Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Ενωεις τα TIDAL??Βαλε και κανα TAD μεσα...
Παντως στην 1η σου επιλογη συμφωνουμε...
Ενωεις τα TIDAL??
CES 2008ακριβως....
την πρωτη μερα στο Μοναχο που τα Tidal επαιζαν χαλια μονο τα TAD ηταν τα ηχεια που πραγματικα ζηλεψα και ειπα οτι απο ολα αυτα που ακουσα αυτα θα ηθελα στο σπιτι μου. Βεβαια την Κυριακη φαγαν και αυτα τη σκονη του Sunray...
για να καταλαβεις τα γουστα μου, τα YG που πολλοι λατρεψαν υπηρχαν στιγμες που μου φαινοταν οτι ακουω το Stomp (εκεινο το Βρετανικο show που κοπανανε κατι τενεκεδες μεταξυ τους)...
Ρε εσεις τα Raihdo δεν τα ακουσε κανενας? Ουτε τα c3 ουτε τα κτηνη τα c4?
Που εισαι αγορι μου!!!!!
Ο καλυτερος ηχος που ακουσα ποτε!!!(στην Αμερικη)
CDP NAKAMICHI pa/ca NAKAMICHI KAI TA KLIPSCHORNS.
Και εγω το ιδιο φιλε μου!Τοτε στην αμερικη ακουγα κυριως τα CARVER AMAZING SILVER οταν ομως ηθελα διασκεδαση τα HERESY'S εκαναν την δουλεια!!Παρόλο που ακούω κυρίως από τα ATC SCM40 και τα Martin Logan Purity, με αυτά που διασκεδάζω είναι τα τροποποιημένα μου Heresy και 18ιντσα sub!
ρε παιδιά ο άνθρωπος ζητάει ηχείο 8 - 15.000 τι SunRay, YG , TAD του λέτε ????
Ακουσε κάποια Sonus Faber (Elipsa) , ATC, Kharma (3.2) , Focal (Scala Utopia)
ρε παιδιά ο άνθρωπος ζητάει ηχείο 8 - 15.000 τι SunRay, YG , TAD του λέτε ????
Ακουσε κάποια Sonus Faber (Elipsa) , ATC, Kharma (3.2) , Focal (Scala Utopia)
Tα Ascendo όσες φορές τα έχω ακούσει είναι πιο χρωματισμένα και από αγγλικό ηχείο.
Kαλημερα THEMILOC.
Kαποιος εγραψε(AUDIOGON) οτι τα ATC/ASR πανε πακετο. Η γνωμη σου??
Φιλε ΚΟΨ.
H αλήθεια είναι ότι τα Tidal τα αδικείς χαρακτηρίζοντάς τα ηχεία. Ο ήχος του Sunray ήταν κάτι το μαγικό, κάτι το ανεπανάληπτο.
Για μένα δεν υπάρχει ηχείο που μπορεί να σταθεί δίπλα τους. Θα σου έλεγα να μην κάνεις καμία κίνηση πριν τα ακούσεις. Μου είχαν πει το ίδιο πράγμα πριν κάποια χρόνια και δυστυχώς δεν το έκανα, είπα "Έλα μωρέ τώρα, υπερβολές...."! Ακόμα το πληρώνω και χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.