Απάντηση: Re: Η δημοκρατία στα πανεπιστήμια.
Ωραία όλα αυτά. Να συμφωνήσω ότι κάποιοι βολεύονται (εάν δεν έχουν βάλει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι ίδιοι) με αυτά τα "60 άτομα".
Εμείς όμως οι υπόλοιποι (πολλοί από εμάς τελοσπάντων) γιατί εξανιστάμεθα στο αυτονόητο, δηλαδή στη βιαία απομάκρυνση αυτών των 60 από το χώρο του πανεπιστημίου και την αντιμετώπισή τους, παρά ομιλούμε για κατάλυση του ασύλου και της δημοκρατίας κατ' επέκταση?
Γίνεται το τελευταίο ή δεν γίνεται? Άρα κι εμείς (εσείς ή όποιοι εσείς μάλλον, καθώς εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης) παίζετε το παιχνίδι των "κάποιων", όπως καταλήγω με το φτωχό μου το μυαλό. Όχι πείτε μου, γιατί δεν κατόρθωσα να το διακρίνω από τα γραφόμενά σας, θα αντιδρούσατε εάν αύριο εισέρχονταν αστυνομικές δυνάμεις και έπαιρναν "σηκωτούς", που λέμε", αυτούς τους "60" -ή όσους ή όποιους είναι- ?
Και γιατί κανείς δεν ξεσηκώνεται γιά τούς επιδοτούμενους,πού έχουν καταλάβει θέσεις-κλειδιά στο εκπαιδευτικό σύστημα και μάλιστα αποτελούν και stars τών διαπλεκομένων ,που τούς προωθούν σε όλα τά Μ.Μ.Ε.??
Ποιοί είναι πιό επικίνδυνοι.??
Αυτοί ή οι 100 ´αντεξουσιαστές´??
Ποιοί αποδομούν διαρκώς Ιστορία,Γλώσσα και είναι μέσα σε όλα τά ευρωπαϊκά προγράμματα και άμα τούς πειράξει κάποιος ξεσηκώνεται ο γενικός χαμός??
Aυτούς γιατί δεν τούς αγγίζει κανείς(έχει ελεγχθεί ποτέ πώς ανέβηκαν στις Πανεπιστημιακές βαθμίδες??)αλλά αντιθέτως θεωρούνται πνευματική ελίτ πού έχει κάθε δικαίωμα να λοιδωρεί τον απλό Πολίτη ως ´ψυχωτικό ´ή ως ´housewife'??
Ολοι αυτοί επιθυμούν οποιαδήποτε αλλαγή στο σημερινό Status Quo??
Oχι κατά την γνώμη μου...
Φτάσαμε στο σημείο ο τίτλος τού Καθηγητή να θεωρείται ´Απόλυτη αυθεντία´λές και έχουμε επιστρέψει στην μετεμφυλιακή εποχή και μερικές φορές ακόμα και στην περίοδο τής Ιεράς Εξέτασης,κατ´αναλογίαν...
Ποιοί ειναι λοιπόν το μεγαλύτερο πρόβλημα..
Ολοι αυτοί ή οι 100 ´αντεξουσιαστές´??
Aς ψάξει να βρεί κάποιος πιθανές υπόγειες συναλλαγές μεταξύ τών τραμπούκων που κυκλοφορούν ελευθεροι στά Πανεπιστήμια και μερικών ´αυθεντιών´καί τό ξανασυζητάμε...
Οπως και στην σχέση μεταξύ Γυμνασίου και Λυκείου και παραπαιδείας..