Αγαπητοι φιλοι του AV CLUB!Πρωτα απο ολλα, θελω να σας ευχαριστησω που με δεχθηκατε στην παρεα σας.Διαβαζω τα forrums εδω και καιρο και αποφασισα και εγω να γινω μελος.ΠΡΩΤΟΝ για να εκφερω και εγω την ταπεινη μου γνωμη(οπου με περνει,μια και η γνωσεις μου για το"sport"ειναι εντελως επιφανιακες) και ΔΕΥΤΕΡΟΝ,για να χρησιμοποιησω την δικη σας ΓΝΩΣΗ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ ωστε να ολοκληρωσω επιτελους το ιδανικο κατα με συστημα!Με την μεγαλη βοηθεια του καλου μου φιλου Γιαννη Μιχαηλου απο τον ΟΡΦΕΑ πετρουπολης εχω στην κατοχη μου τον ΕΜΙΤΤΕΡ 2 ΕΧ .Συμφωνα με τον Γιαννη και τα διαφορα forrums παγκοσμιως, ειναι ενας απο τους καλυτερους ολοκληρωμενους ανεξαρτιτως τιμης.Το μονο που καταφερα ειναι να αφησω το υπολοιπο συστημα πολα κλικ πισω(καταλαβαινετε τι ενωω).Οχι οτι το συστιμα δεν παιζει καλυτερα απο ποτε,αλλα πιστευω οτι ο EMITTER ειναι ικανος να προσφερει αυτην την "μαγεια" που ολοι μας ψαχνουμαι αν εχει τα καταληλα συνοδα.Ο ηχος που ψαχνω ειναι ο "organic" μουσικος και ετσι τα ακολουθα μηχανηματα μου ερχονται στον νου.dac stylos had,weiss medea, audio note 4.1 bal.,acoustic arts tube dac ,single cdp amr 77.1. Για ηχεια ATC 100 pasive,KLIPSH PALLADIUM,KEF 207.2 η οτι διποτε εχετε ακουσει και πιστευεται οτι θα δεσει με τον emitter.(υποτιθεται οτι οδηγει τα παντα!!)Το δωματιο ειναι 60τμ.Η εμπειρια σας και η γνωση σας θα με βοηθησει στο τεριασμα του συστιματος μου.Θελω επιτελους να αρχισω να ακουω μουσικη και να σταματησω να "ψαχνομαι"Απο ΡΟΔΟ σας ευχαριστω θερμα !!!(Γιαννη Μιχαηλο σε εσενα χιλια ευχαριστω!!!!!!!)