Η Επανάσταση των Χάλκινων [Blood, Sweat & Tears, Chicago]

δεν είδα όμως να γίνεται αναφορά στο Chicago V και ιδίως σ αυτά τα αριστουργήματα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τώρα το αν ο μακαρίτης ήταν καλύτερος κιθαρίστας από τον άλλο μακαρίτη, it΄s a long story που αγγίζει τα όρια του urban myth, ίσως όχι τόσο όσο το ότι ο Τζίμης γουστάριζε και τον Χιώτη, αλλά γενικά επειδή ο Χέντριξ ήταν πολύ μετριόφρων έλεγε συχνά για άλλους καλά λόγια. Όπως επίσης έλεγε για τον Fripp....

Αρχηγέ, στο #11, υπάρχει η επιβεβαίωσή μου για τα καλά της δισκογραφίας τους, απλά τα δύο πρώτα έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα, για πολλούς λόγους σχετιζόμενους με την εποχή που τους άκουγα και τις 'καταστάσεις' με τις οποίες συνδέθηκαν...

Σπύρο, σίγουρα αυτό είναι το πρωταρχικό μας κίνητρο, αλλά εσύ πέρα από τις "δικές" σου μουσικές είσαι 'ανοικτός' σε ακούσματα και αποδειγμένα δεν σε περιορίζουν οι ημερομηνίες.
Ε ναι, επίσης μου γυρνάει το μάτι με τους gatekeepers.
Τώρα μουσικά, είμαι πιο κοντά στον Ντοκ, που είναι ο Ντοκ, φέρτε τον πίσω. (Ελπίζω να είναι καλά). 😀

Πέρα από τις βλακείες, η 'δουλειά' που κάνεις είναι φοβερή, τέρμα οργανωτικός, κρίμα που δεν υπάρχει κάποιος εκδοτικός οίκος να σε "αναλάβει".
Άλλη χάρη το χειροπιαστό.

Εγώ είμαι του diy , του συναισθήματος της στιγμής, αλλά αυτό δεν απασχολεί και δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

• Love
Reactions: grio
μακάρι να τύχει να διαβάσουν και τίποτε περαστικοί και να μπουν στον μαγικό κόσμο αυτών των γκρουπάρων ...
Περαστικός εδώ! 10 χρόνια τώρα, αλλά και πιο πριν στο avforum, έχω έρθει σε επαφή με δεκάδες μουσικάρες εξαιτίας των παρουσιάσεων του φόρουμ.
Δεν λένε τίποτα τα σχόλια, μην ασχολείστε, δεν είναι όπως στα social media που τα σχόλια και τα λάικ ταΐζουν τον αλγόριθμο και σπρώχνουν ένα κάρο σαβούρα στα feeds μας.

Περαστικός εδώ! 10 χρόνια τώρα, αλλά και πιο πριν στο avforum, έχω έρθει σε επαφή με δεκάδες μουσικάρες εξαιτίας των παρουσιάσεων του φόρουμ.
Δεν λένε τίποτα τα σχόλια, μην ασχολείστε, δεν είναι όπως στα social media που τα σχόλια και τα λάικ ταΐζουν τον αλγόριθμο και σπρώχνουν ένα κάρο σαβούρα στα feeds μας.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα λάικ αδελφέ.
Μη σου πω ότι ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα.
Χάνεται η αληθινή αλληλεπίδραση.

• Like
Reactions: grio and NassosT
Ε ναι, επίσης μου γυρνάει το μάτι με τους gatekeepers.
Τώρα μουσικά, είμαι πιο κοντά στον Ντοκ, που είναι ο Ντοκ, φέρτε τον πίσω. (Ελπίζω να είναι καλά). 😀

by popular demand...θα μεταβιβάσω

• Love
Reactions: Haagenti
Άλλος ένας περαστικός που άρχισε ν' ακούει progressive, Steely Dan και James Taylor διαβάζοντας παρουσιάσεις εδώ... Γράψτε, ο κόσμος το χρειάζεται
αλλά δεν το ξέρει!

Γεγονός είναι ότι αυτό που έγραψε ο Άλφας : ''για τους περαστικούς και πάνω απ΄ όλα για την πάρτη μου'' ισχύει νομίζω για όλους τους παρουσιαστές και παρουσιάσεις ... το λέγαμε και με τις ψυχές που κάποτε έγραφαν εδώ ...

ΥΓ. : Για κάποιο λόγο, τελευταία, δεν μπορώ να κοουτάρω τα μνμτ , πχ΄ τώρα ήθελα να κοουτάρω τον Σπυράκο και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει η σελίδα, οπότε απλώς αντέγραψα τα λεγόμενα του ... συνβαίνει και σε άλλους ;

Εν τω μεταξύ εγραψα εκ παραδρομής "10 χρόνια" και εννοούσα 20! WTF?

Αλήθεια, κλείνει 20 χρόνια το avclub σε λίγες μέρες!

Παίδες, σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας!

Όπως και να το κάνεις, πέρα από τη προσωπική ικανοποίηση, η όποια ζωντάνια στα νήματα είναι ένα κίνητρο για τη συνέχεια...

Βάζω το Child Is Father To The Man, αν δεν μου αρέσει θα πέσει report. :cool:
Edit, το πρώτο κομμάτι το απογείωσε ο Donny ερμηνευτικά ..Γνώμη μου.

Βάζω το Child Is Father To The Man, αν δεν μου αρέσει θα πέσει report. :cool:
Edit, το πρώτο κομμάτι το απογείωσε ο Donny ερμηνευτικά ..Γνώμη μου.
Θα σε ενθουσιάσει, είναι ότι καλύτερο έκανε ο Al Kooper. Το άλμπουμ έχει ηχητικό πλουραλισμό, κάπου θα σε πετύχει, δεν μπορεί!

• Like
Reactions: Haagenti
Θα σε ενθουσιάσει, είναι ότι καλύτερο έκανε ο Al Kooper. Το άλμπουμ έχει ηχητικό πλουραλισμό, κάπου θα σε πετύχει, δεν μπορεί!
Θέλω πολλές ακροάσεις, δεν παίρνω στροφές με τη μια.
Κάτι αλλαγές τέμπο βλέπω μέσα στα κομμάτια και μια φαντασμαγορική (τουλάχιστον) ενορχήστρωση.
Το Just one smile εντυπωσιακό.

• Like
Reactions: grio
Ότι σας διαβάζουμε σας διαβάζουμε.... ανελλιπώς μάλιστα!
Να ακούσουμε αυτά που μας βάζετε να διαβάζουμε δυσκολευόμαστε 😄
Διαβάζοντας σας, ξέρω τι δεν θα ακούσω.
Εφόσον λοιπόν είναι μακρυά από τις δικές μου μουσικές προτιμήσεις,δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράψω.
Όμως είναι απόλαυση να σας διαβάζω.
Συνεχίστε,όαση μέσα στις μπούρδες του διαδικτύου τα γραπτά σας.
Και φυσικά κάποιος μπορεί να ακολουθήσει,αν έχει ανοιχτό μυαλό σε ακούσματα και του κάτσει η φάση.

Σπυράκο το Apocalyptic Raids δεν το ήξερα καν ... το των αστροναυτών το ήξερα και το γουστάρω ...

Μην με παρεξηγείς όμως, έχουμε μια διαφορά ηλικίας που ξεχνώ ... στα μικράτα μας, στους σχετικούς κύκλους που κωλοβαράγαμε, δεν φτουρούσες αν δεν ήξερες τα άλμπουμ του Αλ Κούπερ και δεν είχε διαβάσει τα βίπερ ΣΑΣ του Ζεράρ ντε Βιλιέ, με τον Μάλκο Λίνγκε ...

παρουσιαση εγγυηση ποιοτητος,οπως παντα απο Γρηγορη..
Μουσικαρες απο γκρουπαρες , ηχος που αναπτυχθηκε και μεγαλουργησε αποκλειστικα στην αμερικη. οι αγγλοι εχουν το prog
μας αρεσουν και οι 2 ''σχολες''
Το 1982 ο Πετριδης με αφορμη το eye of the tiger που ηταν νουμερο 1 σε ολο τον πλανητη (6 εβδομαδες billboard hot 100)
εκανε ωραιο αναλυτικο αφιερωμα στον Peterik
οι tower of power σχεδον αγωστοι εδω..

• Like
  • Love
Reactions: #@george@# and grio