Η "Euroleague" στη NOVA μέχρι το 2017

Νομίζω ότι απο του χρόνου θα είναι υποχρεωτικά όλα HD.

Κοιτά είναι πολλοί αγώνες, θέλει πολύ capacity, και το κυριότερο δεν έχει τα λεφτά που έχει το Europa ή το CL. Αν τα συνυπολογίσεις όλα αυτά, τελικά δεν είναι απαράδεκτο. Μην ξεχνάς ότι απο πρόπερσι μόνο τα Europa είναι υποχρεωτικά HD. Και το Europa έχει λεφτα.

Last edited:
Η παραγωγή σε κάθε χώρα είναι ανεξάρτητη με το θα ανεβάσει η Overon για την Euroleague. Η Euroleague ανεβάζει μόνο 1 παιχνίδι την αγωνιστική σε HD και αυτό είναι αυτό που χαρακτηρίζει match of the week. Τώρα αν κάποια κανάλια κάνουν την παραγωγή σε HD για αυτούς, είναι άλλη ιστορία.

thanx για τις πληροφοριες..κ για μενα ειναι απαραδεκτη να χει μονο ενα ματς..

Είδα σε spot για την Euroleague, 4 αγώνες σε HD αυτή την εβδομάδα από το NS2 HD.
Ο Παναθηναικός στο NS3.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Θυμάμαι πέρυσι την 1η αγωνιστική, είχε δείξει 3 αγώνες σε HD, αλλά μετά έδειχνε 1 ή 2, δεν θυμάμαι πολύ καλά.
Οπότε, 4 αγώνες σε HD αυτή την αγωνιστική, συν την HD ομάδα του Παναθηναικού που λάμπει, είτε σε SD, είτε σε HD, μας κάνουν 5 αγώνες σε HD!:2thumb22sup:

Ο Παναθηναικός δεν θα μεταδοθεί σε HD live.
Λογικά σε επανάληψη.

Εγώ τουλάχιστον ελπίζω να μεταδοθούν τα περισσότερα ματς σε HD τουλάχιστον από Τop-16 και μετά.

Αυτό υπάρχει πριν βγουν ποια θα είναι σε HD.
Εγώ σήμερα είδα το διαφημιστικό. Πριν απο καμιά ώρα.

οκ,απλα το link σε συνδυασμο με αυτο που ειχε πει ο φιλος που δουλευει εκει με εκαναν να πιστευω πως θα τα δουμε ολα sd..Ευχαριστη εκπληξη αυτο!

Δεν δουλεύει εκεί αν δεν κάνω λάθος.
Εξωτερικός συνεργάτης είναι νομίζω.

Αν θυμάμαι καλά είδα 1 αγώνα σε HD την Τετάρτη, 2 την Πέμπτη και 1 την Παρασκευή.

Πάντως έπρεπε κατά την γνώμη μου η Nova τα εντός των αιωνίων που δείχνει, να είναι παραγωγές HD.
Basketleague και Volleyleague ούτε μία δεν θα κάνει.

"Έφυγε" πριν από λίγο ο Φίλιππος Συρίγος.

Ήταν ο δημοσιογράφος που ανυπομονούσα να δω τι θα πει σε κάθε εκπομπή.

Με ασύλληπτο θάρρος γνώμης και με μεγάλη επιμονή στις απόψεις του, γεγονός που μας προκαλούσε και αρκετές στιγμές γέλιου.

Συλληπητήρια στην οικογένεια του. Μεγάλη απώλεια για την μπασκετική κοινότητα..

Ότι και να πούμε για τον Φίλιππο Συρίγο είναι λίγο.

Aν και ειχε πολλες αντιπαθειες γενικα η απωλεια του ειναι τεραστια!Συλλυπητηρια στην οικογενεια του!

Για εγκυκλοπαιδικούς και μόνο λόγους, θες να μου πεις ποια στοιχεία ειναι αυτά που σε κάνουν να την βλέπεις σαν μια τρομερή παραγωγή;
Γιατί εμένα ούτε η εικόνα με τρελαίνει ούτε η παραγωγή.

Nαι φυσικά. Δεν είμαι και ειδικός στο θέμα.
Βασικά την εικόνα κρίνω ως καλή.

Λέω "φυσικά την παραγωγή το Sky Italia" επειδή η Nova δεν κάνει συχνά παραγωγές HD στο μπάσκετ, ενώ το Sky Italia από το πρώτο ματς σε HD.

Μπορεί και να είμαι ενθουσιασμένος επειδή βλέπω Euroleague σε HD και για αυτό να μου φαίνεται έτσι.:music-smiley-005:
Π.χ πιο πριν είδα τον Πανιώνιο σε SD στο Eurocup. Ίσως αυτό να με επηρεάζει στην κρίση μου αρκετά.

Μιας και εσύ είσαι ειδικός, μπορεί να πεις με δύο λόγια για την παραγωγή αυτή? Να δούμε με τι δεδομένα κρίνετε εσείς που ασχολείστε επαγγελματικά με αυτό το θέμα.:ernaehrung004:

Δεν την είδα, έβλεπα Sons of Anarchy, αλλα είδα το σχόλιο σου και γύρισα να δω λίγο απο περιέργεια και μόνο (αφού τελείωσα το επισόδιο βέβαια...)
Ούτε το Πανιωνιο είδα να σου πω την αλήθεια.

Απο το λίγο που είδα ειναι μια κανονική μετάδοση μπάσκετ, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μιας και η Euroleague κρατάει λίγο χαμηλό προφίλ στις μεταδόσεις.
Δεν μου άρεσε το γήπεδο καθώς και το πλάνο της κεντρικής κάμερας όπου είχε και ένα κίτρινο φορτηγάκι μέσα στο πλάνο κάποιες στιγμές*
Η εικόνα ήταν καλή, καλό contrast & detail, αλλα μέχρι εκεί. Δεν θα την χαρακτήριζα τρομερή. Δεν είχε το saturation που θα ήθελα για ένα αγώνα μπάσκετ.
Το μπάσκετ γενικά βοηθάει για μεταδόσεις HD μιας που συνήθως έχει καλά φώτα και ομοιόμορφα.
Τρομερή για μένα και απο ποιότητα εικόνας αλλα και απο παραγωγή ειναι μόνο το NBA απο το ESPN.

* http://img29.imageshack.us/img29/2977/2qy8.jpg

Last edited:
Πάντως κι εγώ Νίκο,αν και είδα μόνο την τέταρτη περίοδο επειδή έλειπα σε δουλειά,βρήκα την εικόνα εξαιρετική.Άκρως διαφωτιστικά όσα λες,να συμπληρώσω μόνο ότι εκτός από το ESPN εξαιρετική εικόνα στους αγώνες του NBA έχει και το NBA TV.

Last edited:
καλα ο jimmy... μια ζωη τα ιδια, ενθουσιαζεται ευκολα...
ειδε μπασκετ σε hd και ετρεξε να γραψει τρομερη εικονα, στο αμεσως επομενο ποστ... καλη :p χαχαχαχα

εγω το ειδα απο livebasketball.tv,
στην αρχη μου παιζε σαν streaming της 10ετιας του 90,
μιας και ειχα αφησει ανοικτο τον firefox, οταν τον εκλεισα επαιξε τζετ,
πολυ καλη εικονα και μεταδοση απο επαγγελματιες,
ακους τι λενε και στα ταϊμαουτ, πολυ καλη δουλεια
οσο για ποιοτητα, στα 2,4mb ειναι το μαξ του,
αλλα επειδη μου κολλουσε ελαχιστα στην κινηση,
πηγα στο 1,5mb χωρις να χασω κατι απο την εξαιρετικοτατη ποιοτητα

Last edited by a moderator: