιόλογο το δορυφόρος, μετακίνησα το lnb προς τις 31.5Ε έτσι ώστε να έχω σήμα 30% (Vu+Duo) στις συχνότητες της digea ενώ παράλληλα κέρδισα την παράλληλη λήψη των 31.5Ε (με ένα lnb σε Τ90).

στο 80ρι μου δε βλέπω να το παίρνει...

Οπως εχουμε ξαναπει....ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΥΡΟ

ευχαριστούμε, χρόνια πολλά !

Οπως εχουμε ξαναπει....ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΥΡΟ

Από πληροφορίες "εκ των έσω".....
Η κωδικοποίηση έχει αλλάξει από μπισκότα τύπου1 σε μπισκότα με βιταμίνη E.
Φυσικά είναι διαφορετική και η γέμιση (των μπισκότων) με πιο πολλά ψηφία.
ΔΕΝ παίζουν μαύρο στον αέρα.
Από Δορυφόρο τροφοδοτούν την Αρόη, και Δοβρούτσι, και κάποια άλλα σημεία που δέν είναι SFN.
Η λήψη στα σημεία γίνεται με ότι πιάτα είχαν πρόχειρα εκείνη τη στιγμή, και θα εγκαταστήσουν μεγαλύτερα.

Κάτι που δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι, είναι πως στα Βουνά αποφεύγουμε όσο μπορούμε τα μεγάλα πιάτα (>1,2m) γιατί ακόμη και βαριές επαγγελματικές κατασκευές υποφέρουν από τους δυνατούς ανέμους.
Σε ψηλά βουνά έχουν γίνει frisbee ακόμη και Prodelin 1,2m....

Δεν είναι τυχαίο πως κανένα κανάλι δεν βάζει πιάτο σε βουνό μεγαλύτερο από 1,2m για λήψη γοβα.

Last edited:
Εφοσον 120ρια δεν εγκαθιστουνται - τουλαχιστον προς το παρον - τι μεγεθη εχουν μπει τωρα; 80-90ρια ελπιζω πως οχι διοτι η ληψη ειδαμε ποσο οριακη ειναι σε πολλες περιοχες. Αν ναι, τοτε οσοι επιθυμουν την αδιακοπη ληψη των καναλιων, τους οδηγει η Digea σε συνδρομη καποιανου πακετου.

Μπορεις να αναφερεις ποιοι ειναι οι αλλοι αναμεταδοτες που τροφοδοτουνται τωρα;

Εφοσον 120ρια δεν εγκαθιστουνται - τουλαχιστον προς το παρον - τι μεγεθη εχουν μπει τωρα; 80-90ρια ελπιζω πως οχι διοτι η ληψη ειδαμε ποσο οριακη ειναι σε πολλες περιοχες. Αν ναι, τοτε οσοι επιθυμουν την αδιακοπη ληψη των καναλιων, τους οδηγει η Digea σε συνδρομη καποιανου πακετου.

Μπορεις να αναφερεις ποιοι ειναι οι αλλοι αναμεταδοτες που τροφοδοτουνται τωρα;

Δεν ξέρω τι πιάτο έχουν βάλει τώρα.
Ξέρω πως θα πάνε με μεγαλύτερα (μάλλον για ακριβές κατασκευές 1,8m).
Ξέρουν όμως πολύ καλά το πρόβλημα και θα δώσουν αξιόπιστη λύση.
Πρακτικά θα πετύχουν ισο-καλύτερο downtime από ότι είχαν ως τώρα μέσω γοβα για τα αναλογικά.
Δεν νομίζω να χρειαστείς συνδρομή πακέτου αφού θα έχεις πάλι ίδιο/παραπλήσιο downtime!!!!!

ΑΝ πανε σε 1.8μ τοτε σιγουρα δεν υπαρχει λογος εφοσον θα εχεις ιδιο downtime οπως με 80εκ στις 9Ε η 13Ε εκτος περιοχων οπως το Ηρακλειο Κρητης οπου εχω δει ποσο χαμηλα λαμβανονται ακομα και σε Mabo 1.70m οι συχνοτητες τους. Κατι μου λεει ομως πως δεν θα αλλαξει κατι οσον αφορα τις διακοπες των επιγειων πομπων και στις περιοχες που δεχονται ισχυροτερο σημα. Τι αναλογικοι, τι ψηφιακοι, η τροφοδοσια ρευματος δεν ειναι το κυριο προβλημα; Διαβαζω συχνα στο satleo που ασχολειται πολυς κοσμος με τα επιγεια ποσο συχνα πεφτει ο με η δε αναμεταδοτης. Ανεξαρτησια απο τη ΔΕΗ και εφεδρια σε ΟΛΟΥΣ τους αναμεταδοτες που προοριζονται σε μεγαλες πλυθισμιακες ομαδες εχει συμπεριληφθει στο σχεδιο η δεν υπαρχουν χρηματα για "τετοιες πολυτελειες";

Δεν ξέρω τι πιάτο έχουν βάλει τώρα.
Ξέρω πως θα πάνε με μεγαλύτερα (μάλλον για ακριβές κατασκευές 1,8m).
Ξέρουν όμως πολύ καλά το πρόβλημα και θα δώσουν αξιόπιστη λύση.
Πρακτικά θα πετύχουν ισο-καλύτερο downtime από ότι είχαν ως τώρα μέσω γοβα για τα αναλογικά.
Δεν νομίζω να χρειαστείς συνδρομή πακέτου αφού θα έχεις πάλι ίδιο/παραπλήσιο downtime!!!!!

καλά θα πηγαίνει το latecy στεφάνι... για παράδειγμα συγχρονίστε την τηλεόραση σε μια συχνότητα Κ.Ε. με Link, σε μια συχνότητα Κ.Ε. με Νόβα, σε μια Ψηφιακή συχνότητα μέσω οπτικής, και σε μια Ψηφιακή συχνότητα μέσω δορυφόρου ... το έχω κάνει το Link είναι αλφάδι.

Από πληροφορίες "εκ των έσω".....
Η κωδικοποίηση έχει αλλάξει από μπισκότα τύπου1 σε μπισκότα με βιταμίνη E.
Φυσικά είναι διαφορετική και η γέμιση (των μπισκότων) με πιο πολλά ψηφία.
ΔΕΝ παίζουν μαύρο στον αέρα.
Από Δορυφόρο τροφοδοτούν την Αρόη, και Δοβρούτσι, και κάποια άλλα σημεία που δέν είναι SFN.

Το ίδιο πράγμα είναι το 1 και το Ε. Και τα δύο καταλήγουν σε ένα CSA cryptoword.

Οπότε, αφού άλλαξε, καιρός να βάλουμε τα ουράνια τόξα μας να το βρουν. Αναμείνατε ...

Θα πρέπει να πάρω ισχυρότερη κάρτα γραφικών, η δικιά μου είναι πολύ αναιμική για να κάνει δουλειά με τα ουράνια τόξα... :Banane0:

και γιατι οταν επιλεγεις καποιο καναλι δειχνει οτι ξεκλειδωνει με το παλιο μπισκοτο ?? σοτος65 θελω και γω καρτα γραφικων

Ετσι ειναι το biss... οτι και να βαλεις σαν κλειδι, παντα δειχνει οτι ξεκλειδωνει. Απλα δεν βλεπεις τιποτε..

FF rainbow tables ε? Μηπως εχει κανεις προχειρο ενα ts να ανεβασει? ΠΧ dreambox, εγγραφη 1-2 λεπτα αλλα χωρις να τρεχει κανενα softcam.