Εγώ θα σου μεταφέρω την εμπειρία μου απο ένα σύστημα (όχι δικό μου, αλλά το ζώ σχεδόν κάθε μέρα), που αποτελείται απο τα κορυφαία naim (555, 552, 2χ500) να οδηγούν τα atc 100 παθητικά, καθώε και ένα weiss minerva για τον υπολογιστή και το blu ray. Πριν φθάσει σαυτό το σεταπ ξεκίνησε απο τις πρώτες σειρές της naim (282+2x250.2, 252+2x300) και cdp τα cds και cdx. Επίσης για ηχεία δοκιμάστηκαν κάμποσα.
Λοιποόν το χαρακτηριστικό του ATC είναι η καθαρότητα-διαύγεια, η σκηνή, δεν μπουμάρει, η εκπληκτική μεσαία και υψηλή και φυσικά η ευχαρίστηση ότι υπάρχει και χαμηλά μουσικό πρόγραμμα και δεν κρεμάει. Πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά παραπάνω για να πάρεις, έτοιμο, καλλίτερο ηχείο. Επαιξε και με πιο γήινα-φθηνα ενισχυτικά πολύ καλά (viola κλπ), τι έχανες; έχανες εκείνο το κλικ που κάνει(

την διαφορά αλλά κοστίιιιιιιιιιιιζει. Εξίσου καλά έπαιξε και το 50άρι, που ανάλογα με τον χώρο μπορεί να παίξει και καλλίτερα απο το 100άρι. Η εμπειρία απο αυτό το σύστημα είναι ότι τα ηχείο βγάζει την διαφορά των συσκευών και η μέθεξη που σου προσφέρει το συγκεκριμένο σεταπ εκπληκτική. Βέβαια (επειδή ακούω και το ενεργό το 100άρι) η πεποίθησή μου είναι ότι η υπερβολή των τελικών δεν χρειάζονταν, το ενεργό(discrete) είναι υπεραρκετό.
Καλόν είναι, αφού έχεις πρόσβαση στον Ορφέα, επειδή έχει πολύ καλή πολιτική σαυτό το θέμα, να ακούσεις και τα triangle quator και audio physic virgo.
Επειδή τα χρήματα που θα εκταμιεύσεις είναι πολλά, ζήτα και απο τον Ορφέα αλλά και απο τον Ζαφειρόπουλο, και απο οποιονδήποτε αντιπρόσωπο(εαν δεν σου το κάνει προσπέρασέ τον) να σου στείλουν demo στον χώρο σου να τα ακούσεις. Στον δικό σου χώρο το πιο πιθανό είναι να παίξουν εντελώς διαφορετικά, ο χώρος σου δεν έχει καμμία σχέση με τον χώρο του αντιπροσώπου και επειδή θα συνεχίσεις να ζείς στον δικό σου χώρο επιβάλλεται να ακούσεις τις συσκευές στον χώρο σου.. Καλή επιλογή.