Η εμπειρια μετραει.

KYSER

Established Member
8 May 2010
221
rhodes
Αγαπητοι φιλοι του AV CLUB!Πρωτα απο ολλα, θελω να σας ευχαριστησω που με δεχθηκατε στην παρεα σας.Διαβαζω τα forrums εδω και καιρο και αποφασισα και εγω να γινω μελος.ΠΡΩΤΟΝ για να εκφερω και εγω την ταπεινη μου γνωμη(οπου με περνει,μια και η γνωσεις μου για το"sport"ειναι εντελως επιφανιακες) και ΔΕΥΤΕΡΟΝ,για να χρησιμοποιησω την δικη σας ΓΝΩΣΗ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ ωστε να ολοκληρωσω επιτελους το ιδανικο κατα με συστημα!Με την μεγαλη βοηθεια του καλου μου φιλου Γιαννη Μιχαηλου απο τον ΟΡΦΕΑ πετρουπολης εχω στην κατοχη μου τον ΕΜΙΤΤΕΡ 2 ΕΧ .Συμφωνα με τον Γιαννη και τα διαφορα forrums παγκοσμιως, ειναι ενας απο τους καλυτερους ολοκληρωμενους ανεξαρτιτως τιμης.Το μονο που καταφερα ειναι να αφησω το υπολοιπο συστημα πολα κλικ πισω(καταλαβαινετε τι ενωω).Οχι οτι το συστιμα δεν παιζει καλυτερα απο ποτε,αλλα πιστευω οτι ο EMITTER ειναι ικανος να προσφερει αυτην την "μαγεια" που ολοι μας ψαχνουμαι αν εχει τα καταληλα συνοδα.Ο ηχος που ψαχνω ειναι ο "organic" μουσικος και ετσι τα ακολουθα μηχανηματα μου ερχονται στον νου.dac stylos had,weiss medea, audio note 4.1 bal.,acoustic arts tube dac ,single cdp amr 77.1. Για ηχεια ATC 100 pasive,KLIPSH PALLADIUM,KEF 207.2 η οτι διποτε εχετε ακουσει και πιστευεται οτι θα δεσει με τον emitter.(υποτιθεται οτι οδηγει τα παντα!!)Το δωματιο ειναι 60τμ.Η εμπειρια σας και η γνωση σας θα με βοηθησει στο τεριασμα του συστιματος μου.Θελω επιτελους να αρχισω να ακουω μουσικη και να σταματησω να "ψαχνομαι"Απο ΡΟΔΟ σας ευχαριστω θερμα !!!(Γιαννη Μιχαηλο σε εσενα χιλια ευχαριστω!!!!!!!)

Για DAC θα σου προτεινα ενα απο τα δυο πρωτα. Εχω το Weiss Medea και ειναι φανταστικο αλλα ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το HAD ειναι σαφως ανωτερο.... Δεν παιζει ομως αρχεια 24/96. Τα αλλα που αναφερεις δε τα εχω ακουσει σπιτι μου....

Για ενα καλο συστημα με ASR κοιτα το συστημα στην κορυφη της σελιδας...

http://www.stylos-sys.com/comment_en.htm

Για DAC θα σου προτεινα ενα απο τα δυο πρωτα. Εχω το Weiss Medea και ειναι φανταστικο αλλα ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το HAD ειναι σαφως ανωτερο.... Δεν παιζει ομως αρχεια 24/96. Τα αλλα που αναφερεις δε τα εχω ακουσει σπιτι μου....

Για ενα καλο συστημα με ASR κοιτα το συστημα στην κορυφη της σελιδας...

http://www.stylos-sys.com/comment_en.htm
να σου πω την αληθια αυτη ηταν η αρχικη μου ιδεα!με το 1500 ομως τις oracle και οχι το 2500,και τα piano cera anti ta contrivas.Οσο για cables,ειδες τις τιμες??Ισως κατι λιγοτερο ακριβο απο argento. H γνωμη σου??

Re: Απάντηση: Η εμπειρια μετραει.

Για dac αξίζει να έχεις υπόψιν κ αυτό της naim.
το naim dac -hdx-ps ειναι στο προγραμα να τα ακουσω στου Μηχαιλου οταν ανεβω για την εκθεση,η γνωμη μου ομως ειναι οτι δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με stylos had ,weiss medea ,audio note,or acoustic arts.

για καινουργια καλωδια απο Argento κορυφαιο value for money ειναι τα Οrganic... Το Serenity Master Reference ειναι αρκετα καλυτερο απο το Organic αλλα δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με τη σειρα Flow.

Τα Flow που εχω εγω ειναι σαφως καλυτερα απο το κορυφαιο μοντελο της προηγουμενης σειρας το Serenity Master Reference (τα εχω συγκρινει και δε το πιστευα ποσο καλυτερο θα μπορουσε να ειναι).

Τα καλωδια ειναι το τελευταιο που πρεπει να ασχοληθεις σε αυτη τη φαση. Παρε τα μηχανηματα που θες και βλεπεις. Και τα Organic μια χαρα ειναι για αρχη και ειναι πολυ φτηνα (για ενα τετοιο συστημα)...

Τα Piano Cera ειναι κατα πασα πιθανοτητα τα επομενα ηχεια μου και μαλλον καλυτερα overall απο τα Contriva εαν δε θελεις να γεμισεις πολυ μεγαλο χωρο... Παντως τα εχω ακουσει σε χωρο 40τμ και γινοταν χαμος απο το μπασο (τα ακουσα μαλιστα με πηγη το HAD)...

φίλε Kyser

Αν μου επιτρέπεται σαν επαγγελματίας, να προτείνω και το dac Debussy
http://www.dcsltd.co.uk/product/debussy-dac

[disclaimer: ασχολούμαι επαγγελματικά με την εταιρεία αυτή, λάβε το υπόψη]

για μεταχειρισμένα Argento cables σε καλές τιμές, αν θες ρίξε εδώ μια ματιά:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=41167&page=10

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
φίλε Kyser

Αν μου επιτρέπεται σαν επαγγελματίας, να προτείνω και το dac Debussy
http://www.dcsltd.co.uk/product/debussy-dac

[disclaimer: ασχολούμαι επαγγελματικά με την εταιρεία αυτή, λάβε το υπόψη]

για μεταχειρισμένα Argento cables σε καλές τιμές, αν θες ρίξε εδώ μια ματιά:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=41167&page=10

Ευχαριστώ
Η DCS ειναι φυσικα μεγαλη ετερεια! Για το Debussy πρεπει κανεις να περιμενει να αποδηξει την αξεια του εναντι του ανταγονισμου.Πιστευω να το ακουσω στην εκθεση!!

Last edited by a moderator:
εχεις αρχισει λιγο αναποδα...
ψαξε για τα ηχεια αρχικα....
σε αυτα τα επιπεδα τιμων μην παρασυρεσε απο κανενα φορουμιστα και κυριως απο κανενα εμπορα.(δεν μιλαω συγκεκριμενα για τους προλαλησαντες...)
με βαση πχ την περιγραφη που κανεις για τον ηχο που θες, τα ηχεια που σου προτεινουν μην πας καν να τα ακουσεις.
οσο για τα dac, αμα βρεις κανα audionote σαν και αυτο που θες και το ακουσεις δεν θα μπορεις ουτε γiα λιγο να ακουσεις τα λοιπα... με βαση παντα αυτο που λες οτι ψαχνεις.
υπομονηηηη...
Νικος

(σορρυ.. τι ειναι ρε παιδια τα organic? ποιας εταιριας? λινκ?)

Φιλε VetNik Aν διαβασεις το profile μου θα δεις το παρων συστημα!Ο ερμης ειναι love-hate,ενα πραγμα,συμφωνα με τα παιδια του AVCLUB.Moυ αρεσει να ακουω σε μεγαλες σταθμες, και αυτο ο ερμης μου το δινει και με το παραπανω!! Οσο για το αν παρασυρομαι απο φορουμιστες και εμπορους,εχεις πιστευω λαθος. Διαβαζοντας προσεκτικα τα φορουμς(οπου συμετεχουν και εμποροι)μπορεις να παρεις περσσοτερες απο μια ιδεα για καποιο μηχανημα. Ενα παραδειγμα!! Καποιος φορουμιστας εμπορας,που υποστηριζει με μανια τα μηχανηματα του(και καλα κανει)εγραψε καποτε "για τα ενυσχητικα(ASR)δεν εχω να πω τιποτα,οδηγουσαν σωστα τα ηχεια). Τωρα αν παρω υποψη οτι ο κυριος αυτος δεν πουλαει ASR,και οτι στο συνκεκριμενο συστημα του "ξινησαν"λιγο τα ηχεια(+100000 YG) εμενα πρωσοπικα μου λεει πολλα για τον ASR. Φυσικα υπαρχουν πολλα παραδειγματα στα δικα μας και ξενα φορουμς, απλα πρεπει να διαβαζεις οχι αυτα που γραφουν αλα αυτα που δεν γραφουν. Το αλλο ειναι οτι δεν εχω την δυνατοτητα να επισκεπτομαι μαγαζια οπως εσεις στην Αθηνα.Μενω Ροδο,οπου το sport το δικο μας δεν υπαρχει!!! Φιλικα KYSER.

Το θέμα που βάζεις σηκώνει πολύ νερό στο κρασί
δεν θα σου πώ ουτε σαν επαγγελματίας - δεν είμαι -
ουτε σαν μέλος γνώμη
Τα πάντα εξαρτώνται απο εσένα και το πως θες να ακούς μουσική
απλά ξεκαθάρισε το
Δυστυχώς γιά εσένα Οδυσέα
οι σειρήνες είναι πολλές και η ΙΘΑΚΗ μακρυά και προσωπική

Last edited:
Το θέμα που βάζεις σηκώνει πολύ νερό στο κρασί
δεν θα σου πώ ουτε σαν επαγγελματίας - δεν είμαι -
ουτε σαν μέλος γνώμη
Τα πάντα εξαρτώνται απο εσένα και το πως θες να ακούς μουσική
απλά ξεκαθάρισε το
Δυστυχώς γιά εσένα Οδυσέα
οι σειρήνες είναι πολλές και η ΙΘΑΚΗ μακρυά και προσωπική
Το ξερω οτι τα παντα εξαρτωνται απο εμενα,και φυσικα η δικη μου αποφαση θα υπερυσχισει(λογικο ειναι αφου πληρωνω εγω!).Ομως η εμπειρια και η γνωμη ανθρωπων που εχουν ακουσει δεκαδες συστηματα πρεπει να ειναι τουλαχιστον σεβαστη!!!Το θεμα ειναι,οποτε ανεβαινω Αθηνα,να ακουω λιγοτερα μηχανηματα,περισσοτερη ωρα,ωστε να εχω πιο καθαρη εικονα!Οσο για την ΙΘΑΚΗ φιλε μου,ολοι μας την ψαχνουμε!!!!:ernaehrung004:

Φιλε VetNik
....................
Φιλικα KYSER.

φιλε καισερ,
δεν ειπα οτι παρασυρεσε, ειπα να προσεξεις να μην παρασυρεσε...
μπορω να σου πω ιστοριες για εμπορες απειρες, τοσο καλες οσο και ....
το οτι εισαι ροδο δεν ειναι δικαιολογια.
οταν μιλας για kef ref 207/2 δεν ειναι δυνατον να μην τα ακουσεις πολεςς φορες πριν τα αποκτησεις...
επισης, ελπιζω να εχεις καλο χωρο, μελετημενο και "ρυθμιζμενο" αλλιως ολες οι προηγουμενες συζητησεις δεν εχουν καμια βαση.
δεν μιλαμε για τα δικα μου τα κεφ ρεφ βασης, μιλαμε για αααλλλη φαση...
αντε, ετοιμασου για ακροασεις...
Φιλικα
Νικος

...................

το οτι εισαι ροδο δεν ειναι δικαιολογια........................

αντε, ετοιμασου για ακροασεις...
Φιλικα
Νικος

Πλακα κανεις, ε?????:fahne90: