Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Κώστα, Σπύρο, είστε ακόμα φίλοι, έτσι; Με τρομάζετε...
Είμαστε πολύ φίλοι Λευτέρη. 15 χρόνια τώρα.
Ακριβώς γι αυτό μπορούμε να μαλώνουμε όσο άγρια θέλουμε
Είμαστε πολύ φίλοι Λευτέρη. 15 χρόνια τώρα.![]()
Ακριβώς γι αυτό μπορούμε να μαλώνουμε όσο άγρια θέλουμε![]()
Είμαστε πολύ φίλοι Λευτέρη. 15 χρόνια τώρα.![]()
Ακριβώς γι αυτό μπορούμε να μαλώνουμε όσο άγρια θέλουμε![]()
...και δεν του ρίχνω άλλες τώρα γιατί δεν μπορεί ν απαντήσει:τώρα ...βιοπορίζεται.
Fair Play![]()
Εγώ πάντως θεωρώ τον Τσίπρα ως κεφάλαιο για το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και θα μου άρεσε πολύ να τον δω πρόεδρό του.
Μη μπερδευεις τον Τσιπρα με τις τσουπρες...Eγώ αντιθέτως τον ονειρεύομαι διευθυντή στα περιοδικά τού Κωστόπουλου.![]()
![]()
:blink:
ναι τωρα Βιοποριζεται και μολις μπει και διαβασει τα "βελη" θα αρχισει να Βαποριζεται![]()
![]()
![]()
Δεν μας έχεις συνηθίσει όμως σε αυτού του ειδους το σκεπτικό .![]()
![]()
Γιατί, κι εμείς που εκτιθέμεθα σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του, νομίζεις καθαρή την βγάζουμε?![]()
Eγώ αντιθέτως τον ονειρεύομαι διευθυντή στα περιοδικά τού Κωστόπουλου.![]()
![]()
Αλλως τε εσείς επάνω έχετε και την εμπειρία Βούγια.Και αυτός σαν μεγάλο κεφάλαιο ξεκίνησε...:blink:
Τς τς τς... εσύ ως νομικός θα έπρεπε να ξέρεις ότι, μετά από σχετική αίτηση του avclub, βγήκε προεδρικό διάταγμα που προβλέπει στα μέλη του βαρέα και ανθυγιεινά, ανεξαρτήτως ταμείου. Η αίτηση για άμεση συνταξιοδότηση των διαχειριστών της Εκτός απορρίφθηκε (ο άτιμος ο Σωτηρόπουλος δεν το πίεσε το θέμα... :damnyou: ).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι όμως, μετά λύπης μου είδα τον κ. Παρασκευόπουλο, καθηγητή μου, να βγαίνει στον Χατζινικολάου και να υποστηρίζει ουσιαστικώς ότι έπρεπε να μετρήσει οπωσδήποτε υπέρ των καταδικασθέντων, κατά την επιμέτρηση της ποινής των, ο πρότερος έντιμος βίος, με το επιχείρημα ότι εάν δεν είχαν πρότερο έντιμο βίο και ήταν πχ υπότροποι η ποινή τους δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, καθώς το Δικαστήριο εξήντλησε τα όρια της αυστηρότητάς του.
Σαν να υπονοείται δηλαδή ότι υπάρχει ένα είδους τεφτέρι, το οποίο λέει "καταχραστής πρωτόπειρος ποσού μέχρι 1 εκ ευρώ ..... 5 έτη
καταχραστής υπότροπος ποσού μέχρι 1 εκ. ευρώ... 10 έτη
καταχραστής πρωτόπειρος ποσού άνω του 1 εκ ευρώ... 15 έτη
...
κοκ
Αμ εάν ήταν έτσι αφού αποφαινόταν το Δικαστήριο επί της ενοχής, δίναμε τα στοιχεία και μας έβγαζε την ποινή βάσει φόρμουλας ένα κομπιούτερ.
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο άνθρωπος επί της αρχής τοποθετήθηκε, δεν μπορώ να τον εντάξω στους λοιπούς "υπερασπιστές" και υποστηρικτές των καταδικασθέντων.
Κι όμως, μετά λύπης μου είδα τον κ. Παρασκευόπουλο, καθηγητή μου, να βγαίνει στον Χατζινικολάου και να υποστηρίζει ουσιαστικώς ότι έπρεπε να μετρήσει οπωσδήποτε υπέρ των καταδικασθέντων, κατά την επιμέτρηση της ποινής των, ο πρότερος έντιμος βίος, με το επιχείρημα ότι εάν δεν είχαν πρότερο έντιμο βίο και ήταν πχ υπότροποι η ποινή τους δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, καθώς το Δικαστήριο εξήντλησε τα όρια της αυστηρότητάς του.
Σαν να υπονοείται δηλαδή ότι υπάρχει ένα είδους τεφτέρι, το οποίο λέει "καταχραστής πρωτόπειρος ποσού μέχρι 1 εκ ευρώ ..... 5 έτη
καταχραστής υπότροπος ποσού μέχρι 1 εκ. ευρώ... 10 έτη
καταχραστής πρωτόπειρος ποσού άνω του 1 εκ ευρώ... 15 έτη
...
κοκ
Αμ εάν ήταν έτσι αφού αποφαινόταν το Δικαστήριο επί της ενοχής, δίναμε τα στοιχεία και μας έβγαζε την ποινή βάσει φόρμουλας ένα κομπιούτερ.
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο άνθρωπος επί της αρχής τοποθετήθηκε, δεν μπορώ να τον εντάξω στους λοιπούς "υπερασπιστές" και υποστηρικτές των καταδικασθέντων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.